עוד הודעות! חשוב

Nimst

New member
../images/Emo124.gifעוד הודעות! חשוב../images/Emo36.gif

טוב, חברה. הפורום עוד בחיתוליו, והייתי רוצה להתחיל כמה פינות. אלה הרעיונות שהיו לי בינתיים. אשמח אם תוכלו להעלות רעיונות לעוד פינות, כמו גם שיפורים לפינות שאני אציע. תראו איזו פינה נראית לכם במיוחד ואם תרצו לקחת על עצמכם לעשות אותה - זה יהיה נחמד
(אם תעדיפו שאת הפעם הראשונה אני אעשה ורק אח"כ תמשיכו אתם, זה גם בסדר). דבר ראשון, סיכום שבועי הסיכום השבועי יהיה בימי שישי אחה"צ (החל מיום שישי הבא) ויכלול את הנושאים שדיברנו עליהם, ימי הולדת, מצטרפים חדשים לפורום, תקציר הפרקים שהיו במהלך השבוע וכו'. דבר שני, ביוגרפיות אחת לפרק זמן קבוע, תתפרסם ביוגרפיה על אחד/ת השחקנים/ות. בפינה יכללו דמויות שהיו ועזבו, וגם דמויות שיש שמועות שישחקו בעתיד. דבר שלישי, העלאת דילמה או נושא מעניין שעלה בפרק מסויים או בסדרה בכלל. מציגים את הדילמה המוסרית או את הנושא, מציינים מאיזה פרק הוא לקוח (אם הוא לקוח מפרק) ודנים בו באותו הפתיל. דוגמאות - ניתן לזהות הבדלים רבים בין מערכת המשפט בארץ לזו שבניו יורק. לאילו הבדלים שמתם לב, ומה דעתכם על השוני? האם עדיפה שיטת המושבעים ע"פ שיטת השופטים בארץ? מה דעתכם על קו ההגנה בפרק זה וזה (וכאן כמובן מדובר על קוי הגנה מיוחדים שצצים לפעמים, כמו "רצח מוצדק" וכו') אלה הרעיונות שלי, בינתיים.. תגובות, בבקשה

../images/Emo45.gif מעולה

אני אשתדל לעזור כמה שיותר. אני יכולה כל יום לשים את תקציר הפרק שיש בהולמרק,או את התקצירים שיהיו כל השבוע,פלוס הערות.מה דעתך ? בחוק וסדר אני אוהבת שמדברים שם על דברים שקורים והם שכיחים,וגם נושאים מאוד חשובים,כמו גזענות,,פשעי מין וכו',הדעות של מקוי וקינקייד למשל חלוקות בדר"כ, אז משתתפי הפורום יכתבו באיזה צד הם וינמקו (לא חובה,כמובן).כל זה כמובן תחת "העלאת דילמה".רעיון מצויין. וסתיו : סיימתי להעתיק את הכתבה לוורד,ויש לי קובץ מוכן.לשלוח לך את זה באימייל או לשים פה ? וכמובן תערכי את זה קצת אם את רוצה,תשימי באיזה גופן וצבעים שבא לך ואת יכולה להוסיף תמונות. ועוד דבר : כל פעם שנגמר "עמוד" בגלריות,אז אני לא יכולה להתחיל עמוד חדש,זה לא נותן לי,והבנתי שאת כן יכולה.פשוט יש לי עוד תמונות יפות של כריס וריצ'ארד וחבל שהם סתם יהיו במחשב שלי.

Nimst

New member
../images/Emo127.gif מצויין

בנוגע לתקציר הפרק כל יום/סיכום התקצירים של השבוע + הערות: רעיון נהדר. אני בעד:)
קיבלתי את התוספות ל"העלאת דילמה". בקשר לכתבה - תשלחי לי אותה לאימייל; הכתובת היא [email protected]. כרגע אני לא בבית, אבל ברגע שאני אגיע אני אעלה את הכתבה ל"מאמרים" ואכתוב עדכון בפורום:) גלריה - מיד אני אראה איך אני פותחת דף נוסף, בתקווה שעוד כמה דקות תוכלי להעלות את התמונות..

ZolgaR

New member
אפשר שמישהו פה

יבצע פשע כלשהו ונצטרך לפענח אותו...
וד"א הפורום גם על ה"חוק וסדר" הישן או גם על SVU?

אורן1979

New member
אפשר לעבוד הפוך...

מישהו יכול להזמין את זאב רוזנשטיין להצטרף לפורום
. "חוק וסדר" יצליחו איפה שמיטב מוחות משטרת ישראל נכשלו...

Nimst

New member
מיטב מוחות משטרת ישראל

זה לא אומר הרבה
הידעתם? כדי להיות שוטר צריך פסיכומטרי של 300. כמה עצוב.

danielhope

New member
300?

זה שענו שישית מהשאלות נכון...אני מקווה שלא באותה כמות מפוענחים הפשעים בצורה נכונה...

Nimst

New member
לצערי, נראה שכן..

הם צריכים לקחת כמה שיעורים מדטקטיב בריסקו

Nimst

New member
נושא הפורום

הפורום עוסק ב"חוק וסדר" (על כל עונותיה ותקופותיה) וכן בסדרות הבת - "מדור מיוחד" ו"כוונה פלילית".

Nimst

New member
בנוגע לרעיון, שאני מניחה שנכתב

בהומור - יש משחק מחשב ל"חוק וסדר". המטרה היא לפענח את הפשע
ניתן לשחק בדמו באתר של חוק וסדר (לינק ב"קישורים") צריך לכתוב על זה מאמר מתישהו..

ZolgaR

New member
ישנו משחק CSI

זה כל כך מגניב, עושים שם פשוט הכל, פיענוח מקרים, לקיחת טביעות אצבעות, זיהוי גופות, חקירות, צווי משפט, יש מעבדה עם DNA ועוד... למשל יש שם מקרה של הומלס שנמצא מת, אז מוצאים חיד הגופה שלו תולעת קטנה, אז לפי הגיל של התולעת יודעים מתי מת ההומלס, אחרי זה מגלים שלהומלס יש צלקת בגלל השתלת לב, מה שאומר שהוא היה פעם במעמד גבוהה, וכו..... זה פשוט כל כך מעניין... ממליץ בחום לאוהבי הקרימנולוגיה... ד"א כדי ללמוד קרימנולוגיה איזה פסיכומטרי צריך?

Nimst

New member
המשחק שאתה מדבר עליו

הוא זה של חוק וסדר, או אחר? אין לי מושג כמה פסיכומטרי צריך כדי ללמוד קרימינולוגיה\:

האימייל בדרך,

רק בבקשה תגידי לי דרך הפורום מתי שתקבלי אותו,אם תקבלי אותו בכלל. ואני הולכת לשים עוד תמונות :)

Nimst

New member
אימייל ותגובות

האימייל הגיע אליי (ממש לפני דקותיים חזרתי הביתה מההפגנה). אני אעלה את הכתבה ממש בקרוב. התגובה שלך שורשרה למקום הנכון:) היא למטה מפני שהיו עוד תגובות לאותה הודעה שאת הגבת אליה. לתגובות האלה היו עוד תגובות, שנמצאות מתחתיהן, ולכן התגובה האחרונה יוצאת למטה ונראית לא קשורה. אבל היא קשורה

Nimst

New member
דפים חדשים בגלריות

נפתח דף חדש לריצ'ארד ודף חדש לכריס. כשתצטרכי עוד עמוד תודיעי לי, ואני אוסיף (אני לא יכולה להוסיף שניים מראש..)

למעלה