עידן!

hillelg

New member
../images/Emo124.gifעידן!

כרגע קראתי את הודעת הנהלת הפורום (מזמן לא קראתיה...), ומצאתי שכתוב שם בזה הלשון: "הפורום הזה קם מתוך אהבה לתרבות העברית ומתוך רצון לעסוק בה עם אהבה בלב וחיוך על השפתיים. לא נטריד איש בתיקוני לשון טרחניים ונשמח תמיד לקרוא הערה מחכימה, לתהות על מקורו של פתגם או ציטוט, להביא דברים בשם אומרם ולשמוע דברי חכמים בנחת". ויש פה עוד כמה אנשים שצריכים לקרוא שוב את הודעת ההנהלה. כולל אני (והרי זה מה שעשיתי כרגע
).

גרי רשף

New member
בתור זה שניסח את ההודעה..

תיקוני הלשון של עידן אינם טרחניים כלל וכלל אלא בבחינת דברי חכמים שבנחת נשמעים. אם אני אתקן מישהו- או אז זה יהיה תיקון טרחני! עידן- המשיכי במשימתך את הלעז להכרית, וכן את ה"יש את" ושאר רעות חולות; והושעת אותנו בכוחך (קריא: בחוחח) זה.

Idan91

New member
אוי, אתה לא מבין כלום!

סתם אתה קצת מבין, אבל נו, אפרופו תיקונים... יש לי תקיון קטן לדבריך: אין לי התנגדות לערבובים לועזיים (אז מה אם היה כאן כפל לשון..), אני רק שואפת לעברית נכונה, אם בוחרים להשתמש בעברית. ואם כבר העלית את נושא ה"יש את"... משהו מזעזע שאחיינית שלי אמרה: הפשושית התקשרה והודיעה לאמי: "בא לי את עידן"

hillelg

New member
הכל ברוח טובה...

נו, המאבק שלי נגד נגד היש-את (ומיניו) הוא אידיאולוגי, לא אישי. בפרט שלפני שנה עוד הייתי בצד של עידן. נו, איך אומרים, יש עידן, ויש את כל השאר.

למעלה