ממממ...
1)עונה 4-מרקיסיס-קאסט מצויין ברובו,מהפך הכוחות הראשון,פשוט עונה שהכל פעל בה כמו שצריך. 2)עונה 2-אוסטרלייה- הקאסט הטוב ביותר שהיה לסידרה,המון קטעים קלאסים,אחלה מנצחת וג'רי... 3)עונה 1-בורניאו-הקאסט השני הכי טוב שהיה לסידרה,העונה הייתה מוצלחת מאוד בזמנה וגם היום היא לפי דעתי לא איבדה מ"הקסם" שלה, עדיין מבדר לראות את פאגונג יורים לעצמם ברגל פעם אחר פעם,התמימות של רוב השחקנים,הוידויים של ריצ' והטרייבאל הסופי שהיה,לדעתי, הטרייבאל האחרון הטוב ביותר שהיה לתוכנית. 4)עונה 7-פרל איילנדס-העונה הכי "מצועצעת" שהייתה לסידרה,לא שזה רע, העונה החזירה לסידרה משהו שנעלם ב2 העונות שהיו לפניה, חוץ מזה לעונה היה קאסט לא רע עם הרבה דמויות טובות. 5)עונה 9-ונואטו-עונה שהייתה קורבן לטוויסט המפגר של עצמה, אני בטוח שאם ההפקה הייתה מערבבת את השבטים לא לפי המינים העונה הייתה יוצאת טובה יותר, בגלל שהיה לה המון דמויות מעניינות כמו רורי,טווילה,איימי ואפילו אלייזה. האיחוד היה משעשע בגלל שזה היה הכל רק לא "איחוד", היה מצחיק לראות את הבנות משמידות את עצמן אחת אחרי השניה וסוללות את הדרך לנצחון של רדנק השמן,אחלה טרייבאל סופי. 6)עונה 10-פאלאו 7)עונה 3-אפריקה-העונה ס"כ הייתה לא רעה,השלב טרום המיזוג היה מוצלח מאוד בעונה הזו (העונה הראשונה בה היה קרע רציני בתוך שבט), זו גם העונה הראשונה שסיפקה טוויסט כלשהו. רוב האנשים לא יסכימו אבל גם המיזוג עצמו היה דיי מעניין,מה שהפריע לי בעונה היה בעיקר כל רגעי ה"כמעט מהפך" שהיו מתסכלים לצפייה. 8)עונה 6-אמזון-הרבה מהפכים,טוויסטים ורוב סי שבכמויות מסויימות (בטח לא בכמויות העצומות שהוא קיבל בעונה הזאת!) הוא דיי משעשע, אבל חוץ מזה? קאסט מאוד לא חביב מנצחת שהייתה,לדעתי, נוראית והטרייבאל קאונסיל האחרון הגרוע ביותר שהיה לסידרה. 9)עונה 5-תאילנד- האאאא... היה מעניין לראות את בריאן מפלס את דרכו לנצחון בזמן שהוא מוקף בחבורת מפגרים, היה לעונה גם עוד כמה קטעים שהיו דיי משעשעים כמו בערך כל פעם שרוב פותח את הפה שלו. חוץ מזה לעונה הזאת היה קאסט שרובו הורכב מדרומיים (רמז, זה רע),פאגונגינג מושלם ושחקנים מפגרים, כן, עונה גרועה. 10)עונה 8-אול סטארס- כל כך הרבה פוטנציאל שהלך לזבל, זה מה שקורה שההפקה התפשרה על שורדים סוג ב' כמו ג'נה לואיס,אלישייה,רודי (הוא זקן מידי!) ואמבר. היה אולי נחמד לראות את השורדים שוב בפרק הראשון,שני אבל אחרכך התחילו הפרישות שפשוט פגעו בתוכנית, מנעו טוויסטים (כמו הטרייבאל הכפול שאני בטוח שתכננו לעונה הזאת), ואם זה לא מספיק גרוע אידיוט בשם לקס קיבל יותר מידי כוח ובכך הצליח להרוס עוד עונה, חבל שלא תקעו אותו בסאבוגה. לגבי המירוץ למיליון, לא ראיתי את כל העונות ככה שאני לא ממש יכול לדרג.