פאדי יו יו..

../images/Emo124.gif פאדי יו יו.. ../images/Emo99.gif

פאדי הוא בן אדם מקסים.. הוא בחור כארז וחבר נפלא כמו כן הוא שדרן מס' אחד , בשבילי, ובשביל עוד רבים וטובים. אבל היום גיליתי שהוא גם קורא מחשבות! כל שיר שרק עלה לי בראש,הוא שידר מימי התיכון, לא רקדתי כמו שרקדתי היום ולצורך ההוכחה, וכמובן..אני בורוד אז הנה התמונה המצורפת בכל אופן אני רוצה להודות לפאדי על תכנית מדהימה! וכמובן גם לכל החברים שלקחו חלק! פאדי תודה רבה יקירי תמשיך ככה! אוהבת גרב.

sysyv

New member
../images/Emo24.gifפאדי והשידור, גרב וההמרצה

לילה חושך צאט מוזיקה שדרן עם עוד סיבוב מוסיקלי של עשרות שנים במדינה בעלת אלף איים וחמשת אלפי מפרצים. מה יהיה שכמעט בכל שבוע נכנסים לשעות בלתי אפשריות ולמחרת מתנדנדים לתוך היום פשוט כי זה נפלא זה עושה טוב זה מזרים את הדם ותמיד מלמד משהו חדש. ועוד יבואו רבים כאלה, אמן.

F a d i

New member
תודה רבה לכם חברים../images/Emo24.gif

תודה לכם שמגיעים כל שבוע ונשארים עד שעה מאוחרת וגם לאלה שפורשים מוקדם כמובן... תודה לאלה שרק בהאזנה (לא נכנסים לצ'ט) ושולחם פידבקים במסרים אתם עושים לי כיף להכין תכנית כל שבוע ולהשתדל לעשות אותה על הצד הכי טוב שאפשר...האתגר (הבריא) בלשמור על אותה רמה כל שבוע ואף לעלות.. אפופסה סטו פאדי-מכם ואליכם שוב תודה יום טוב

אחלה תוכנית אחלה סאונד ../images/Emo45.gif

אתמול ביקרתי בתוכנית של פאדי,נהניתי מהמוזיקה הטובה , מהסאונד,מהאוירה בצאט ,למדתי כמה מילים חדשות וכמובן אני רושם אותם במחברת על מנת ללמוד אותם .

Giorgo

New member
קבל גם ממני. . . .

יישר כח, תכניתך הייתה נפלאה ותודות רבות על הברכות והפירגון. רק בשמחות. בהזדמנות זו אני מבקש להביע תמיכה בענת ובהחלטתה. שיהיה ךכולנו יום נפלא, להתראות בשידור ברדיו יאסו ביום שלישי 21:30 Danny On Air יאסו, זמבטה

1Yasoo1

New member
ואני בשעה הזאת כבר...../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

יש לנו בעיה קטנה.... השעה קצת מאוחרת.... אני כמו סינדרלה..חצות זהו... "מדומם מנועים" בבוקר השכמה ב-5:15-5:30 - לא קל.... רק בחופשות סופ"ש או פגרות יש לי את הכח למשוך מאוחר... חבל לי...
מאוד מאוד

F a d i

New member
תודה גם לך דני..שמחתי לראותך בתכנית

ובכלל היה כיף לראות הרבה אנשים מהפורום שנשארו עד סיום התכנית

Nava5

New member
פאדימו, אתה יודע שאוהבים

תעשה מערוף לחברים (אני ביניהם) אולי אפשר להקדים?

F a d i

New member
היי נאווה ../images/Emo24.gif

כעת אני לא חושב שיש אפשרות לשינוי כי אצלנו לא משדרים רק יוונית אלא גם לטינית ומזרחית והאוסים ופופ וכל מיני ויש לוח שידורים מלא שקשה לשנות אותו ניסיתי פעם לשדר ביום שישי בשתיים בצהרים אבל היה לי קשה עם השעה הזו אולי בקרוב משהו ישתנה סורי..!

תמנונה

New member
נאווה החמודה מדוע את לא באה ../images/Emo24.gif

לתוכניות שמתחילות בשעה סבירה.????????????? חבל על כל הזמנים.....איזה תוכנית והכי חשוב שכיף לי לראות אותך שוב כאן.

למעלה