עדכון מעדן <לולי>

dafgol

New member
../images/Emo124.gif עדכון מעדן <לולי>

הי לכן, אני מעדכנת בשם חברתי עדן < לולי > היא עברה היום את הניתוח באיחור ( במקום ב 8 בבוקר נכנסה רק ב 11 לחדר ניתוח ), הניתוח היה בסוף שעתיים במקום שעה, במהלך הניתוח נתגלו הדבקויות ברחם בשחלות בחצוצרות במעיים וגם באזור הישבן ..... היו כמה מוקדים של הדבקויות- הכל הוצא והניתוח הוכתר ע"י הרופאים כמוצלח. עדן לא בדיוק במיטבה באופן טבעי , מקודם הקיאה וכואב לה מאוד, למרות שהיא אומרת שהערב היא מתחילה להרגיש טיפל'ה יותר טוב כבר, היא עדיין מטושטשת ואין לה כח לדבר הרבה , היא נמצאת לבד בחדר מה שקצת מקל עליה...אם הכל יהיה בסדר מחר תשוחרר הביתה
אחת האחיות במחלקה סיפרה לה שמישהי התעניינה היום בשלומה וביקשה להתעדכן, עדן לא יודעת מי זאת אבל מניחה שזו מישהי מהפורום, וביקשה שאמסור תודה לאנונימית
ו
לכולכן על התמיכה העידוד הטיפים והכל. שיהיה לכן ערב טוב והמון בריאות
דפנה

TRANCILITE

New member
רפואה שלמה../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

רפואה שלמה חמודה , ניתוח לא קל היה לך, מקווה שתחלמי מהר . trancilite

ר ו מ י ה

New member
החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

שמחה שזה מאחוריה. מקווה שהיא תרגיש יותר טוב במהרה. רפואה שלמה

../images/Emo24.gifהחלמה מהירה

שמחה מאוד לשמוע שהיא כבר אחרי, מקווה שתחוש הקלה ושתרגיש טוב במהרה. אגב, סוריאנו היה המנתח??

החלמה מהירה

יופי שהיא כבר אחרי תמסרי לה שמחכים לה כאן בפורום ושתרגיש רק טוב והמון בריאות חיבוקים ונישוקים

אליסהב

New member
../images/Emo140.gif החלמה מהירה

טוב לשמוע שהיא אחרי ושהרופאים אמרו שהניתוח היה מוצלח. שתרגיש טוב והמון בריאות

dafgol

New member
../images/Emo51.gif לכולן בשם עדן ../images/Emo39.gif

עדן נשארת עוד יום להשגחה בגלל שעדיין הקיאה הבוקר ויש לה גם צריבה בשתן.....כרגע היא
מקווה שמחר היא כבר תחזור הביתה
לכולכן על התמיכה והעידוד - זה מאוד מחזק את עדן. יום נעים לכן
דפנה

שירשיר77

New member
החלמה מהירה...

אני האנונימית, עכשיו אני מבינה למה בשעה 14:30 היא עדיין היתה "עסוקה"... רציתי לתת
כי הייתי שם בדיוק לפני חודש... חשוב לקחת את הדברים לאט לאט, אם יש צורך להישאר עוד לילה, לא נורא (גם אני נשארתי עוד לילה להשגחה). יהיה מדהים לראות איך מיום ליום המצב משתפר ! בהצלחה ותרגישי טוב, את כבר אחרי ומעכשיו רק מנוחה ופינוקים
שירשיר

dafgol

New member
תודה ענקית ../images/Emo140.gif

ברגע שאדבר עם עדן אמסור לה שזו את "האנונימית" < מקווה שאת לא כועסת שקראתי לך ככה
>
ענקית

רפואה שלמה ../images/Emo193.gif

שמחה לשמוע שעבר בשלום ובהצלחה . מסרי לה ד"ש חמה . מקווה שכברמרגישה טוב יותר

sivic10

New member
רפואה שלמה

אני שמחה בשבילה שהיא אחרי ובמיוחד שהניתוח הוכתר כהצלחה אשמח לשמוע ממנה עוד פרטים שהיא תתאושש..

dafgol

New member
היא בטח תיכנס לעדכן היום או מחר

אתמול בערב היא כבר הרגישה ונשמעה יותר טוב בהרבה
היום היא אמורה להשתחרר בצהריים ותהיה אצל הורייה עד הסופ"ש, כמו שאני מכירה אותה היא תיכנס למחשב לרשת ותעדכן כבר בגוף ראשון
בוקר טוב לכן
דפנה

החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

טוב שהיא אחרי ושהיא מתאוששת.... שתמשיך (ותיכף את תקראי בעצמך..... אז,) שתמשיכי להתאושש ולהרגיש הכי עוד יותר טוב

למעלה