עצומה!!

יפה../images/Emo9.gif

אני לא מבינה בבניית אתרים או משהו... אני ממש פוסטמה בזה
ואני חושבת שכדאי לעשות את האתר בעברית
אולי אני יכולה לעזור במשהו... לדעתי זה טוב שכל הבנות בפורום ישתתפו בבניית האתר, ובעצומה בכלל
וגם אני חושבת שכדאי שהדר תעשה את הלייאוט

ממ..

לדעתי האתר צריך להיות בעברית וגם באנגלית.
כי אולי איכשהו נצליח להעביר את הכתובת של האתר למישהו מקורב לבויז, או מפיקים שלהם או משהו כזה..ואז צריך שזה יהיה באנגלית. תחשבו על זה, המפיקים שלהם יראו שיש מעריצים בישראל, ואולי הם יצרו קשר עם מפיקים מהארץ.

טוב זה נכון../images/Emo13.gif

אבל אנחנו צריכים מישהו/י שטובה מאוד, אבל מאוד באנגלית

loserontheloose

New member
אני טובה באנגלית...

...וגם יודעת לעצב אתרים. אני מעדיפה לעצב אתר באנגלית, ואז אותו לתרגם לעברית. אל תשאלו למה, פשוט יותר נוח. אבל אני חושבת שדברים כאלה צריך להעמיד להצבעה או משהוא. מלאכית16, יש לך מסנג'ר או איי סי קיו? נוכל שתינו לעשות את הבניה בראסמי ושכל השאר יעזרו באיסוף חומר, אולי בכתיבה (נגיד, אפשר לעשות דף מידע בסיסי על הלהקה, כי כל אתר צריך את זה, אז מישהיא תכתוב ואני או אתר נשים את זה בדף html פשוט) וכאלה דברים. בקשר ללתת למנהלת את הדפים להעלות - לא בטוחה בזה. הייתי מעדיפה שתהיה לי שליטה על האתר למקרה שמשהוא מתפקשש, למקרה שאני צריכה לשחק עם קוד מסויים עד שהוא יוצא לי כמו שאני רוצה אותו וכאלה דברים, ואני לא יודעת כמה המנהלת (סורי, גם אני לא ממש יודעת שמות) יכולה לעשות כאלה דברים ולהתמודד עם כאלה דברים... אפשר להשתמש במקום שתפוז נותנים להעלאת מדיה, לא? והדר אכן תעצב לנו את האתר. אבל יש כמה דברים שהיא צריכה לדעת. שם האתר? איך נקרא לו? מה יהיה בתפריט? איזה תוכן אנחנו רוצים שם? תמונות אני חושבת שהכי טוב זה להשתמש בתמונות הפרומו החדשות.

Incomplete Girl

New member
נממ..

אני מציעה שיקראו לו backstreet Israel, כי BSBISRAEL כבר יש לא? או אם מישי יותר יצירתית אז יותר טוב חח
ואני לא מזמן עשיתי מן ביוגרפיה עליהם במילים שלי [זכויות וכאלה] ואין לי בעיה להעלות אותה אם בא לכן

Miss Kitty

New member
../images/Emo45.gif

באמת עדיף לא לסמוך עליי עם העלת דפים..
[ד"א, קוראים לי שני..]

מלאכית16

New member
מממ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

צודקת...
לא אכפת לי לעזור בבניה או בכל דבר אחר, רק תגידו לי מה לעשות (כי כרגע אני די יושבת על עיצוב אתר אחר, ולכן הכוחות שלי די מוגבלים כרגע
) 144161159 ו- [email protected] תבחרי מה בא לך

Incomplete Girl

New member
נצלש"ון

*נגנב באכזריות מפורום כריסטינה* יש שמה רעיון ממש יפה, ומכיוון שהבויז עכשיו מאוד פעילים וכך גם הפורום, אז חשבתי לעשות מן סיכום שבועי כזה
כי יש המון בנות שלא יכולות להיכנס במשך השבוע אז זה מאוד יקל
אז מי שבא לה אני מתנדבת לעשות, שתגיד-
.

מלאכית16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

זה לא רק בפורום כריסטינה...זה בהרבה פורומים (גם בפורום שלי היה נהוג לעשות את זה..) זה מאוד טוב..ועכשיו במיוחד כשהםחוזרים וכל יום יש איזה חדשה אחרת אחריהם, וקשה לעקוב..זה יכול להיות מאוד נחמד

efratushh

New member
../images/Emo45.gif

זה יהיה ממש יעל במיוחד עכשיו בתקופת הבגרויות, אבל אני חושבת שכדאי לכלול שם גם קישורים וכל מיני כאלה, כי אז זה לא יהיה ממש שווה...

efratushh

New member
טנקיו...

אני אצטרך את זה ממש בקרוב, עם כל הבגרויות בפתח, אבל אני גם לא יכולה להפסיד שבריר של מידע חדש על הבויז... אז חסר לך אם לא תעשו את זה כמו שצריך...

Incomplete Girl

New member
אל תדאגי אני לא אחמיץ אף שבריר מידע

יודעת מה? אני אפילו אעשה עידכוני
בשבילך

למעלה