עוגה למסיבה

../images/Emo124.gif עוגה למסיבה

אמנם טל נסעה, אבל קיבלתי מסרים מתחננים
להמשיך עם האתגר. אז מה דעתכן על נושא של חופש-סוף-התחלה, לקראת החופש הגדול כמובן שבא עלינו לטובה
, מוזמנות להגיב לרעיון ולהתחיל כמו תמיד בסיעור מוחות משותף. ומתי לדעתכן כדאי להעלות את העוגות?

MP826

New member
גם לדעתי אחלה רעיון ../images/Emo13.gif

ולדעתי כדאי להעלות את העוגות ב30.6 דוקא - כשרשמית מתחיל החופש הגדול של ילדי ביה"ס

באבלו

New member
../images/Emo8.gif

טוב סיעור מוחות אסוציאטיבי:- חופש - ים, חול, שמשיות, מטקות, לחיים אדומות... סוף - תעודה, מסיבת סיום (סוף גן-תחילת בי"ס)... התחלה - בגדים חדשים, חתונות, לידות (תמיד מתקשר לי עם התחלות...)... תכף זה יתורגם לי לעוגות...

נויתן

New member
ארטיקים וגלידות

חוף ים שימשיות המון חול שמש גדולה וצהובה משקפי שמש

net the jet

New member
רעיון טוב. אני במילא התכוונתי להכין

עוגה לסיום גן חובה של הפשוש שלי... כרגע לא עולים לי רעיונות כ"כ...אולי בהמשך, אבל אני 'בפנים'.

brownie65

New member
גם אני!

גם הפשוש שלי עולה לכיתה א' והחלטתי לעשות לגן עוגה למסיבת הסיום. אז גם אני בפנים.

גם הבת שלי עולה לכיתה א'....

חשבתי לעשות עוגה שמסמלת את הגן, אולי מגרש משחקים שנה שעברה עשיתי לגן לסוף השנה עוגה של ילדה בבריכה היה חמוד מאוד

אחלה של רעיון.

בא לי להכין שמש גדולה עם מישקפי שמש....(אם אני לא טועה יש עוגה כזאת בספר של דבי בראון)

ענתבר

New member
../images/Emo7.gif לא אוכל להשתתף...

גם לא בחודש הבא...מקווה שבספטמבר או באוקטובר....

tsoff

New member
ענת , למה? בגלל המעבר?

את מוזמנת להשתמש במטבח ובכלים שלי ברגע שתגיעי.

זו הסיבה../images/Emo12.gif מוזמנת בשמחה גם

למטבח שלי
תראו איך סידרו לנו כבר אייקונים מתאימים, טוב יש לי קשרים

1נרקיס

New member
אח... ../images/Emo98.gif

גבעת דשא גדולה, עץ עם צל, בחורה שוכבת עם ענף/עלה כזה בפה ובוהה... אולי אפילו עיניים עצומות... נחל... איזה כלבלב מתרוצץ... אח איזה חלום

עוד רעיון

אולי מצלמה גדולה (כי בחופש יש נטייה לצלם מלא, כדי שניזכר בזה בימי השיגרה) וליד המצלמה סרט של פילם כאשר בכל ריבוע של תמונה לצייר (ולמוכנות להשקיע לפסל) את אותם תמונות שהן היו רוצות לראות באלבום תמוונת של החופש שלהן... שמיים וכנף של מטוס (כאילו צולם מתוך מטוס בדרך לחו"ל). ים / בחורה / בחור משתזפים. ילד אוכל ארטיק. נוף ירוק (מתוך טיול). וכו' וכו' וכו'

שושkה

New member
רעיון מצויין! טיסות לחו"ל, מזוודות

או שדה תעופה. ברוח החופש כוסות עם קוקטיילים, ארטיקים, פירות הקיץ, מגלשות בפארק מים, גולשי גלים בים....

ואני יותר מאשמח לקבל חלק מהעוגות

למסיבה שאנחנו עושים לילדים במצבי סכון תראו הודעה כמה שורות למטה פנינה

למעלה