עצומה

n o g a1

New member
../images/Emo124.gifעצומה

ברצוני להגיש עצומה ל
. מאד מפריע לי ש: 1. אם משהו מצחיק אותי , האייקון היחיד שמתאים לעניין הוא זה
. משום מה הצחוק מרגיש לי כל כך דבילי... 2.
, פרסומת לבזוקה , זה ממש אבל ממש לא לעניין. ע צ ו מ ה

ורד 3

New member
אני

אף פעם לא משתמשת באייקון של הצחוק הדבילי הזה ....ועוד עם העלה הירוק על הראש... זו ממש בדיחה..... ביננו גם ח ח ח ח ח .....זה דבילי מאד........ אבל אין לי רעיון לאייקון שמביע צחוק מתגלגל........אין אין אין חתמתי על העצומה ____ורד____ * אני רעבה מה אוכלים ?

ורד 3

New member
יפה

איך לא חשבתי על זה אההההה ? אני מחייכת לי עכשיו ...מתגלגלת בהליכה לא מצחוק..... דווקא בא לי על מרק צ'ורבה........אבל זה יהיה מוכן מחר ........ נראה לי שלחמניה עם חמאה וקמצוץ של מלח ......

ורד 3

New member
הסתבכת

הרגת את הצ'ורבה של הרומנים..... רומנים וקוקוס......? לא שאני לא בעד ...חולה על קוקוס......בעיקר על "המיץ " שלו עם הריח "הנפלא"

נו...

אז מה? יבוא לי רומני מול החרב הג'אפונזית שלי?! נאאאאאאאא...אני לא מידאגת. נסי...באימאיממממש'לי זה שידרוג הקוקוס הזה.

ורד 3

New member
נו...

בסדרררררר..... אני טיפוס פתוח ......מכמה וכמה היבטים...אנסה !!! פתאום נזכרתי שהשבוע לא רק היה ..... חופשי שבועי אלא + שעתיים..... סבבה לך.....

exciterit

New member
והפעם......

מסכימה איתך... שום אייקון... לא יצליח לתאר את ההרגשה...התחושה... הסיפוק..החיוך....העינוג...הלייטינג של הלבלבית....ההתחשמלות ..הרטט..להתמוגג... אה.. רגע....אנחנו מדברים על אייקונים.....פפפפפפפ טעות במלל...
שנאתי אייקונים....התחברתי אליהם לאחרונה...מוזר...
התאהבתי הכי הכי בזורו...

soelistit

New member
וואלה

את עצומה!!
באמת בלתי נסלח בעליל ההיצע הדליל של מארחנו הקמצנים שלא רוצים שנצחק להם בפרצוף!!!
חותמת באחת (בשתיים נעלמת) - על המחאה כנגד אלו שמיצרים את צעדנו, אינם מאפשרים את חופש הביטוי, מגבילים ומצמצמים אותנו לכדי סלסלת תפוזים מגוחכת וחסרת מעוף!!!

אני דווקה אוהבת את "המסטול" הזה

ניראה שטוב לו בחיים, מבסוט מהעולם. בכללי אוהבת אותם, אייקונים- יצא לך לכתוב פתק למישהו....סתם פתק-זה מוזר בלי האייקונים.
ומה שלומך?

n o g a1

New member
בזמן שיחה עם אנשים

עולים לי לראש כל מניי אייקונים שיוכלים להתאים לתוכן השיחה... או פוגשת אנשים שנראים בדיוק כמו האייקונים... אז צוחקת לבד

למעלה