סקר!!!

Arielcohen

New member
אוקיי, התשובות שלי........

1. נראה לי שבהשוואה למקומות האפשריים, ישראל היא מקום סביר בהחלט 2. שאלה קשה... הייתי מוכן לעשות צניחה חופשית, שזה פרטי מאץ' הסיוט שלי 3. "פדיחה!!!" 4. שיחה ארוכה ופילוסופית... הייתי שואל אותו למה המצב ככה, מנסה לשכנע אותו להחדיר קצת מוסר בכל הגזענים למיניהם, בין אם בערבים, יהודים, מוסלמים או נוצרים! 5. אני מצטער שקניתי פעם פעם את הדיסק הראשון של בריטני ספירס (אני יודע, אני מתבייש)

../images/Emo26.gifאווקי..

מממ..אלסקה,סתם כי בא לי..
הדבר הכי קיצוני?..דווקא בזה יש לי הרבה רעיונות..
אולויז לווק און דה ברייט סייד אוף לייף..אין לי מושג..
וואט דה --- יז גונין אן?! או שאני אבקש משהו נחמד..נראה כבר
שעניתי על השאלון הזה..גם ככה אין לי מה להגיד..

אמממ אממממ...

טוב בסדר אני אענה!
ישראל- כי יש בה הכל! שלג, מדבר, יערות, דיונות, הרים, מישורים ואפילו פחות [ים המלח כאילו!!!]
כלום. שילכו לעזאזל! אני לא עושה שטויות בשביל כסף! ואולי כן? זנות!
אני אוהבת את נדב!!!! או לחילופין: ארצי הכוסון!!!
הייתי אומרת לו: חבל... היה נחמד עד שהגענו
אני מצטערת על זה שהתחלתי לעשן כי יש לי הרגשה שאני לא אצליח להפסיק... אבל יש יותר דברים שלא עשיתי ואני מצטערת עליהם מאשר דברים שכן עשיתי ואני מצטערת עליהם. זהו! מרוצים? נושי.

אני אני אני../images/Emo9.gif

ג'ונגל,מדבר,אלסקה,או ישראל-איפה הייתם בוחרים לגור
בישראל, ברור
למה שאני ארצה לחיות במדבר?!...
מה הדבר הכי קיצוני שתסכימו לעשות תמורת מליון דולר
לא יודעת...
אתה עומד על במה גבוה מול כל העולם. מיקרופון ניצב מול הפנים שלך-אתה חייב להגיד משהו-מינימום משפט אחד-מה תגיד
"בוקר טוב עולם
מה שלום כולם
אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי, כמו כל הילדים..."
אם היתה לך אפשרות לדבר עם "בורא עולם" מה תגיד לו
אני לא מאמינה באלוהים...
אבל באופן היפותטי, הייתי אומרת לו את הקטע הבא- "אל מלא רחמים, אלמלא האל מלא רחמים היו הרחמים בעולם ולא רק בו. אני,שקטפתי פרחים בהר והסתכלתי אל כל העמקים, אני, שהבאתי גויות מן הגבעות יודע לספר שהעולם ריק מרחמים..." -יהודה עמיחי-
על מה אתה מצטער שעשית בחיים שלך
אמפפפ... על זה שגנבתי מסטיקים מהבאסטה שממול.. חח.. סתם, אין לי משהו שעולה לי בראש....

אני לא קשורה לפורום

כל כך...אבל אני אשמח לתרום לך את התשובות שלי :)
ברור שבישראל...מדינה קטנה ומדהימה!
אאא..למות ולהעביר אותו לבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם!!
טוב למות בעד עצמנו!
לא מאמינה שקיים...אם הייתה אפשרות הייתי יורקת לו בפנים
מצטערת?? אני מצטערת שנולדתי, מכאן והלאה שומדבר לא באחריותי

Rain Star

New member
טוב -

בדנמרק, ואך ורק בדנמרק, בושה שזאת לא אופציה
הכי קיצוני? אני מוכן להודות שלינוקס היא לא מעשה אלוהי (ותומר יודע עד כמה זה קיצוני) מה אני אגיד? אממממ....אחד מציטוטיו הנהדרים של עברי..."תטגנו כרובית" או לסירוגין "אל תמותו" לעולם אין בורא על הרבה דברים

אני?!?

|צב|ישראל. |נחש| לא יודעת...לא שואלים ככה... |יונת_ביטחון| רק משפט אחד? הייתי עוברת לגור שם. |פרת_משה_רבנו| מהזאתאומרת? לכולם יש אפשרות לדבר איתו כל הזמן. |תורה_נביאים_כתובים| יש דברים שהייתי עושה היום ארת אבל אני לא מצטערת שעשיתי אותם אז ככה כי אז לא הייתי לומדת ולא הייתי יודעת שהיום הייתי עושה אותם אחרת והדברים לא היו משתלשלים כמו שהשתלשלו. ויש לי שאלה לכל מי שקורא את זה. (מי לעזאזל את מצפה שיענה לך???) הייתם מוכנים למצוץ לערפאת תמורת שלום עולמי(שלום עולמי בטוח בטוח והכל)? אני שונאת את השאלה הזאת.

למעלה