עידכון גדול!

Jagged chaos

New member
../images/Emo124.gif עידכון גדול!

מצטער על ההצפה.. פשוט עדיף שלא יפספסו את ההודעה הזאת.. יש לי הרגשה שלא כולם ישימו לב לזה שזה יהיה בתוך שרשור, כתגובה
בכל מקרה, לא תיהיה לי בעיה אם זה יימחק
או תעבור לשרשור אחרי שכולם יקראו. שמעו---> עידכון. הופעה אוקסטית מאוקטובר 1996 בארגרטינה, שהיא שווה ביותר, הרבה אנרגיות גם באקוסטי, וביצוע נדיר ל- All I Really Want, קהל טוב, אווירה אחלה וביצועים גדולים. Ironic - בין הטובים שיצאו לה בלייב (ועוד שזה אקוסטי,אז בכלל..). הקליפ הנדיר של you learn, live , הרבה תמונות וקטעים נדירים של אלאניס בקליפ הזה. הדבר הכי טוב---> הופעה נדירה מאוקטובר 1998, אפילו ב- DC++ קשה למצוא אותה. ההופעה הראשונה של אלאניס מ-1998, עם שירים שלא שומעים אותם הרבה בלייב --> one, your congratulations. can't not עם אוטרו סולו גיטרה ארוך יותר, right through you, שיר אחד לפני אחרון, בביצוע יחידי של 7 וחצי דקות! האיכות לא משהו, אבל הופעה חובה! העלתי אותה ב- YOUSENDIT (אתר אחר וקל מהקודם), בשלושה חלקים, לבנתיים רק שניים עלו, והשלישי יעלה עוד היום בלילה.

Jagged chaos

New member
אוקה... עכשיו יש את כל שלושת החלקים

רק הבעיה ב- YOUSENDIT היא שעוד שבוע הקבצים יימחקו.. אז אנע ערף.. תמהרו

Rוית

New member
או כאשר הורידו אותו 25 פעמים

כמו שמסתבר קרה כבר עם ההופעה האקוסטית מ24 לאוקטובר שלא זמינה כבר יותר

Jagged chaos

New member
אוקה... ההופעה האקוסטית פעילה ממחר.

אני אעלה מחר\עוד כמה שעות (אם אני איהיה עוד ער...
) קישור שונה וחדש לאותה הופעה - ואז תוכלו להוריד ולשמוע

Jagged chaos

New member
עוד עידכון! סלבריטי דד מצ' להורדה!

זוכרים שבשנות ה-90 היה ב- MTV "סלבריטי דד מאצ'", מפורסמים מפלסטלינה הורגים אחד את השני בהרבה סדיזם? היה אחד כזה גם עם אלאניס וג'ול. וזה מצחיק לאללה, ועכשיו העלתי את זה וזה מופיע באתר. מצחיק שיש את הבדיחות האישיות האלה על השירים... שאלאניס אומרת "i want everybody to know that for the rest of the fight i'm gonna have one hand in my pocket and the other is ...." עשו את אלאניס מכוערת פצצות שמה.. אבל מצחיקה. וסתם כי אני מת להשים פה ספוילר פעם ראשונה. אז המנצחת היא...
אלאניס

Jagged chaos

New member
שיט איזה בעסה!!

העלתי כמו שהבטחתי את ההופעה האקוסטית... וזה סיים... ושכחתי להעתיק את הלינק לפני שסגרתי את החלון !1
יש למישהו פיתרון?? אם לא ---> מבטיח: מעלה את ההופעה שאתעורר.... (עוד כמה שעות
... זה נראה לי יהיה רק בלילה )

chaos12

New member
ואתה יכול גם לשלוח לי את הלינק

להופעה של סן דיאגו

Jagged chaos

New member
תגידו אנשים.. אתם מורידים ת'הופעות

בכלל?
אף אחד לא הצחיק אותו הסלבריטי דד מאצ'? אין איזו תגובה לגבי ההופעות? (י'עני לא תודה או משהו... על הביצועים..)

אני קצר בזמן בצורה מטורפת...

היום חזרתי ב-21:00, והסיפור ארוך אני לא אלאה אתכם..אני מת לשמוע את זה אבל יותר מזה-אני מת מת לישון!
אני אראה בסופ"ש...

Jagged chaos

New member
מחר בבוקר אני אעלה את...

ההופעה הראשונה בהחלט של אלאניס. ב- Jagged Little Pill' Live רשום שהטור וההופעה הראשונה היתה ב- 1 ליולי. ההופעה שאני אעלה מחר היא מה- 21 ליוני 1995! שבוע אחד בלבד אחרי שג'גד יצא ועוד לפני שהוא מכר עוד מיליון עותקים. בין השאר יש פה ושם איזה ראיון קטן איתה בצרפתית
שמעו, ההופעה הכי עתיקה שאפשר למצוא ברשת של אלאניס היא הבוטלג EROTICA, שהיא מה-17 ליולי, עוד בההופעה הזאת אלאניס קיצרה את FORGIVEN ולא שרה שני פזמונים ברצף בסוף (וויתרה על הסלסול ב- TH-TH-THING TO LEARN
) בהופעה הזאת = יש את זה, עוד לפני שהיא שקלה להוריד את זה. אז ביצוע נדיר וחד פעמי לפורגיבן! הליסט: All I Really Want Hand In My Pocket Not The Doctor Mary Jane Forgiven

isw

New member
אני הורדתי את סן- פרנסיסקו

ממש תודה! אני שומעת את זה עכשיו. את השאר כבר היו לי, חוץ מאת זאת שהעלית ברפידספר שלא הצלחתי להוריד.. תודה על המעבר ליוסנדיט BTW...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifמורידה.

לא הספקתי לראות..
גם לא הספקתי להוריד הכל... תקופה לחוצה!
ותודה!

chaos12

New member
אוווווווווווווווווווווווף!

אבל מאיפה מורידים? על מה לוחצים? למה אתם לא עונים לי?!?!?!??!

Rוית

New member
כי אסור לדבר על כך בפורום

כנראה לא קיבלת מסר, אני אשלח לך עכשיו ואסביר, בלי לחץ

למעלה