עידכונים 1,2,3

ראם ערן

New member
../images/Emo124.gifעידכונים 1,2,3

במסגרת תהליך החפיפה שלי (להחלפת ארנון בתקופת טיולו
) התאמנתי על מםפר פעילויות כמנהל (בהשגחתו הצמודה של המאסטר
). ניצלנו את ההזדמנות הנ"ל לבצע מספר עידכונים:
עודכנו הסיפורים לשבת של א77.
הוספו שני עצים ליער הפורום:של zugo ושל shilansk. שבוע טוב ערן

יעלאיזנ

New member
אֵההה...../images/Emo10.gif

איך ולמה בעץ של SHILANSK יש שמות בעברית ואני הייתי צריכה לוותר עליהם (וארנון היה צריך באופן מיוחד למחוק אותם אחד אחד)? האם זה בגלל שהשתמשתי בג'נו פרו והיא בתוכנה אחרת?

שאלה מצוינת../images/Emo70.gif גם אני שמתי לב לזה

אתמול, בעת ההכנה. ואם תשאלי את ערן, הוא יאמת שהדבר הראשון שאמרתי אחרי שראיתי את השמות בעברית, היה: "... ואני אמרתי ליעל שאי אפשר לפרסם בעברית
"... אכן, זו הפעם הראשונה שאני רואה עץ כזה בעברית. לא סביר שמדובר בגירסה חדשה של ה - DftCom2, כיוון שזו האחרונה יצאה באוגוסט 2002 ואני הורדתי אותה לפני פרסום העצים הקודמים. לא סביר שמדובר בגירסה חדשה של ה - GenoPro, כיוון שגם אותה הורדתי ממש לאחרונה. מה יכולה להיות הסיבה? מערכת הפעלה שונה. אולי יש כאן כמה שלא יכולים לקרוא את העברית בעץ של shilansk? אם כן, כנראה מדובר במערכת ההפעלה. ארנון

יעלאיזנ

New member
אז אולי תברר בדיוק?../images/Emo92.gif

ואולי כדאי לנטוע את העץ שלי מחדש עם העברית שבו (בכל זאת לעיניים שלנו קל יותר בעברית
)? ואולי כך מישהו ימצא סוף סוף איזה חיבור גם לעץ שלי?

א77

New member
יישר כח. ו... לא הרבה סיפורים

סה"כ ארבעים. פחות משנותיי. ואני הריני צעיר לימים ורך בשנים. והעיקר, יישר כח.

../images/Emo24.gifגם 40 זה מכובד

אז אל תהיה הפעם צנוע ועניו מודים לך אנו בלב חמים על שפתחת לנו צוהר לעולמות אחרים שלימדת אותנו להכיר את חיי אבותינו תודה לך מכל אנשי פורומינו. שלך חנה גונן

א77

New member
חן חן

ל"ו הצדיקים שהזכרת בשרשור אחר: הינן צדיקים נסתרים שאמרו שעליהם העולם עומד. הצדיק הנסתר הינו משהו במושגים שאינם מוכרים. כי ברגע והוא מוכר הרי שהוא יוצא מהקטגוריה של צדיקים נסתרים. האבא של... שניהל בית יתומים בבודפשט היה צדיק גדול וזכויות רבות לו אך אין מחייב שדווקא בקטגוריית הל"ו צדיקים הנסתרים, נמצאים צדיקים. הכרתי לא "מטומטם" אחד שבא לנדנד ולהפריע לאחד מצדיקי הדור הקודם. ואותו צדיק היה מחבב, מחייך ומתיחס לאותן מנדנדים, ואף היה יושב ומשוחח ארוכות עמם, כשזכיתי להיות במקום, שמעתי בדיחות מצחיקות ושאינן מצחיקות. והנה לימים נודע האחד כהצדיק הנסתר רבי יוסף וולטוך זצ"ל מתל אביב. ועוד כאלה. מסופר על הבעש"ט שהיה דואג לפרנסת אותן ל"ו צדיקים. כמובן שהפרנסה היתה לצרכים חשובים ועשיה רוחנית מפדיון שבויים ועד מה לא. היה את הרב הוברמן הצדיק מרעננה זצ"ל. שאדם שנזקק לישועה נשלח ע"י בעל הבית ישראל מגור להתברך מפיו. ובעל הבית ישראל "חייבו" להתגלות. כי הוא נמנע מכך. ומקובל כי אז נכנס לסדרת הל"ו צדיק אחר. הכרתי גם את הרב הוברמן. אני מכיר אנשים שנתברכו מפיו. וכל מילה שאמר לא שבה ריקם. אז רציתילהבהיר את המושג לפי קט שכלי. מקור הדבר בדברי האמורא אביי בתלמוד בבלי סוכה דף מ"ה עמ' ב' אמר אביי לא פחות מתלתין ושיתא צידקי במקבלי אפי שכינה בכל יום יום טוב ושוב, רב תודות על השיר. זאבי.

למעלה