סקר

Black Soul Om

New member
../images/Emo124.gif סקר ../images/Emo124.gif

מכיוון שהפורום הולך ומת... חייבים איכשהו להחיות אותו ... 1. בשבוע טוב... כמה פעמים יוצא לכם ללכת לגלוש? 2.מה התרגיל הכי קשה שהצלחתם? 3.אתם הולכים לים כדי : לגלוש? לגלוש ולהתפנן? לגלוש וכוסיות? או שיש דברים אחרים ש'תם עושים בים...? כדי שזה לא יהיה יבש... כל מי שיענה יוסיף שאלה... תיהיו מקוריים ותתחילו להשקיע בפורום כי יחסית לפורומים אחרים הוא כבר מזמן מת וחבל

sharon002

New member
קבל...

1.בארץ יצא לי 4 ימים רצוף 2.אני יתחיל במה שאני אוהב זה אודליפ 90 מעלות עם גרב ל360.התרגיל הכי קשה שעשיתי זה פלונטר על גל של 2.5 מטר ( נפילה קטלנית ). 3.רק לגלוש ועבודה.מה לעשות אני עובד בים. 4 ש.יש מי שהוא בפורום שאה אותי פעם גולש.

Bik101

New member
עם כל הכבוד

למה קשה לי להאמין שגלשת על חמש מטר?

רק עכשיו שמתי לב

שרון? טעות נפוצה של גולשי קיץ\מתחילים... פלונטר WTF?! זה פלואטר והנה התשובות שלי: 1.כל השבוע 2.אני לא מביא ביצועים 3. הולך לים לגלוש או לאכול שאלה: מי חושב שהסקר הזה דפוק סתם אחי אוהב אותך

sharon002

New member
אני יודע ואתה לא מחדש לי

פשוט הרגל של ילדות שמלווה אותי עד היום.

jKiTTiE

New member
חוי בלעטט

למה נראלי שכמעט אפחד לא יענה אבל נו טוףף 1. בשבוע טוב... כמה פעמים יוצא לכם ללכת לגלוש? פעם אחת וגם זה בקושי =\ סוג של בעסה... 2.מה התרגיל הכי קשה שהצלחתם?אופדליפ.. 3.אתם הולכים לים כדי : לגלוש? לגלוש ולהתפנן? לגלוש וכוסיות? או שיש דברים אחרים ש'תם עושים בים...? לגלוש ומלא תמצברים לעוד חודש נטול גלישה... כדי שזה לא יהיה יבש... כל מי שיענה יוסיף שאלה... נמנמנמ זה לא שאלה זאת עובדה...אתם שמנים ביי!!

Lirix

New member
=]

עכשיו אני לא גולשת.. כי ההורים המעצבנים לא מסכימים בחורף.. ולא משנה כמה חליפות אני אשים עלי.. אבל לפני זה גלשתי פעם-פעמיים בשבוע.. אני לא ממש צמודה לים. חחחח עוד לא הצלחתי תרגיל קשה.. אני הולכת לים בשביל לגלוש וכשאני לא הולכת לגלוש זה סתם לשבת בסתלבט.. הכי פנאני.. להיות ככה בים לרבוץ על החול.... החיים היפים. ובאמת צריך להתחיל להחיות את הפורום, אומנם הפורום עוסק בגלישה אבל תזכרו שאנחנו גם קהילה ואני חושבת שיש לנו עוד דברים בראש חוץ מגלשנים וגובה גלים אז יאללה תתחילו לשתף.. סה"כ נראה לי שיש פה מקבץ אנשים איכותיים אז מה הבעיה? צאו צאו מהקטע שכל טופיק חייב להיות על גלישה. זו דעתי. =]

ILANA360

New member
אני..

שבוע טוב עם חופש כול יום שיש גל ככה ביצפר רק איזה פעמים .. 2.חתירה חחחחחח <סתם> 3.כדי לגללושש איזה שאלה סתומה אבל עם יש חתיכים בדרך למה לא סקר קצררררר חח פעם בשנהה אני פה

אודלינה

New member
תשובות

1) הייתי הולכת כל יום אם הייתי יכולה. בחיי. 2) תרגיל קשה עדיין אין. 3) אני הולכת לים בשביל לגלוש ומנצלת כל דקה עד הפעם הבאה שאני אלך.. עכשיו שאלה.. בואו נחשוב. מתי התחלתם לגלוש?

Black Soul Om

New member
יש שמוקים ופותיות תוסיפו גם שאלות

1. בשבוע טוב היה יוצא לי ללכת פעמיים שלוש בפנאאאןןן 2. אופדליפ... 3. סקימבורד (פולללל) גלישה... כווווסיות... פאננןןן על החוףף... בקיצור כל מהה שאפשר לעשות בים .. אחת האהבות הכי גדולות שלי 4. השאלה של אודליה : אם אנ'לא טועה אז לא הקיץ הזה שעכשיו היה... אלא אחד לפניו...

קבלו....

1.בזמן שאני בבית מהצבא המקולל הזה===> כל יום שיש גל גליש 2.פלואטר...והתרסקות רצינית אח"כ בים של מטר 3.חולה על הים!! אז בשביל הכל...לגלוש,להתפנאן על החול,לדוג,לשחות...בקיצור הכלללללל ומה קשה לכם להוסיף שאלה?!?!!??!?! קבלו את שלי: מה הפציעות הכי רציניות שלכם מהגלישה?? או בכלל? שלי:פתיחת ראש!

Black Soul Om

New member
חחח פציעה?

וואלה אני לא יצא לי הרבה להפצע מגלישה.. ניראה לי שהכי גרוע זה שפעם נכנסתי למכונת כביסה ( סוגי הגלים שמגלגלים אותך עם הגלשן עד לחוף כשאתה רואה ת'חול מלמטה) בקיצור החרב קצת חתכה לי ת'בטח בתל ברוך מזה פעם אבל ממשש לא רציני... אבל מהסקימבורד בהתחלה הייתי פול נפצע...

maorubin

New member
אתה מדבר על פציעותתת?!?!

ועוד עםפם הסקימ?!?! חחח אתה זוכר שהראתי לך את הרגל שלי שהתנפחה פי 2 מהגודל שלה?.. .זוכר את השיפשופים שיש לי מהחול והצדפות..?.. חחח מתי לך זה קרה!! יאאא מניאק יש לך אתה תמיד מזל בדברים האלההההההה

למעלה