עדכונים

Fairywitch

New member
../images/Emo124.gifעדכונים../images/Emo13.gif

החלפתי את הסקר של קונסי בצער, ועברנו לסקוט. אתם מוזמנים להצביע בסקר
חמשת הפורומים המועדפים על חברי הפורום שלנו: קלי קלארקסון
זיהוי שירים
כוכב נולד
השיר שלנו
מצעדים וביקורת מוזיקה
סיבה למסיבה - החגים והחופשות עדיין איתנו.
כדאי לנצל כל רגע, כי אח"כ עד חנוכה נתייבש
שעשועונים- תודה לJullian (יפית) ולשטן השחור (שי) על המשחקונים הנחמדים שעוזרים לנו להעביר את החגים בהנאה...
כן ירבו
לאחרונה בדקנו בזכותם את מי מזכירים לנו האיידולז, ומיהם הטופ12 של כל אחד מאיתנו. מי שעוד לא השתתף - מפסיד. תודה גם לקרן (שטרודידי) על הסקר- איזו פרידה הכי כאבה לכם. אהפוך את זה גם לסקר ממש בהמשך, אם תרצו
להזכירכם- קרן גם אחראית על הרעיון לסקרים שרצים כל הזמן לגבי ההופעה האהובה של כל מתמודד. מקווה שלא שכחתי כלום- ומקווה שאוכל להמשיך לעדכו לעיתים קרובות גם אחרי שיתחדשו הלימודים...
אם יש מישהו שרוצה לקחת את זה על עצמו- רק תודיעו לי, ושיהיה בכייף

Shaby Sababy

New member
אני נמצא ב-2 מפה ../images/Emo6.gif

אבל זה מזה לא נכון, גם אם רק אחד יהיה בפורום הם יכתבו אותו. זה פשוט פרסום של פורומים, כל מה שצריך זה שחבר פורום אחד יכתוב שם פעם אחת.

SHTRUDIDI

New member
איזה צחוקים איתכם...

אף אחד לא ענה על הסקר חוץ ממני! מ-7 בערב אתמול יש סקר ואף אחד לא ענה?! כנראה שהאהבה לסקוט הייתה קטנה משחשבתי.
בכל מקרה אני הצבעתי ל- she's gone שהיה באמת מצויין לדעתי, אני עוד שומעת אותו מידי פעם...(זהו,עכשיו אף אחד פה לא ידבר איתי). בכל אופן, תודה לך חנה על העדכונים, ואני אישית פעילה רק בפורום של קלי, כל השאר לפעמים רק קוראת. יאללה,תצביעו לסקר!

14מתן

New member
הייתה לי בעיה בסקר ../images/Emo122.gif

כמה שניסיתי לא הצלחתי להבחין בין ההופעות שלו הכל נשמע / נראה לי אותו דבר בראיה לאחור

Fairywitch

New member
כנ"ל. אני לא זוכרת שום דבר בולט../images/Emo4.gif

אני אוהבת את השיר Impossible dream, אבל אני לא זוכרת איך הוא ביצע אותו...

moran500

New member
אני אוהבת את לרקוד עם אבא אבל לא של

סקוט.. וזכרתי שהוא נורא אכזב אותי לעומת המקור ולעומת החידוש של טמיירה...

Fairywitch

New member
טוב, בחרתי בAgainst All Odds-

רק כי את זה אני איכשהו זוכרת, וזה היה בסדר. העדפתי את הביצוע של ג'סיקה שבוע-שבועיים לפני כן

למעלה