עדכונים חשובים!

../images/Emo124.gif עדכונים חשובים!

ראשית: דובר כאן על טיש בירושלים ביום חמישי השבוע. מכיוון שהתכנון היה שאני אארגן את זה, אני חייב להגיד שלצערי לא אוכל השבוע לעשות את הטיש או להיות בו. יש לי מסיבת יום-הולדת חשובה במיוחד. שנית: אירוח - אתמול תיאמתי עם המשורר אשר רייך, יוצא בשאלה, אירוח בפורום שלנו בעוד כשלושה שבועות. אני מניח שלא כולם מכירים אותו, אך הוא נחשב לאחד המשוררים הטובים בארץ. לפניכם שני לינקים לרשימת ספריו ולשירים שלו. עוד לא נקבע תאריך למועד האירוח. בשביל האירוח אני צריך יוצא שכותב מהר וללא שגיעות שיבוא אם האורח למשרדי תפוז לקיים את האירוח. כל המעוניין בכך, שיציין זאת.

ברוריה2

New member
טוב, נועמקה, אתה לא תוכל לכתוב

כי שגיאה כותבים עם א´
. עשית את זה בכוונה, ממזר?

הופ הופ טרללה גדלנו בשלב...

נועם, שתי מילים יש לי אליך... "יישר כח". יוזמה ברוכה היא לארח בפורומינו הצנוע אישים אשר להם נקודות משיקות לנושאים ה"מדוינים" כאן, ולנושא המרכזי "יוצאים בשאלה". ומה יותר מתאים, מ"אחד משלנו", ששמו יוצא לרבים בזכות כתיבתו המשובחה. שמשיריו ניכר בו עברו העשיר בעולמה של תורה והווה עשיר בעולמה של תרבות. כן ירבו... ועתה להערה פרקטית משהו: עצה ידידותית ממנהלת הפורום "שירה עברית" (שהיא במקרה חברה שלי) ע"מ להמנע מפאדיחות, של חוסר היענות והשתתפות באירוח, כדאי לשריין מספר אנשים (רצוי יודעי דבר) שיתחייבו להיות נוכחים בעת האירוח. בנוסף, מומלץ להכין שאלות מראש, ולא להתקע כ"מילא פיו מים", האורח צריך להרגיש בנוח והשרשור צריך לזרום בטבעיות. בואו לא נעשה פאדיחות, מיותר לציין מה עשויות להיות ההשלכות של כישלון האירוח, מלבד העבירה החמורה של "הלבנת פנים" ו"גזל זמן". <שלהבת מתכוננת כדרכו של אברהם לקראת הכנסת האורחים>

למעלה