פירג'ה..

../images/Emo124.gif פירג'ה..

עשיתי שוב את עוגיות הצ'וקולדצ'יפס שלך.. אנחנו מסתובבים עם כוויות על הלשון מהלהט לטרוף אותם מיד כשיצאו מהתנור. מ-ד-ה-י-מ-ו-ת.

pirge

New member
להזהר מכוויות. ולתת להתקרר. אחרי

הקירור, הם מתקשות וראויות לזלילה. כדאי לך לנסות פעם להכין עם שברי שוקולד לבן ומריר. לשבור שוקולד אמיתי לחתיכות קטנות ולשלב בבצק במקום השוקולדצ'יפס. סתם לגיוון. תודה על התמונה המרהיבה וההמלצה. תהנו.
וערב טוב.

pirge

New member
ואם תכינו במנג'טים כדורים, אז

זו הצורה שתקבלו. בבקשה.

תראו מי פה.. אהלן דוריתתתת ../images/Emo24.gif

הנה המתכון, מתוך החיפוש המ-ז-ע-ז-ע 2\1 2 כוסות קמח תופח 2 ביצים שלמות חבילה מרגרינה מזולה- מומסת במיקרו (לא לגמרי) כפית סוכר וניל 3 כוסות שוקולד צ'יפס - אפשר פחות כוס סוכר לבן חצי כוס סוכר חום מניחים הכל בקערה ומערבבים לתערובת אחידה. הבצק צריך להיות נוח ליצור עוגיות. אם צריך להוסיף קמח אז להוסיף. אם צריך נוזלים, אז להוסיף מעט מים. יוצרים עיגולים . לא גדולים כי העוגיות מתפשטות באפייה. אופים במרווחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. לא צריך לשמן את ניר האפיה. 180 מעלות כ-20 דקות מקור: פירגה. איך הולך עם האורז ???

דוריתתת

New member
חמודה...עדיין לא ממש...אני עדיין בע

בעניין של להזמין את כולם לארוחות מדהימות....אבל רק את האורז...אני מבקשת שיביאו...חחחחח...כניראה עניין של הרגל ופחד להיכשל.... את בטוחה שזה המירשם לעוגיות...נשמע...קל מידייייי..... טוב...ננסה..... יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני!

pirge

New member
עוגיות שוקולד צ'יפס ----פירגה

עוגיות שוקולד צ'יפס לבן ומריר מתכון שלי ---- שנוסה בהמלצה 2\1 2 כוסות קמח תופח 2 ביצים שלמות חבילה מרגרינה מזולה מומסת במיקרו (לא לגמרי) כפית סוכר וניל או רום 3----- 2- כוסות שוקולד צ'יפס מעורב לבן ומריר. לפעמים אני שמה כוס שוקולד צ'יפס לבן וחבילה שבורה גס של שוקולד מריר 100 גרם. כוס סוכר לבן מניחים הכל בקערה ולשים לתערובת אחידה. הבצק צריך להיות נוח ליצור עוגיות. לא דביק מדי—אבל גם לא קשה. יוצרים עיגולים ומועכים מעט. מרפדים תבנית גדולה בניר אפיה. מניחים את העוגיות ב מ ר ו ו ח י ם די גדולים. לא צריך לשמן את ניר האפיה. 180 מעלות כ-20 עד 30 דקות יש אפשרות לאפות כדורים בלי למעוך---במנג'טים. (כמו בתמונה).... (אפשר חלק כך וחלק כך.

דוריתתת

New member
דיווחים מהשטח....רצתי להכין חלק רגי

וחלק שמתי בניירות בתבנית מאפינס..עם כמה סוכריות עדשים על כל עוגיה... יצאו... מדהימות....בצורה.....בריח.... ונגיד.. שאני לא רוצה לשרוף את הלשון לכן לא ממש טועמת...או יותר נכון...מעדיפה לא לטעום כרגע...שישאר כמה דוגמיות לשאר.... חחחחחחחחחה !!! תודות לכןןןןןןןןןןןןן אני דורית!

kalah

New member
אוףףף.. אני בעבודה ומה זה בא לי.

עשיתן לי חשק. היום אחה"צ אני אכין אותן לקינוח אחרי המג'דרה..

למעלה