עזרה!!!

אברי17

New member
../images/Emo124.gifעזרה!!!

שלום רב לכל חברי הפורום!!! אני לומד במגמת קולנוע בתיכון ברמת השרון, ואני עושה את סרט הבגרות שלי על מערכת יחסים בין שני בנים הומוסקסואלים. לצערי קשה לי מאוד לכתוב את הסיפור בצורה הכי אמינה כמו שהייתי רוצה. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות שקשורות לסיפור שאני כותב. תודה מראש, אברי :)

אברי17

New member
../images/Emo35.gifשאלה 1...

אוקיי... סליחה שזה בא באיחור אבל הייתי חייב לצאת...לא משנה. אוקיי שאלה ראשונה.. הסרט עוסק ביחסים של שני בנים אבל חלק נכבד ממנו עוסק בנער בן 17 שהוא עובר תהליך של קבלה עצמית. שהוא מבין שהוא הומו והוא נלחץ מאוד ובסרט רואים את התהליך שהוא עובר, להראות לקהל את המסר שלהיות הומו זה לא דבר רע ולא צריך להתבייש. אז אם תוכלו לשתף אותי בחוויות שלכם או את מה שעברתם בתהליך זה יעזור לי מאוד... תודה, אברי

אצלי התהליך היה יחסית מהיר,

כשהוא התחיל פתחתי בלוג לרשום בו את כל המחשבות, החששות, הפחדים שלי, אני חושב שאם תקרא אותו זה יוכל מאוד לעזור לך להבין מה מסתובב בראש של מישהו שמבין שהוא הומו... תקרא מההתחלה לסוף, לא מהסוף להתחלה, (תתחיל מדף 4 ואז תעבור לדפים 3, 2 ו-1) כדי שתראה את השינוי והדרך שעברתי עד עכשיו. אני מקווה שזה יעזור לך ושיהיה לך מעניין לקרוא.
http://blog.tapuz.co.il/dirichlet

אברי17

New member
לחמוץ מתוק מלוח...

תודה רבה רבה רבה על הלוג! הוא עזר לי מאוד... אני פשוט ישבתי מול המחשב ולא יכולתי להוריד את העיניים.. יש לי בקשה מיוחדת אליך... אני בדיוק מתחיל לכתוב מאין מונולוג פנימי של הדמות שלי ואודה לך אם אוכל להשתמש במה שכתבת.. אבין לחלוטין אם לא תסכים. אבל אני מבקש אישור ממך כי אלו דברים אישיים ומדהימים שיכולים להעביר את כל מה שרציתי.. אברי

כן, תרגיש חופשי,

ותודה על המחמאות
אני פשוט כותב שם כל מה שעובר לי בראש, בלי לחשוב יותר מדיי על הדברים, בלי ניפויים. זה בלוג מאוד אמיתי. וזה מה שהופך אותו למרגש. אתה לא הראשון שקרא את כל הבלוג ואמר לי שהוא היה מעניין ושיש בו תיאור מדהים של תהליך. אם אתה רוצה לשאול עוד משהו שעשוי לעזור לך בכתיבת המחזה, אפשר להשיג אותי במייל [email protected] או באייסיקיו שמספרו 240674065 . יום טוב שיהיה, ובהצלחה.

אברי17

New member
תודה!!

אשמור איתך על קשר אם יהיו לי עוד שאלות.. תודה שוב על העזרה

detleth2

New member
אני אעזור

אני מכיר אותך. אני מהתיכון שלך מחוץ לארון ויודע מי אתה ומי אני אבל אתה לא יודע שזה אני. אז עוד כמה שבועות בתחילת השנה אני אפנה אליך.

למעלה