Jagged chaos
New member
../images/Emo124.gif עידכון גדול!
מצטער על ההצפה.. פשוט עדיף שלא יפספסו את ההודעה הזאת.. יש לי הרגשה שלא כולם ישימו לב לזה שזה יהיה בתוך שרשור, כתגובה
בכל מקרה, לא תיהיה לי בעיה אם זה יימחק
או תעבור לשרשור אחרי שכולם יקראו. שמעו---> עידכון. הופעה אוקסטית מאוקטובר 1996 בארגרטינה, שהיא שווה ביותר, הרבה אנרגיות גם באקוסטי, וביצוע נדיר ל- All I Really Want, קהל טוב, אווירה אחלה וביצועים גדולים. Ironic - בין הטובים שיצאו לה בלייב (ועוד שזה אקוסטי,אז בכלל..). הקליפ הנדיר של you learn, live , הרבה תמונות וקטעים נדירים של אלאניס בקליפ הזה. הדבר הכי טוב---> הופעה נדירה מאוקטובר 1998, אפילו ב- DC++ קשה למצוא אותה. ההופעה הראשונה של אלאניס מ-1998, עם שירים שלא שומעים אותם הרבה בלייב --> one, your congratulations. can't not עם אוטרו סולו גיטרה ארוך יותר, right through you, שיר אחד לפני אחרון, בביצוע יחידי של 7 וחצי דקות! האיכות לא משהו, אבל הופעה חובה! העלתי אותה ב- YOUSENDIT (אתר אחר וקל מהקודם), בשלושה חלקים, לבנתיים רק שניים עלו, והשלישי יעלה עוד היום בלילה.
מצטער על ההצפה.. פשוט עדיף שלא יפספסו את ההודעה הזאת.. יש לי הרגשה שלא כולם ישימו לב לזה שזה יהיה בתוך שרשור, כתגובה