סקר.....

../images/Emo124.gifסקר.....

מהו פריט הלבוש הכי מוזר/מצחיק שלכם? מהו פריט הלבוש שאתם/ן הכי אוהבים/ות?

לפני שאני זזה...

אענה: מהו פריט הלבוש הכי מוזר/מצחיק שלכם? מוזר?לא נראה לי שיש לי{אבל מתלבשת די מקורי...אולי זה נחשב מוזר לפעמים} מהו פריט הלבוש שאתם/ן הכי אוהבים/ות? הייתה לי חולצה מרופטת של האקס...שעברה לאקס אחר{כי לא היה לו מה ללבוש אצלי}ונעלמה. טוב שאת הזכרונות,לא ייקחו ממני.

מורני !

New member
עונה : )

אני לא חושבת שיש לי משהו שנחשב מוזר, כל הלבוש שלי הוא די סטנדרטי... אולי אהבתי המרובה לטרנינגים הממלאים את הארון שלי ברמות מטורפות :) הכי אוהבת ללבוש צעיפים :)

עכשיו אני

הכי מצחיק, בוקסרים של סקובידו ומצויירים אחרים, נראים מצחיק כי הם צמודים... הכי אוהב, חולצת פסים שנראית עלי טובב.

ש חף

New member
אמ...

אין לי פריט מוזר או מצחיק... הכי קרוב לזה זה נעליים אדומות (יש לי כמה זוגות כאלה) וזוג ורוד. מה אני הכי אוהבת? אני אוהבת את כל הבגדים שלי
מצ'וגעת על נעליים הכי אוהבת (כרגע) ז'קט שקניתי בחורף הקודם שתמיד גורף מחמאות
אה והמשקפי שמש שלי,שהם עלי גם בחורף

ש חף

New member
ושכחתי

את הנעלי ריקוד שלי שאני מאוהבת בהם אחרי שהתרגלתי אני לא יכולה בלי...

ש חף

New member
ואם כבר בגדים

תוספת לסקר:
הבגד הכי נוסטלגי?
הבגד הכי רומנטי?
הפריט הכי יקר?
הפריט הכי זול?
בגד שאתם מתחרטים שקניתם?

עונה....

הבגד הכי נוסטלגי? חזיה ותחתונים,מהבחור שהכי אהבתי.כבר לא משתמשת בהם,אבל שומרת. הבגד הכי רומנטי? שמלה בצבע בורדו,צמודה...שבקיץ סקסית ונוחה. הפריט הכי יקר? חולצה ב500 שקל הפריט הכי זול? תחתונים?10שקל בגד שאתם מתחרטים שקניתם? החולצה ב500 שקל...לא לבשתי אותה פעם אחת!

דסדס

New member
שאלה נחמדה

הכי מוזר מצחיק, אין ממש אחד כזה, אולי הטישפרט פיג'מה שלי, שגנבתי לאחי הגדול פעם, איזו חולצת מחזור לו שקרעתי לה את הצורה וגזרתי אותה בצורה מגניבה, הכי נוח בעולם! הכי אוהבת, לאחרונה זה צעיף מגניב ויפה שאמא שלי סרגה לי, אבל תחרות צמודה עם המגפיים היפות שלי.

למעלה