פיילוט חלק ב'

ברודי

New member
../images/Emo124.gifפיילוט חלק ב'

שרשרו חופשי. אגב ציטוטים שאהבתם, תוסיפו לכאן, אפילו לא את המדויק. כי פתחתי מאמר של ציטוטים אהובים ונוכל להוסיף ככה.

dark angel 17

New member
פרק מהמם! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וג'סיקה פשוט מהממת בשמלה האדומה הזאת!

ברודי

New member
כן. היא שאווה לגמרי..

אבא שלי עושה לי שהכונפה הבלונדינית שמקס גנבה ממנה את הבגדים יפה, ושמקס לא. חצי פרק אני רבה איתו שהיופי של מקס קלאסי בעוד הבלונדינית סתם זונה

ברודי

New member
אני בעד שהמשטרה ומנטיקור יעצרו אותה

זה פשוט לא חוקי להיות כזאת יפה

פרק פצצה

אני לא מאמין שסוף סוף ראיתי אותו!!! זה הפרק היחידי שלא ראיתי.. XD איזה שווה ג'סיקה!!!! *שריקה כזאתי* ד"א - אם למישהו (האם) בא להיכנס לדבר איתי באיי סי היא מוזמנת...

ברודי

New member
טוב הייתי באמצע שרשור תמונות.

לקוח אגב מ- http://www.jessica-alba.ws/dacollages.html לא אוהבת את הבגדים שלה פה

123יעל

New member
מדהים!!!!!

ולשם שינוי היו המון קטעים שלא זכרתי... לא זכרתי את הקטע שהיא בתור ילדה מפמפרת כזה ואז כולם מגנים עליה! איזה חמודים הם! לא זכרתי שהזאתי מתה בגללה, כאילו שהיא הגנה עליה, איך קוראים לה משהו זוכר? היא באמת נראת משגע! ואני מתה על השיער שלה ככה גם... לקצר את הכול: MAX KICK ASS!!

invAsion

New member
רק רציתי להגיד שאני מוחה ../images/Emo179.gif

על הנטישה שלך..

לא נטשתי!

אני מבקר לעתים, אך לרוב אין לי מה לומר ומתי שכן יש לי מה להגיד, אני לא מצליח לשלוח... אני מבטיח לחזור כשהעונה השלישית תשודר בערוץ 3.

sleepwalk

New member
פרק מעולה+כמה שאלות

1. הרי הילדים ברחו ממנטיקור בגיל צעיר, נגיד 13, אז איפה הם היו עד אז? כי מקס גדלה, כילדה/נערה לא יתכן שהיא הסתובבה לבד בלא שיתפסו אותה למעון או משפחה אומנת ותלך לבי"ס. 2. למקס יש ידע ונסיון לא מועט בחיים, לפי שהיא מדברת, מביעה רעיונות וכו', לא כמו מישהי שרק ברחה מכלא שבו שתקה כל הזמן ולא היה לה גישה לשום מקור מידע וידע על העולם החיצון. אז האם לימדו את הילדים במנטיקור? קרוא וכתוב, מתמטיקה, ידע בסיסי במדעים? משהו? 3. לילדים במנטיקור היו כינוים של מספרים סידוריים שהוענקו להם, לא שמות רגילים, אז מאיפה ה"זאק" ו"מקס" וכו'?

תשובה ל-3

אני חושבת שהם המציאו את השמות לעצמם או אחד לשני וככה רק שהם דיברו בניהם הם השתמשו בשמות

123יעל

New member
תשובות

הם ברחו בגיל 9 אז היה לה הרבה למן ליצור חיים.... גם כמה שנים אחרי שהיא ברחה(אין לי כוח לחשב מתי) היה את "הפולס" שמאז לא ממש היה איכפת לאנשים מילדים כי לא היו רישומים מדיוקים וכאלה... אז לא הייתה בעיה להסתתר! אני משערת שהיו המון ילדים לבד... מן הסתם למדו אותם המון דברים כי הם צריכים להיות סופר חיילים! שיודעים הכול אז קרוא כתוב ומדעים זה דברים בסיסים! הם ידעו הרבה יותר! ועל השאלה השלישית ענו לך כבר

sleepwalk

New member
לגבי 2,

אני לא מסכימה עם הדעה, כי ה"סופר חילים" נובע מיכולתיהם הפיזיות והמיומנויות לחימה שרכשו. הם לא *חייבים* לדעת מתמ' ולקרוא בשביל זה, להיפך זה רק יעשה אותם לחכמים יותר ויאפשר להם לחשוב כבני אדם אינוידואליים, ולא עדר חילים כמו רובוטים שלא חושבים לבד. הלמידה תעורר אצלם הבנה אישית, מה שיכול להוביל למרידה וחשיבה על העולם שבחוץ..זו דעתי לפחות.. תודה על התשובות!

123יעל

New member
נכון, אבל

לפעמים הם תריכים ללכת למשימות כמסווה כזה, כסוכנים במויים (כמו דוגמא שאני לא רוצה לתת כי היא ספוילר) ומין הסתם הם צריכם לדעת מימניות של קרוא אוכתוב כדי שיוכלו להסתדר..... גם שלא רק אומרים להם תעשו ככה, תלכו לפה תהרגו אותו בצצורה הזאתי..... הם צריכים גם להיות מפקדים ובישביל זה הם צריכים לדעת לתכנן לבד מבצעים דבר שדורש יותר מכוח פיזי ומיומניות לחימה הם צריכים להבין הרבה יותר ולחשוב לפעמים מעבר כדי להתעלות על האויב! זה שהם ידעו קרוא וכתבו לא אומר שהביאו להם עיתונים וספרים שיקראו" על העולם שבחוץ, הרי הם לא ידעו בכלל מה יש בחוץ.... חוץ מזה שאולי זה נכון הרי באמת הם ברחו בסופו של דבר......

למעלה