עלה סקר חדש

Happiest Girl

New member
../images/Emo124.gif עלה סקר חדש

כולכם מוזמנים להצביע ולקבוע מהו העשור המוצלח ביותר מבחינה מוזיקלית? האם שנות השישים עם ההיפים והרוקנ'רול
או אולי שנות השבעים הרוקיסטיות
אולי שנות השמונים האלקטרוניות
שנות התשעים הלא ממש ברורות
או אפילו העשור האחרון שהיה בעיקר רוויי בחידושים של כל העשורים האחרונים
. אל מה אתם יותר מחוברים, מכל הבחינות והסגנונות? אתם מוזמנים לפרט גם כאן מה היו החלטותיכם ומדוע

SShaii

New member
הצבעתי לשנות ה70../images/Emo13.gif רוב הלהקות האהובות עליי

היו די פעילות בעשור הזה
, לד זפלין, ACDC, קווין, Eagles, אירוסמית', Crosby, Stills & Nash

Happiest Girl

New member
אני הצבעתי

לשנות ה-80 כמובן. גדלתי לתוך העשור הזה במלואו והמון שירים ואמנים בו אהובים עליי רק כי הם מזכירים לי זמנים טובים. עד היום הלהקה הכי אהובה עליי היא דפש מוד שהכרתי מאחים שלי בשנת 86 ומאז אני מאוהבת.

לא יכולה להחליט, בכל עשור יש משהו שאהבתי

פרט לשנות ה60. שנות ה70 והפאנק, שנות ה80 והפוסט פאנק/ניו ייב/אלקטרופופ, שנות ה90 והבריט פופ וכל הלהקות האלטרנטיביות וגם הדאנס היה מצויין (לעומת היום), גם היום יש כמה להקות טובות (אינדי, אלטרנטיב, מה שקוראים להן). הקיצקץ, לא יודעת.

SShaii

New member
אני לא סובלת את הניינטיז, רק בגלל שהן כל

כך מזכירות לי את סגנון הדאנס, שאני כ"כ לא סובלת
ואת הספייס גירלז שאין לי מושג איך אהבתי אותן

Happiest Girl

New member
הניינטיז היו מתחרה חזק לאייטיז עבורי

בעיקר בגלל הג'ראנג' בתחילת העשור והבריט פופ מהאמצע והלאה. אבל זה היה חזק ממני.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifקשה להחליט!

הלכתי אז על מה שאני הכי מחוברת אליו לאחרונה-הסיקסטיז.

הניינטיז וזה לא שאלה בכלל

המניקס, rem עם out of time ו autimatic, אואזיס(וזו רק רשימה חלקית) אחרי זה יש התמודדות צמודה בין באלפיים לאייטיז אבל בגלל שהאלפיים מייצרת בנוסף למוזיקה טובה גם כל כך הרבה חרא הייתי הולך על האייטיז

Volldemort

New member
אני אהרוס ואגיד שנות האלפיים ../images/Emo3.gif

מה לעשות, אני לא מתחבר לשירים ישנים. יש הרבה שירים יפים שבאו מהסיקסטיז והסבנטיז, אבל אני מעדיף את המוזיקה הנוכחית.

אני הולך על הסבנטיז

עף אף שגדלתי בשנות השמונים ואת החינוך המוזיקלי שלי התחלתי משם אני חושב שבשנות השבעים עשו דברים יותר טובים ומשמעותיים.

Antonio Montana

New member
מה עם הפיפטיז? ../images/Emo3.gif

הרוק נולד, וזה... בכל-אופן, אני הולך עם..... האייטיז. העשור הכי חשוב אחרי האייטיז זה הסבנטיז, כי היה אחלה רוק, דיסקו זה אדיר, וגם אז קרפטוורק החלו...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאייטיז!!

הארד רוק והרבה גלאם! בנים עם שיער מנופח וטייטס
הרוק של האייטיז שולתתת!!!111ווחד

ה-60 וה-70.

המוסיקה הכי יפה ומעניינת לטעמי. את רוב השירים שיוצאים בימינו אני לא אוהב, אולי אחד מתוך עשרה.

אההה.

בסקר עצמו לא הצבעתי עדיין (לרוץ להצביע?), קשה לי לבחור, רוב הלהקות שאני אוהב התחילו את דרכן ב-60 עמוק לתוך ה-70.

למעלה