סקר

ZIV E

New member
../images/Emo124.gif סקר

מה הם ה10 הטראקים הכי חזקים לדעתכם? מכל הסגנונות ומכל השנים. תפציצו !!!

ZIV E

New member
אני אתחיל ../images/Emo13.gif

1.Quirk - Dark Matter 2.prana - primal orbit 3.hallucinogen - demention 4.tandu-alien pump 5.cosmosis- Higher Access 6.sandman-flight or fight 7.koxbox - Tribal Oscillation (Prana Remix 8.shakta - spiritual beings in physical bodies 9.MFG - Alternate dimension 10.x-dream-we interface

למה להתקיל כל פעם מחדש?

תאר לעצמך שיעמידו מולך בשורה את עשר הדוגמניות הכי יפות בעולם ויגידו לך לבחור אחת. לא תשתגע? תעשה סקר של 10 האלבומים הכי טובים שיצאו בעשור האחרון ואז יהיה אולי על מה לדבר....

חנניה331

New member
חזרתי

S.U.N. Project Zwork 1999 אלבום אלוף יצירת מופת של סאן הטרק האהוב עלי באלבום Volt 380 טרק 3 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// California Sunshine Nasha אלבום שהאבתי בשעות הבוקר המקדמות הטרק האהוב עלי באלבום Other line טרק 1 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ The Lone Deranger 1997 אין לי מה לאוסיף על האלבום פשוט כולו ענק הטרק האהוב עלי Deranger טרק 7 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Astral Projection Another World 1999 היום קצת מלכלכים עלאם אבל אם גודלים הטרק האהוב עלי Tryptomine Dream טרק 5 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Alien Project Midnight Sun 2001 הטרק האהוב עלי פשוט ענק וחבל שאין עוד אמון כמאו Ari Linker Magnetic טרק 2 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Juno_Reactor Odyssey 1992 - 2002 יצה בשנת 2003 אוסף מעולה הטרק האהוב עלי Pistolero טרק8 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Cosma Nonstop 2003 על האומן הזה אין לי מה כל כך מה לאוסיף ואני בטוח שכולכם אוהבים אותו ואולי סוגדים לו אני אישית אוהב את כל האלבום אבל את טרק במיוחד People on Hold טרק 6 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ the muses Spiritual Healing 1998 אלבום שלו נמחק מהזיכרוןהטרק האהוב עלי The Ancient Sounds of the God טרק 2 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Sirius_Isness Breaking The Matrix 2005 נמשך לצלילים והאפקטים המאממים אלבום ענק הטרק האהוב עלי Legion of angels (Album Rmx) טרק 7 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Oforia Headed For Infinity 2005 יצר אלבום פצצה הטרק האהוב עלי High gear טרק 4 -------------------------------------------------------------------------- זאו אני חושב שנתתי את ה10 הטרקים שלי תאנו

DorDassa

New member
Pistolero טראק אלוף!!

אם אני לא טועה היום הוא מנוגן בפתיח של הליגה הספרדית בערוץ הספורט.

NeTa141

New member
טוב

גואה... מה שיש לי במשחב שאני הכי אוהבת... בדיסקים יש לי יותר יפים אבל אין לי כוח לשים תשמות שלהם... Astral Projection - Mahadeva Beach Buddha - A Million Miles An Hour Dimension 5 - Deep Space 5D Electric Universe - Transmission Green Nuns Of The Revolution - Two Vindaloos And An Onion Bhagee Psysex - The Evil Turkeys Shakta - Lepton Head (Deedrah Remix) Talamasca - Jungle Storm Talpa - The Moon The Delta - As A Child I Could Walk On The Ceiling

אחלה בחירה

הטרק של פסיסקס פשוט אלוף ושל דה דלתא אין מילים לתאר פשוט מצמרר גורם לי לעוף באויר

asmati

New member
דגכעדגע

The_Delta_-_Scizoeffective טראק 2 - travelling_at_the_speed_of_thought = Cosmosis_-_Synergy אלבום הגואה/פסיי בן זונה!#$% טראק 3 - Spores From Space = the_misted_muppet_-_from_the_legend טראק 4 - Midnight Tales = infected mushroom - classical mushroom טראק 1 - bust a move = Shpongle_-_Are_You_Shpongled מיותר לציין שגם השניים האחרים מעולים. טראק 7 - And_the_Day_Turned_to_Night = Shulman_-_In_Search_Of_A_Meaningful_Moment טראק 8 - Instability = U.X._-_Ultimate_Experience טראק 8 - Master of the Universe = Dimension_5_-_Second_Phaze טראק 3 - Beyond The Stars = Juno_Reactor_-_Bible_Of_Dreams טראק 4 - Komit = younger brother - a flock of bleeps טראק 8 - finger = Pigs in Space - Pigs in Space אלבום עם עוצמה, מעיף אותך באויר טראק 2 - Visitors (Part 1)

למעלה