עדיקים ילדה בן!!!

נאשא

New member
יוהווווו, מזל טוב עדיקים!../images/Emo65.gif

בשעה מצוינת ומאד מוצלחת, כך נשמע לפחות. איזה בחור, כבר עכשיו הוא הבן של אמא
נו, ובסוף באיזה משקל נולד הגברבר? שתגדלו בנחת ובאושר רב.

תמי ס

New member
אווו - מזל טובבבב!!!

איזה יופי שלמרות כל החששות הלידה הסתיימה בסוף ללא ניתוח. יופי של משקל. מאחלת הסתגלות קלה להיותך אמא לשני ילדים. בריאות ושלווה.

פאקא

New member
וואו, מזל טוב - ממש מרגש! ../images/Emo65.gif

אני עוקבת מרחוק ושמחה מאד לשמוע על התוצאות הטובות! מקוה שההתאוששות תיהיה קלה וטובה (אוקי אולי לא קלה....אבל לא קשה מדי) ובעיקר הנאה מהתרחבות המשפחה
פאקא

עדיקים

Active member
../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif אנחנו ב../images/Emo82.gif

כמה כייף להיות בבית,אושר אינסופי. ההתאקלמות לא קלה אבל כייפית. הגדולה (איזה כייף לרשום את זה) מקבלת אותו בשמחה אותנו פחות
מבינה אותה ומבטיחה לנסות להקל עליה כמה שאוכל. תיקון קטן לטחג היו לי צירים הרבה מאוד זמן אבל כשנכנסתי ללידה היא היתה מהירה מאוד מעצימה וחוויה מתקנת לואקום מהלידה הקודמת. אכן הרופא שלי צדק כהרגלו ונולד לנו בן במשקל מכובד של 3940 גרם של אושר ושמחה. נתאושש ואכתוב את סיפור הלידה. שם יהיה בעזרת השם ביום שני מבטיחה לפרסם.

שלומית76

New member
כייף כייף כייף!!

שמחה שאת כבר בבית. מאחלת לכם הרבה בריאות, הרבה אושר והרבה נחת מהגוזל והאפרוחית! אני פשוט נדהמת איך הזמן טס.

נייטי

New member
מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב

מאחלת לכם הסתגלות קלה ושלווה, בריאות, שמחה ואושר.

../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

איזו בשורה נהדרת! איך יכולתי לפספס אירוע שכזה?!!!! המון מזל טוב למשפחה המאושרת! בריאות ונחת מכל הלב מירי

למעלה