ע-צ-ו-מ-ה!

ו ר ד ב

New member
../images/Emo124.gifע-צ-ו-מ-ה!../images/Emo124.gif

עמיר בניון - חזור להופיע!
כידוע, לפני כשנה עמיר בניון הודיע בערוצי המדיה השונים כי הוא מפסיק את הופעותיו באופן זמני מסיבותיו הוא. אנו, קהל מעריציו כיבדנו והערכנו את החלטתו זו. אך לצערנו, עם חלוף הזמן, המונח "באופן זמני" הפך את עורו ונהיה למונח קבוע(?) היום, לאחר סיום עבודתו של עמיר על הדיסק החדש, ואם יורשה לי להוסיף, המשובח והמהפנט
ולאחר שחרור 3 סינגלים מוצלחים לרדיו ולאחר מכירת אלפי עותקים מהדיסק אשר הוביל לקבלת אלבום זהב. אנו, מעריציו של עמיר גדולים כקטנים, בארץ ובעולם לא רואים את קרן האור בקצה האולם והיא הופעותיו של עמיר. ננצל במה זו ונתאר כי הופעותיו של עמיר עבורנו הוא המקום בו הרגש וקולו של עמיר נפגשים ויוצרים כדור אנרגיה עצום ואנושי שכל אחד מאיתנו הופך ולו רק לערב אחד לעולם ומלואו ולמולנו ניצבת התגלות הנפש ורגיעת הגוף. החלטה על עצומה זו נתקבלה לאחר קריאות חוזרות ונשנות מידי יום בפורום הרשמי של עמיר, לחזרתו של עמיר להופיע. ואולי עצומה זו תביע את הצורך, הגעגוע והכמיהה להופעותיו של עמיר. הרינו החתומים מטה יוצאים בקריאה נרגשת והחזרת עמיר בניון למקומו הטבעי והמוכר – ל-ב-מ-ה!! בכדי לחתום על העצומה, כל שעליכם לעשות הוא להוסיף תגובה ולציין את שמכם המלא - או לחלופין
(עדיפות לשם המלא) כל חתימה חשובה והיא זו שתקדם אותנו ליעד הנכסף. ואנו תקווה כי תגובתכם תגרום לעמיר להבין עד כמה חסרונו מורגש ועד כמה אנו מחכים ומצפים רק לו! תודה ובהצלחה. אשרייכם
אני מתכבדת לחתום ראשונה על העצומה: ורד בריגה

ALONR4

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מצטרף לורד!!! מקווה שישפיע

../images/Emo45.gifחן בריגה

"...את הטעויות שלי לעולם לא יתנו לך לשכוח... עד שתשוב אליי המנגינה..." עמיר תחזור להופיע!!

שיאור5

New member
שי בן חמו ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אמן אמן כן יהיי רצון ויחזור להופיע

roeibo1

New member
תחזור תחזור ../images/Emo45.gif

אני כל כך מחכה להופעה שלך זה נותן לי הרבה הרבה להמשיך. כולי תקווה שהשרשור הזה יחזיר את ההופעות, והם לא ברבים לפחות אחת תודה רבה וגדולה אם אפשר ענקית למי......... כן כן לורד שלנו

shiratz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יוזמה מבורכת! מסכימה עם כל מילה בעצומה....! המון בהצלחה!!!!!

ספיר 2

New member
../images/Emo45.gifספיר קלו.. |כן

אמן שעמיר ישמע את הקריאה הגדולה ויחזור להופיע

גרציה פ

New member
גרציה פונסקה../images/Emo45.gif

חזור עמירו'ש, חזור להופיע, כי לרובנו אתה נחמה לנשמה!

יואב ח

New member
יואב חרובי (לא יודע לעשות סמל כזה)

אז שיהיה אלף כאלה.. שיחזור כבר אמן אמן!!

למעלה