סקר!!!

../images/Emo124.gifסקר!!!

המטרה היא להעיר את הפורום שלנו שישן כבר שובעיים!! יזמה:נועה יעוץ כללי:צבי השאלות הן בלשון זכר אך מתכוונות לשני המינים.
יש לכם 4 אפשרויות-ג'ונגל,מדבר,אלסקה,או ישראל-איפה הייתם בוחרים לגור?
מה הדבר הכי קיצוני שתסכימו לעשות תמורת מליון דולר?
אתה עומד על במה גבוה מול כל העולם. מיקרופון ניצב מול הפנים שלך-אתה חייב להגיד משהו-מינימום משפט אחד-מה תגיד?
אם היתה לך אפשרות לדבר עם "בורא עולם" מה תגיד לו?
על מה אתה מצטער שעשית בחיים שלך? חורף רק ועירני
שיהיה לכם!

ZVI Z

New member
טוב

קודם כל הבהרה-אני רק תרמתי ת'שאלה השניה..אז זה לא הכי יעוץ ולא כללי אבל ת'יינקס פור דה קרדיט.. עכשיו תשובות: 1.אלסקה(סבתא שלי וחבר שלי היו שם,תמונות מדהימות,נשמע מגנייייב) 2.להתגייס.סתם אממ לאכול פיל קטין בעודו בחיים. 3.אתם טיפשים ואני פחות. 4.הייתי נותן לו הרצאה של שעה וכנראה מת מתישהו באמצע. 5.כלום,נראה לי.

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

עם כל הצער-ישראל. מסוכן מסוכן אבל זאת מולדת...(הו איזו ציונית אני!)
לחשוף את סודותי האפלים בציבור
אנחנו דוק מזויין. סתם...מתוודה על אהבתי.
למה לעזאזל יצרת אותנו?! אם היו נוצרים רק החיות-העולם היה עדיין יפה.
התמכרתי למנטוס

אוקי אני ערה קצת ../images/Emo187.gif

ישראל - הכי פחות בטוח!!
אין לי מושג .. אבל אני מופרעת...
עברי אני מבייצת?
לבורא עולם אני לא אגיד כלום אבל אם זאת הייתה חווה - הייתי פותחת עליה את הפה!!!
אני לא מצטערת על כלום בחיים שלי!!!

התשובות שילי:]

ג'ונגל
אממ,כל דבר נראה לי
"אינטים ברחבי העולם קומו והתקוממו נדג המשטר הדיקטטורי!"
אמממ,שאני חושב עכשיו על כלום,בכל מקרה אי אפשר לשנות את זה

beenINSANE

New member
נו שיהיה

אז ככה:
המממ... אלסקה? לא. מכל האפשרויות אני אבחר בישראל, למרות שזו לא הבחירה האולטימטיבית, פשוט האפשרויות האחרות לא עושות לי את זה.
הכי קיצוני? אני לא עושה דברים קיצוניים. אולי לאכול בשר, אבל אז יעיק עליי המצפון ואני אצטרך לתרום חצי מיליון לאנונימוס...
מה אני אגיד... אני אגיד... הממ... עברי תעשה לי ילד! סתם. אני אשיר שיר. (וכולם יברחו)
אוהו... אם הייתי פוגשת אותו והוא היה מרשה לי לדבר חופשי (בכל זאת, אני משקשקת ממנו) הייתי מנהלת איתו שיחת נפש נוקבת על כל מה שרע בעולם ואח"כ הייתי מבקשת ממנו לחתום על מסמך שמאשר שש"ס וחבריהם הם לא הנציגים שלו אז שיפסיקו לזיין ת'שכל.
מצטערת? נראה לי שעל כלום. יותר מצטערת על מה שלא עשיתי מאשר שכן. למה לעזאזל האיש שלג נראה כמו ברווז קפוא???

לירן מם

New member
חחח משעשע...טוב אז ככה...../images/Emo113.gif

ישראל-כמובן...
אין לי ארץ אחרת...
כל דבר שלא כולל רצח,גניבה(או כל דבר פלילי בסגנון)משהו מיני, או התפשטות...
אממ סביר להניח "מה קורה אנשים??" חח או "ווי איזה מאגניב"...סתם אין לי מושג...
אממ בטח אני אשאל בעיקר שאלות...כמו אם התנ"ך באמת אמיתי...ומה ההיגיון מאחורי כל מני דברים שקוראים בעולם כמו הפיגועים (לא רק בישראל) וכאלה...אממ וכמובן...מה הוא חושב על חרדים ועל איך שהם משתמשים בתורתו...ועל כל השבת וכאלה, האם הוא במאת התכוון לזה...ובטוח יש לי עוד שאלות שיעלו לי תוך כדי שיחה...
אממ על מה אני הכי מצטערת בחיים שלי...האמת, שלא נראה לי שאני מצטערת על דברים מסויימים...אני רק מצטערת אם פגעתי באנשים ועשיתי להם רע ללא כוונה..או עם כוונה שהייתה תוצאת לוואי של כעס וזעם...(כן, עד כמה לצפני שזה נשמע...)

......

יש לכם 4 אפשרויות-ג'ונגל,מדבר,אלסקה,או ישראל-איפה הייתם בוחרים לגור? תשובה: אלסקהההההההההה הייתי מעדיפה אנגליה אבל לא כתבת את זה מה הדבר הכי קיצוני שתסכימו לעשות תמורת מליון דולר? כסף זה לא הכל בחיים אז אממ שומדבר..הכי קיצוני זה השפלה ניראה לי אז לא אתה עומד על במה גבוה מול כל העולם. מיקרופון ניצב מול הפנים שלך-אתה חייב להגיד משהו-מינימום משפט אחד-מה תגיד? "אנחנו דור שלם של אנשים שלא איכפת להם כמעט מכלום" אם היתה לך אפשרות לדבר עם "בורא עולם" מה תגיד לו? "מה לעזאלזל חשבת לעצמך שהגעת למצב שאני קיימת?!" על מה אתה מצטער שעשית בחיים שלך? אין לי זמן להתחיל לכתוב את זה

Ez sLeeP

New member
עונה לפני הקריאה,

שלא ידחפו לי רעיונות זרים לראש.
כל המקומות הנ"ל נראים לי שוממים. אני בנאדם שזקוק לחברה ותשומת לב באופן קיצוני, אז ישראל זה בהחלט המקום. אין על ישראל.
הייתי עובר לערוץ 10.
ככה לא בונים חומה~! אה..? משפט שלי. טוב. האדם הוא היצור עם הכי הרבה פוטנציאל שנברא. החיים הם בחירה. למדו זאת, שקדו על-כך וחיו חיים עם הפוטנציאל המירבי, מתוך בחירה מלאה.
לא הייתי אומר לו דבר.
אני לא מצטער על דבר. כל טעות שעשיתי, למדתי ממנה. אם לא הייתי עושה אותה, היכן הייתי היום?

jeackyh

New member
תשובתיי...

אלסקה אין אפשרויות? כסף...נותן המון אושר..כמה שאנשים יתכחשו לזה.אז הייתי עושה דיי הרבה peace and love הייתי שואלת את בורא עולם מה דעתו על העניין של הדות וכאלה שקניתי את הדיסק של בן ארצי:)

תשובותי (לפני קריאת תשובות האחרים)

- ישראל- רק ישראל ושום מקום מלבד ישראל
- תמורת מיליון דולר? התשובה האמיתית היא שאני לא יודע עד שלא יבדקו את הגבולות שלי- למי יש מיליון דולר ומוכן לבדוק את הגבולות שלי? - הייתי אומר: "תחיו את היום במלואו כדי שמחר לא תצטערו על אתמול" -את שיחותי עם בורא עולם אני מעדיף לשמור לעצמי - רק על דבר אחד אני לא מצליח לסלוח לעצמי "קרר לי , פגעתי במי שיקר לי ורק עכשיו אני מבין יש דברים שלא אומרים"

למה הפורום הזה ישן?!?!?!?!?!!??

נוווווווווווווווווווווו!!!! דיי לישון כבר!! אני אתחיל להציק(נראה לי שאני עוד מעט מסיימת כבר...)

למעלה