../images/Emo124.gifעוד הודעות! חשוב../images/Emo36.gif
טוב, חברה. הפורום עוד בחיתוליו, והייתי רוצה להתחיל כמה פינות. אלה הרעיונות שהיו לי בינתיים. אשמח אם תוכלו להעלות רעיונות לעוד פינות, כמו גם שיפורים לפינות שאני אציע. תראו איזו פינה נראית לכם במיוחד ואם תרצו לקחת על עצמכם לעשות אותה - זה יהיה נחמד
(אם תעדיפו שאת הפעם הראשונה אני אעשה ורק אח"כ תמשיכו אתם, זה גם בסדר). דבר ראשון, סיכום שבועי הסיכום השבועי יהיה בימי שישי אחה"צ (החל מיום שישי הבא) ויכלול את הנושאים שדיברנו עליהם, ימי הולדת, מצטרפים חדשים לפורום, תקציר הפרקים שהיו במהלך השבוע וכו'. דבר שני, ביוגרפיות אחת לפרק זמן קבוע, תתפרסם ביוגרפיה על אחד/ת השחקנים/ות. בפינה יכללו דמויות שהיו ועזבו, וגם דמויות שיש שמועות שישחקו בעתיד. דבר שלישי, העלאת דילמה או נושא מעניין שעלה בפרק מסויים או בסדרה בכלל. מציגים את הדילמה המוסרית או את הנושא, מציינים מאיזה פרק הוא לקוח (אם הוא לקוח מפרק) ודנים בו באותו הפתיל. דוגמאות - ניתן לזהות הבדלים רבים בין מערכת המשפט בארץ לזו שבניו יורק. לאילו הבדלים שמתם לב, ומה דעתכם על השוני? האם עדיפה שיטת המושבעים ע"פ שיטת השופטים בארץ? מה דעתכם על קו ההגנה בפרק זה וזה (וכאן כמובן מדובר על קוי הגנה מיוחדים שצצים לפעמים, כמו "רצח מוצדק" וכו') אלה הרעיונות שלי, בינתיים.. תגובות, בבקשה
טוב, חברה. הפורום עוד בחיתוליו, והייתי רוצה להתחיל כמה פינות. אלה הרעיונות שהיו לי בינתיים. אשמח אם תוכלו להעלות רעיונות לעוד פינות, כמו גם שיפורים לפינות שאני אציע. תראו איזו פינה נראית לכם במיוחד ואם תרצו לקחת על עצמכם לעשות אותה - זה יהיה נחמד