סקר

Ulong

New member
../images/Emo124.gifסקר

אילו עונות הכי אהובות עליכם במרוץ למליון ובהשרדות
דרגו מהעונה הכי אהוב להכי פחות. למי שיש חשק אז גם את הסיבות לכך
.

יאללה, נדרג:

הישרדות: 1. עונה 6 - יצירת אמנות. נהנתי מכל רגע, תהפוכות רבות שגרמו לי להיות מופתע כל פעם מחדש וקאסט שממש אהבתי. 2. עונה 1 - בשלוש מילים: קולין, תמימות ונוסטלגיה. 3. עונה 4 - עונה מעולה. 4. עונה 7 - כנ"ל. 5. עונה 9 - קאסט מעולה. חבל שהפיינל 3 היה מסריח. 6. עונה 8 - חבל שכולם הלכו אחרי מריאנו. 7. עונה 2 - קאסט מעפן, מקום מכוער. 8. עונה 5 - חבל שכולם הלכו אחרי בריאן. אבל אני חייב לומר שהטרייבל הסופי היה מעולה. 9. עונה 3 -
אילצתי את עצמי לראות את העונה הזאת, העיקר לסמן עליה וי
. הקאסט הכי גרוע שיש. המקום הכי גרוע שיש. הזוכה הכי משעמם שיש.

המירוץ למיליון:

1. עונה 3 - פשוט בהיתי במסך כל העונה, גם בשידור השלישי. 2. עונה 5 - קאסט מעולה. 3. עונה 2 - בעיקר בגלל בלייק ופייג' והסיום המותח בסוף. 4. עונה 1 - ככה ככה. 5. עונה 4 - לא שהיא גרועה, פשוט שאר העונות טובות ממנה.

amitooshacham

New member
הממ

הישרדות: 1. עונה 6 אמזון 2. עונה 2 אוסטרליה 3. עונה 7 איי הפנינה 4. עונה 4 מרקזס 5. עונה 1 פאולו טיגה 6. עונה 9 ונואטו 7. עונה 8 אולסטארס 8. עונה 5 תאילנד 9. עונה 3 אפריקה המירוץ למיליון אני יעשה אח"כ

RedDevil16

New member
המירוץ למיליון ראיתי רק חלקים....

בהישרדות: 1. אוסטרליה - התמימות של ההתחלה עם העניין המשופר של ההמשך 2. מרקזס - עונה מבדרת וכיפית 3. איי הפנינה - שוב, עונה מדהימה עם הרבה כיף 4. בורנאו - עונה עם רגעים משעממים, אבל בסה"כ קאסט מדהים והמון נוסטלגיה. 5. ונואטו - מאוד משעמם כמעט עד האיחוד, אחרי זה מעניין, ופיינל 4 מצוין. 6. אמאזון - אחת העונות הפחות-צפויות, יורדת מבחינתי בגלל הקאסט המאוד לא חביב. 7. אפריקה - עד האיחוד זה היה מצוין. אחרי שקלי עפה זה היה נורא. 8. פאלאו - לא מפרט כדי לא לספיילר. 9. אול-סטארס - מאוד משעמם ומרגיז, אבל בכל-זאת היה את הכיף של לראות את המתחרים מהעבר אחד עם השני. 10. תאילנד - פשוט נורא.

Ulong

New member
העונות שראיתי בהשרדות..

ראיתי רק את עונות 5-9 ועכשיו אני בתהליכי צפייה לעונה 10. 1.עונה 6 אמאזון 2.עונה 7 איי הפנינה 3.עונה 9 ונואטו 4.עונה 8 אול סטארס 5.עונה 5 תאילנד

Nameless One

New member
ממממ...

1)עונה 4-מרקיסיס-קאסט מצויין ברובו,מהפך הכוחות הראשון,פשוט עונה שהכל פעל בה כמו שצריך. 2)עונה 2-אוסטרלייה- הקאסט הטוב ביותר שהיה לסידרה,המון קטעים קלאסים,אחלה מנצחת וג'רי... 3)עונה 1-בורניאו-הקאסט השני הכי טוב שהיה לסידרה,העונה הייתה מוצלחת מאוד בזמנה וגם היום היא לפי דעתי לא איבדה מ"הקסם" שלה, עדיין מבדר לראות את פאגונג יורים לעצמם ברגל פעם אחר פעם,התמימות של רוב השחקנים,הוידויים של ריצ' והטרייבאל הסופי שהיה,לדעתי, הטרייבאל האחרון הטוב ביותר שהיה לתוכנית. 4)עונה 7-פרל איילנדס-העונה הכי "מצועצעת" שהייתה לסידרה,לא שזה רע, העונה החזירה לסידרה משהו שנעלם ב2 העונות שהיו לפניה, חוץ מזה לעונה היה קאסט לא רע עם הרבה דמויות טובות. 5)עונה 9-ונואטו-עונה שהייתה קורבן לטוויסט המפגר של עצמה, אני בטוח שאם ההפקה הייתה מערבבת את השבטים לא לפי המינים העונה הייתה יוצאת טובה יותר, בגלל שהיה לה המון דמויות מעניינות כמו רורי,טווילה,איימי ואפילו אלייזה. האיחוד היה משעשע בגלל שזה היה הכל רק לא "איחוד", היה מצחיק לראות את הבנות משמידות את עצמן אחת אחרי השניה וסוללות את הדרך לנצחון של רדנק השמן,אחלה טרייבאל סופי. 6)עונה 10-פאלאו 7)עונה 3-אפריקה-העונה ס"כ הייתה לא רעה,השלב טרום המיזוג היה מוצלח מאוד בעונה הזו (העונה הראשונה בה היה קרע רציני בתוך שבט), זו גם העונה הראשונה שסיפקה טוויסט כלשהו. רוב האנשים לא יסכימו אבל גם המיזוג עצמו היה דיי מעניין,מה שהפריע לי בעונה היה בעיקר כל רגעי ה"כמעט מהפך" שהיו מתסכלים לצפייה. 8)עונה 6-אמזון-הרבה מהפכים,טוויסטים ורוב סי שבכמויות מסויימות (בטח לא בכמויות העצומות שהוא קיבל בעונה הזאת!) הוא דיי משעשע, אבל חוץ מזה? קאסט מאוד לא חביב מנצחת שהייתה,לדעתי, נוראית והטרייבאל קאונסיל האחרון הגרוע ביותר שהיה לסידרה. 9)עונה 5-תאילנד- האאאא... היה מעניין לראות את בריאן מפלס את דרכו לנצחון בזמן שהוא מוקף בחבורת מפגרים, היה לעונה גם עוד כמה קטעים שהיו דיי משעשעים כמו בערך כל פעם שרוב פותח את הפה שלו. חוץ מזה לעונה הזאת היה קאסט שרובו הורכב מדרומיים (רמז, זה רע),פאגונגינג מושלם ושחקנים מפגרים, כן, עונה גרועה. 10)עונה 8-אול סטארס- כל כך הרבה פוטנציאל שהלך לזבל, זה מה שקורה שההפקה התפשרה על שורדים סוג ב' כמו ג'נה לואיס,אלישייה,רודי (הוא זקן מידי!) ואמבר. היה אולי נחמד לראות את השורדים שוב בפרק הראשון,שני אבל אחרכך התחילו הפרישות שפשוט פגעו בתוכנית, מנעו טוויסטים (כמו הטרייבאל הכפול שאני בטוח שתכננו לעונה הזאת), ואם זה לא מספיק גרוע אידיוט בשם לקס קיבל יותר מידי כוח ובכך הצליח להרוס עוד עונה, חבל שלא תקעו אותו בסאבוגה. לגבי המירוץ למיליון, לא ראיתי את כל העונות ככה שאני לא ממש יכול לדרג.

Uri04

New member
אוקיי... וגם ../images/Emo58.gif לעונה 10

למרות שכל הדירוגים האלה כבר מתחילים לצאת מכל החורים; אפשר באותה מידה פשוט 'למסגר'/לשמור שרשור אחד של הדירוגים של כולם, על בסיס כל העונות האהובות יותר או פחות, כל השורדים האהובים יותר או פחות ובכך לחסוך את זה כל פעם מחדש. ממילא אין יותר מדי חברים חדשים בפורום הזה, הרוב פה דיי קבועים. ולעניין עצמו: 1) בורניאו - אין ולא יעזור - הקאסט הטוב ביותר מכולם; המתחרים הכי 'רגילים' באופי ובמראה ולא עוד ליהוק של דוגמנים/אתלטים או אמהות מרגיזות מהמיד-ווסט. והדרמה של הפרקים האחרונים שפשוט גרמו לכולם לכסוס צפורניים בעצבנות. אה, כן - וגם איזה הומו עירום שמן אחד שקרע אותי מצחוק בכל פרק מחדש. 2) איי הפנינה - העונה שמבחינתי היתה הקרובה ביותר לעונה הראשונה - ליהוק מצוין וכל העניין של נושא הרקע בסגנון 'אי המטמון' שהפכו את העונה הזאת לקצת יותר מראויה. 3) אמאזון - אני מודה שלא ראיתי את כל העונה, אלא רק חלקים ממנה, לכן קצת אולי קשה לי לשפוט, אבל ממה שאכן ראיתי, העונה היתה אכן בלתי צפויה והליהוק של טיפוסים רוב ס. וג'נה.מ. הוסיף הרבה למהלך העונה. 4) אפריקה - כן, אפריקה לפני אוסטרליה. אני לא יודע למה, אבל הפרקים הראשונים של העונה הזאת גרמו לי לאהוב את הסדרה הזאת מחדש, לאחר האכזבה שהיתה לי מהעונה השנייה (ההסבר בהמשך). אבל כמו במקומות אחרים בהם העונות החלו להדרדר, גם כאן העונה השוביניסטית הזאת החלה להדרדר לאחר הסילוק של קלי והעובדה שכבר שם לקס החל להצטייר כ-Twatwaffel לא קטן. 5) אוסטרליה - אני מודה שכשרק התחלתי לראות את העונה הזאת, עוד הייתי שקוע במעמקי העונה הראשונה ולא ממש הצלחתי לדמיין שאני אצליח להתרגל לזונות-מדיה חדשות כל כך מהר, אבל בזכות טיפוסים כמו ג'רי ומייקל סקאפין, התוודיתי לטעותי. התאונה של מייקל והביצ'יות החוזרת ונשנית של ג'רי הוסיפה הרבה לתחושת העניין של העונה, שצנחה במהירות לאחר הדחתה של ג'רי, כמו הציצים המזוייפים של טינה בהווה ובעתיד. אה, כן - ואני *כל-כך* לא סובל את קולבי. לא סבלתי ואני גם לא אסבול! (תפקיד אורח ב'ג'ואי'?? WTF??) 6) ונואטו - עונה בסדר. לדעתי החלוקה המחודשת של גברים מול נשים פגעה רבות בעונה שהיתה יכולה להיות מוצלחת למדי, אבל טבעה בתוך בינוניות מרגיזה שהיתה יכולה להתעלות על עצמה אם הנשים היו חכמות מספיק כדי להדיח גם את כריס ולדהור בשמחה אל עבר פינאלה מעניין יותר. אין לי בעיה רצינית עם הקאסט בעונה הזאת, חוץ מכמה גברים (כן, הפאט-פייב) שפשוט נראו והתנהגו כולם אותה דבר... 7) פאלאו - אם קראתם עד עכשיו ואתם חוששים מספוילרים, אני מרשה לכן לדלג ולהמשיך לקרוא את מי דירגתי במקום 8. אם כבר ראיתם את העונה, אני רק אקדים ואומר שההתחלה של העונה (שלושת הפרקים הראשונים) גרמו לי להזכר למה אהבתי את הסדרה מלכתחילה - 3 פרקים ראשונים שהעמידו את העונה בתור אחת עם נתוני פתיחה מעולים. אחר כך התחלתי להשתעמם כשאולונג חזרו אל בית הדין פרק אחרי פרק אחרי פרק אחרי פרק (הפרקים בהם הודחו ג'יימס, איברהים ובובי ג'ון היו המשעממים ביותר בתולדות הסדרה) ומישהו היה חייב למחוק כבר את הפרצופים מדושני העונג של קייטי, איאן וחבריהם מקורור, שנראה שהגיעו לחופשה במלון 5 כוכבים.
גם ההמשך היה צפוי ומעיק למדי. 8) מרקייזס - אני יודע שהרבה פה לא ממש יבינו אותי, אבל אני מ-מש לא אהבתי את העונה הזאת. ולא שזאת היתה עונה צפויה, ממש לא. פשוט לא הצלחתי להתחבר לאף אחד מהשורדים, קאת'י היתה היחידה שעוררה אצלי עניין כלשהו והסיום היה כל כך צולע באווירה נוצרית-דתית שפשוט רציתי להקיא מרוב אמריקקיות. 9) אול-סטאר - מהסיבה הברורה - עונה עם פוטנציאל מצוין שהפכה במהירות לעונה עם פוטנציאל מז**ן. 10) תאילנד - באמת שאין צורך להוסיף. נורא.

maya567

New member
המירוץ למליון

כנציגת פיל קוגן וצוות המירוץ למליון בישראל, אני אוותר על דירוג הישרדות ואשאר עם הדבר האמיתי
1. עונה 3 - העונה הראשונה שראיתי, והעונה שאני הכי אוהבת. בין העונות היחידות שגם לא ידעתי מי מנצח, ולראות את פלו מגיעה לקו הסיום היה יום חג לכל הבנות המפונקות והמקטרות ברחבי העולם! 2. עונה 7. לא אפרט משום ספוילרים. 3. עונה 5 - בזכות ליטל פרסון אחת ובת הדודה המחורפנת שלה, ובזכות זוג אינטנסיבי במיוחד שאהבתי לשנוא. 4. עונה 2 - הקאסט הכי טוב. צ'ה צ'ה צ'ה, ויל וטרה, אלכס וכריס, בלייק ופייג' to name a few. וכמובן - הסיום הכי מותח אי פעם. בין עונות 6, 4 ו-1 קשה לי להחליט. את כולן אהבתי, ואין עונה שחשבתי שהיא גרועה, או אפילו לא כל-כך טובה. אז פשוט אומר שהן השאירו עלי הכי פחות רושם.

מטר9

New member
הישרדות:

מקום 1: עונה 1 מקום 2: עונה 4 מקום 3: עונה 2 מקום 4: עונה 7 מקום 5: עונה 8 מקום 6: עונה 10 מקום 7: עונה 3 מקום 8: עונה 6 מקום 9: עונה 9 מקום 10: עונה 5 המירוץ למליון: לפני שאני אדרג אני רק אומר שאת עונה 3 לא ראיתי, אז אני לא יכול לדרג אותה. חוץ מזה, אני לא חושב שיש עונה לא טובה של המירוץ, רק עונה פחות טובה... מקום 1: עונה 7 מקום 2: עונה 5 מקום 3: עונה 2 מקום 4: עונה 4 מקום 5: עונה 1 מקום 6: עונה 6

קמתי מוקדם !

הישרדות: מקום 1 עונה 2 אוסטרליה - עונה מדהימה,רק התחלנו להבין את המשחק,המון כאב,ביציות,חברות,שנאה ועוד ועוד ועוד ! עונה 2 הי היא העונה הכי טובה. מקום 2 עונה 8 אול סטארס - חוץ מהפיינל 2 העונה הזאת מושלמת,סכינים בגב בצורה מושלמת,אכזבות,הפתעות,והמון כיף! כל כך כיף לראות את כל הטובים שוב,אחלה עונה אני נהנתי מאוד! מקום 3 עונה 9 איי האש - מה אני אגיד? הטרייבל קנסל הכי טוב שיכול להיות איי פעם בהישרדות! קאסט מעולה,שליטה,אהבה,שנאה כל המרכיבים לעונה מושלמת ! מקום 4 עונה 7 איי הפנינה - אחלה מנצחת,אחלה טוויסטים,אחלה מקום,חסרון יחיד זה ג'וניפיירפליי - ימח שמו ! עונה נהדרת וכייפית לצפייה. מקום 5 עונה 1 בורניאו - אחלה עונה,אחלה מנצח,אחלה תמימות,העונה הראשונה של התוכנית האגדית ! מקום 6 עונה 4 מרקיזס - קאת'י,הזוכה הכי רואיה שלא זכתה בהישרדות,עונה מעולה,מארמו בעע-איך לא? רוב מריאנו ! אבל היה כיף לראות ! מקום 7 עונה 3 אפריקה - אז בזמנו ממש נהנתי לראות את התוכנית שהיא רק שודרה בAXN ועכשיו אחרי עלך העונות מבינים שהיא לא הייתה בולטת,אני חושב שהיא ממוקמת במקום ה7 אצלי רק מבחינת המיקום שהרס לי לגמרי ! בכל אופן עונה נחמדה,קאסט אחלה ! מקום 8 עונה 5 תאילנד - התחיל ממש טוב וממש נהנתי ! אבל נגמר רע .... הפיינל 4 היה משעמם,אבל אין על האתגרים שהיו הכי טובים !! עונה חמודה. מקום 9 עונה 6 אמאזון - הזוכה הכי לא ראויה,עונה משעממת אומנם מיקום מדהים אבל קאסט משעמם,אין בה משהו שגרם לי לרצות לראות את הפרק הבא. המירוץ למיליון : ראיתי רק עונות 5-7 ולכן אני לא יכול להחליט.

walking

New member
דירוגים

הישרדות: 1)הישרדות 7 2)הישרדות 6 3)הישרדות 10 4)הישרדות 2 5)הישרדות 4 6)הישרדות 9 7)הישרדות 1 8)הישרדות 3 9)הישרדות 8 10)הישרדות 5 המירוץ למיליון: 1)המירוץ 3 2)המירוץ 5 3)המירוץ 7 4)המירוץ 2 5)המירוץ 6 6)המירוץ 4 7)המירוץ 1

הציניקן

New member
דירוגיי בקצרה../images/Emo8.gif

רק את "הישרדות", וגם שם לא כולל עונות 3-4 שלא ראיתי ועונה 10 שאני רואה עכשיו: 1. עונה 7- העונה שהייתי הכי מחובר אליה, עונה עם יחסי-כוחות מרתקים בין האנשים השונים. למרות שלא אהבתי את הטוויסט הלא-הוגן, הוא בהחלט יצר חלק מהדינמיקה החיובית שהביאה את העונה למקום הראשון. כמה דמויות מרתקות- פיירפליי, הרשע החכם האולטימטיבי; ליל, הלא-ראויה האולטימטיבית; רופרט, ה"טיפוס" עם הכישורים הפיזיים המעולים שהצליח- בעזרת העריכה ובעזרתו- להתחבב על הקהל והודח ע"י קואליציה בין-שבטית מרתקת; ועוד כמה אנשים חביבים- סנדרה שהביאה את טקטיקת התעופה מתחת לרדאר לשיא (לפחות מבחינת הישג), ברטון קר-הרוח, כריסטה החביבה עד מאוד וחכמה למדי, ואנדרו המנהיג הפוטוגני שלא נאלץ להעמיד את המוניטין שלו במבחן אמיתי (אלא-אם-כן המבחן היה לנסות לשכנע את ליל לא לערוק לצד השני ולהעיף אותו, ואם כן אז הוא נכשל). חוץ מזה קואליציות חדשות כל פרק בזמן המיזוג, כמעט שום "פאגונגינג", העפה מפתיעה בפיינל 3 וכו'. 2. עונה 1- עונה ראשונה, ריצ'רד האץ' תותח-העל, כמה דמויות סימפטיות אחרות (קולין), הצבעה עבור שבעה אנשים שונים בפרק הראשון של המיזוג, פיינל 4 דרמטי, יחסי ריץ'-סו, יחסי סו-קלי, יחסי ריץ'-רודי, נאום סו הבלתי-נשכח וכו'. 3. עונה 6- עונה עם קואליציות משתנות ועם מאסטר מיינד אחד שהפעיל את הבובות ובסוף עף בעצמו, זוכה פוטוגנית (לא רק מהבחינה הברורה, אלא גם מבחינת האופי) כמה טיפוסים מעניינים- ססטרנינו כמובן, דינה, רוג'ר, מורסקה עצמה, וגם ג'ין וג'נט שעפו עוד לפני המיזוג. מס' 2 מוזר מאוד, תוהו ובוהו מהפיינל 8 והלאה, טוויסט נחמד וקריטי בפרק החמישי וכו'. 4. עונה 9- יכול להיות שאם הייתי רואה את עונה 2 ועונה 9 בערך באותו זמן, הדירוג היה שונה, אבל כרגע זה הדירוג (את עונה 2 ראיתי רק פעם אחת). בעונה 9 היו כמה דמויות חביבות, טווילה כדמות המחוספסת האולטימטיבית שחשבתי שכבר לא אראה כמוה ב"הישרדות", דרמות ועניינים מהפיינל 7 והלאה, אך זוכה מגעיל. 5. עונה 2- האמת, לא זוכר יותר מדי, אבל הדמות המרתקת של ג'רי, וההכרעה "רבת-המעוף" של קולבי ("רב-מעוף" זה מ"כן אדוני השר", מומלץ) היו הפלוסים. מעבר לזה, פאגונגינג, הפציעה המעצבנת של מייק ודמותה המשעממת של טינה גרמו למיקום הנמוך. 6. עונה 8- אם זה לא היה אול-סטארס, סביר להניח שזה היה מקום אחרון. זריקת הטובים בהתחלה, חוסר-הדרמה הטוטאלי בערך מתחילת המיזוג, פיינל 4 משעמם להפליא, רוב מריאנו מוכשר אך מגעיל, שני פרקים שגרמו לי לתחושת דיכאון ממש (3 ו6, שתי העזיבות), והסיום הקיטשי והמביך. 7. עונה 5- טוב, אני מתנצל על חוסר-המקוריות (האמת, לא הסתכלתי על השאר אבל אני מנחש). עונה משעממת, בריאן מרשים אך משעמם, וזהו. זהו, זו הגרסה המקוצרת, לא רציתי סתם להרחיב עוד ועוד, יש לי עבודה לגמור היום:)

אריה31

Member
מנהל
הדירוג שלי להישרדות

עונה 6 - אולי בגלל שזו העונה הראשונה שלי, ובכל מקרה ג'נה המתוקה, רוב הטקטיקן, בנים נגד בנות, איחוד בין הצעירים. הסידרה האהובה עליי בכל הזמנים, ולא רק בהישרדות. בהמשך לפי הסדר: עונה 7, עונה 8, עונה 9, עונה 10, עונה 5.

Sole Survivor

New member
תשובות (יתכנו ספוילרים)

השרדות מהמקום הראשון עונה 6 בגלל רוב ולמרות שהמקום לא היה כזה מרהיב אבל האנשים עשו את העבודה עונה 7 טויסטים נחמדים עונה 2 מעניין ואשוני (סקסי כזה (והמבין יבין)) עונה 8 בגלל איחוד מהעונות הקודמות עונה 9 נחמד....אלייזה וכריס עשו את העונה עונה 1 מעניין ואשוני (סקסי כזה (והמבין יבין)) עונה 3 ועונה 4 לא ממש ראיתי ועונה 5 לא היתה מעניינת במיוחד אבל לפי הקצב הזה עונה 10 תתברג גבוה המרוץ למליון עונה 2 המקומות הצוותים במיוחד צה צה ובלייק ופייג עונה 3 בגלל הצוותים עונה 1 מעניין ואשוני (סקסי כזה (והמבין יבין)) עונה 4 ג'ון מקלי וג'ון והתחרויות שלו עם רייקן וצ'יפ עונה 7 בגלל הטויסטים עונה 6 עונה 5

STA1

New member
אם אפשר הסבר ../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif

למה כולם חושבים שהישרדות תאילנד הייתה הכי גרועה? אני לא ראיתי אז אני אשמח להסבר קצר למה... תודה

Ulong

New member
הסיבה שלי לפחות

הקאסט הכי גרוע שראיתי בחיים שלי + הפיינל 2 שלא כ"כ אהבתי.

עונה מתסכלת

כל פרק אתה חושב שהנה, הקאסט יקבל שכל ויעיף את בריאן וקליי, אבל לא. כמו-כן, היה שם פאגונגינג משעמם. בקאסט היו מקסימום רק שני אנשים שאפשר לחבב.

Nameless One

New member
קיימות כמה סיבות...

קודם כל הקאסט של העונה לא היה מוצלח במיוחד (בלשון המעטה, הוא היה איום) הוא הורכב מאנשים שלרובם לא היה אופי או יופי מושך,פשוט לא הייתה אינטרקציה מוצלחת בעונה דבר שנגמם בעיקר בגלל שההפקה הפעם לא בחרה את השבטים אלא נתנה ל2 אנשים,לא מבריקים במיוחד, לבחור את השבטים בעצמם מה שהוביל ליצירת 2 שבטים איומים במיוחד. אבל הצרות לא נגמרות כאן בשביל העונה הזאת, גם בתחום האתגרים והטוויסטים העונה הזאת לא הייתה מוצלחת כאשר הרבה מן האתגרים היו אתגרים מנטלים משעממים, חוץ מזה העונה הזאת הכילה בה את אחד הטוויסטים הכי אומללים שהיו לסידרה (וזה לא המיזוג המאוחר שהיה בעונה הזאת גם) אלא זה שג'ף באמת *שאל* את המתמודדים אם מישהו מהם רוצה להחליף שבט, מן הסתם אף אחד לא רצה להחליף שבט בגלל שאני לא מניח שמישהו מהם רצה להראות "כעריק" וכמטרה קלה בשבט החדש. בקיצור טוויסט נורא שאין לי מושג מה ההפקה חשבה שהיא החליטה לקיים אותו. ס"כ לעונה הזאת היו כמה רגעים טובים אבל ברובה היא הייתה דיי גרועה בהשוואה לעונות שקדמו לה.

למעלה