פיילוט חלק ב'

הפעימה הייתה באותה שנה

הפעימה קרתה כמה חודשים אחרי הבריחה ממנטיקקור. ואגב בפרק של היום ("חמה" - HEAT) ציינו כי עבדו במנטיקור גם מורים כך שהם כן לימדו אותם דברים במנטיקור. בוודאי שלא במתכונת של בית ספר.

ברודי

New member
../images/Emo3.gif

על 1 ענו כבר, אחרי הפולס אנשים היו עסוקים בהישרדות ולא עניין אותם ילדים עזובים, בטח היו מלא כאלה שהסתובבו ברחוב וסה"כ מקס יודעת לדאוג לעצמה מעולה, היא אלופה בהישרדות (לגנוב אוכל בלי שיתפסו אותה, לברוח מאנשים רעים וכ"ו) יש גם ספר שמתאר את הקורות של מקס אחרי הבריחה. 2. קרוא וכתוב סביר להניח שלימדו אותם כי כששוטפים להם ת'מוח שמים מלא מלא מילים כאלה, אז אפשר להניח שהם יודעים לקרוא אותם. אבל כל הידע הנוסף שלה, אני חושבת שהיא לבד למדה את זה. כנראה עניין אותה כל ההיסטוריה וכאלה. 3. הכינויים הם המציאו לעצמם, מקס אומרת את זה באיזה פרק..

123יעל

New member
למען האמת ../images/Emo58.gif

אם אני זוכרת נכון, זה היה ליידקר שאמר שרק הילדים ידעו את הכינואים אחד של השני..... או מזהו כזה.....

sleepwalk

New member
נכון אבל לגבי 2, לא נראה לי

שלימדו אותם במתכונת כמו של בי"ס כמו ילדים רגילים, אין היסטוריה,ספרות וכל מקצוע שיעורר תשוקה לעולם האסור.

ברודי

New member
זה כן, במנטיקור לא נראה לי לימדו..

אותם מקצועות כמו בי"ס. היו עסוקים בלמידה של אומנויות לחימה. מקס נראה לי למדה לבדה אחרי שהיא ברחה...

sleepwalk

New member
יש איזה פרק אחד שבו

מקס לומדת כמה ספרי כימיה/ביוכימיה, (בהקשר מחלתו של לוגן?) ולמקס היו דפים וסיכומים ששמרה בבית של ג'ושוע מדעיים.. so היא למדה לבד, אינדיד.

אהבתי את הציטוט

Girl you work that dress או משהו דומה שהבחורה אמרה למקס שהיא לבשה את השמלה...

למעלה