סקר

למה הסימני שאלה?

פציעה אחת שלי שגלשן נכנס לי בראש והיו צריכים לעשות לי תפרים וכיום יש לי צלקת בצורת משולש בראש:( משהו אחר לפני חודש שהיה את הים של המטר וחצי נפלתי מגל על החרב החרב נשברה ונפלה וזה עשה לי חתך בירך(למרות שהייתי עם חליפה).. קיצור לא נעים... ולפני כמה שנים בים של איזה מטר קייאק הסתבך בקצף ונסחף לעברי מזל שעפתי מהגלשן וצללתי..הוא השאיר לי אחלה פיצוץ בגלשן..

maorubin

New member
או קיייי תורי!

1. בשבוע טוב 3 פעמים בערך... חכו חכו... שיה יה לי רישיון... כללל יום הולכים לים!!!! 2. קאט באק... 3. אחחח הים.... איזה דגים אפשר להוציא... איזה סקימבורד אפשר לעשות... סתם לקחת את הסירת גומי הנחמדה שלי ולחתור לעומק.... כמובן גם לגלוש... להתפנן על החוף... מטקות... חחח וכל מה שקשור לזה...\ 4. אעעעע פציעות... היה לי את כל סוגי הפציעות הקלות... פתיחת ראש (בערך 5 פעמים..) חתכים מהחרבות... (אחד מהם עמוק מאוד וארוך מאוד על הגב... והייתי עם לייקרה!...) מכות בביצים... (קרה למישהו פעם שהוא מחליק מהגלשן והצד של הגלשן נתקע ומנפץ לו את הביצה?!) תורי להוסיף שאלה... מממממ... המצב שהרגשתם בו הכי הכי חסברי אונים.... אני: קיץ אשון... שבועיים וחצי גולש...(יותר נכון מנסה...) ים של מטר + (לא זוכר בדיוק כמה) פול גולשים במערבי.... נתקעתי באחד ולא לקחתי נשימה ארוכה... כמעט ובלעתי מים... מאז עד שלא ידעתי לעמוד ולהסתדר נורמלי עם הגלשן לא העזתי להתקרב לרדיוס של 50 מטר מהתקהלות גולשים... זה היה ממש ממש מפחיד כי זה היה בהתחלה וכל זה....

ILANA360

New member
שחכתי תפציעות

שברתי תאף ועשיתי ניתוח חחחחחח זה היה הכי נורא נראה לי חוץץ מסתם השתשויות ומדוזות

אודלינה

New member
אוקיי אז

זה היה באחד השיעורים הראשונים שלי. המדריך לקח אותי לים שהפציץ (היה יום של שמונים עד מטר שלושים) פעם ראשונה במים, ישר שולחים אותך לעמוקים עם גלים ואתה לא מכיר את הגלים ואתה חושב שהם יעיפו אותך אחורה גם אם המדריך מחזיק את הגלשן. אז בא גל גדול, ופשוט לא ידעתי מה לעשות עזבתי את הגלשן מרוב שקשוקים (גם מאודד התרגשתי כי זה היה השיעור הראשון אחרי שחיכיתי שנה בשביל לגלוש) והמדריך עזב גם הוא את הגלשן כי מה הטעם שאני אתקע מתחת למים. הייתי איזה ארבע שניות מתחת לגל עברתי מכבסה בלעתי מים ובסוף עליתי למעלה.. אחר כך חזרתי עוד פעם, היה לי יותר קל ויותר אהבתי את התחושה של לעבור את הגלים. אבל עדיין הייתי חיוורת. אבל זהו שטויות זה עבר לי, בסך הכל אם מתחברים לים אז זה יותר קל. וגם יהיו לי בטח דברים יותר גרועים.

Lirix

New member
הפציעה שלי...

כבר סיפרתי שפתחתי את השפה והתנפח לי כל הצד השמאלי של הפרצוף כי נתקעתי בדופן של הגלשן.. וגם הגלשן עף עלי כמה פעמים על הראש..ולעיתים קרובות אני מקבלת מכה מהחרבות בירך אבל זה בקטנה..

jKiTTiE

New member
הפציעות...

אמממ יש לי כמה צלקות על הברך בגלל שנפלתי איזה סלע... צלקת טיפה מעל לכף רגל.... גם בגלל איזה סלע... ודפיקת בירכיים רצינית כל פעם שאני חוזרת מיום גלישה הבירכיים שלי נפוכות וכחולות... מישו יכול להסביר לי איך אנשים מקבלים מכות מהחרבות ומהחרטומים!!?? אפעם לא הבנתי איך אנשים מגיעים לכזה מצב...פשוט צריך לשמור שהגלשן יהיה מאחורייך..יאנני בכיוון של החוף...

177לירון

New member
חחח טוב אז תורי...

אני הולך ליגלוש כמה שיותר עכשיו אני בצבא אז אני כימעט לא גולש אבל ככה אני גר מול הים אז הייתי גולש כל יום שיש גלים הצלחתי לעשות אופדליפ שמעו זה היה ממש קשה בישבילי אבל עכשיו אני מצליח חופשי אני הולך לים כי זה הדבר היחידי שמצליח להרגיע אותי גם להיתפאנן כסיות הכל בעיקר אבל להירגע עכשיו שאלה חחח... מה היה הגל הכי גבוהה שירדת ? בערך מטר וזה היה הכי מפחיד בארץ פשוט היתחרטמתי אויישש זה היה כואב חחח

רiזיA

New member
יאאלה..

אני בכלל לא גולש.. הביצוע האהוב עלי זה אריאל 980 בלי רגליים אבל רק בגלים מעל 3 מטר כי מתחת ל3 זה לא מרטיט.. זה ולרדת 80 פיט בסיקרט ספוט בתלולית בוצה מול חופי אשדוד.. נפצעתי רק פעמים לצערי פעם אחת איבדתי עין וזה עשה רק טוב כי ההתאפסות בצינורות רק השתפרה והאוודלפים הרבה יותר מדוייקים.. הפציעה השניה היתה קריעת טחול אחרי שהשתפדתי על הגלשן בנפילה מצינור של 6 מטר .. איכשהו יצא שנפלתי על החרטום.. אבל התאוששתי מהר מאוד הוצאתי ת'גלשן מתוך הבטן פתחתי ת'ליש הסתכלתי קצת על הריף כי נשאר לי עוד 4 דקות אויר בריאות הענקיות שלי ..יצאתי החוצה ורצתי לולווסון.. היום אני סתם חי מביטוח לאומי..

אודלינה

New member
לא ידעתי שמישהו יכול להגיע לרמה

של לגלוש יותר טוב מקלי סלייטר. ועוד מהארץ? יפה

maorubin

New member
למקרה שלאהבנת...

זה היה בצחוק... רוזי... אולי תכתוב עכשיו רציני?!

maorubin

New member
טוב אז יצאתי דפוק.. :)

אני לא מתכחש!... אני סתם בתקופה הפוכה כולי מעוך..:\ מקווה שיעבור מהר...

שאייאן

New member
../images/Emo88.gif אמת לאמיתה.! אני ראיתי אותו

כשזה קרה. אבל האמת שה6 מטר צינור היה רק 5 וזו הייתה שבירה שנייה כי בעומק נשברו פייסים של 15.. אחחח איזה יום זה היה.. באצ'קלה יאאא תניייןן

sharon002

New member
פציעה............

היו הרבה מאד אבל הכי נורא זה 24 תפרים בירך האחורי ( אתם לא מתארים לעצמכם מה זה לחרבן חודש עם תפרים באזור התחת ). 6 תפרים בשריר התאומים. פציעות ראש היו לפחות 4 פעמים כולל פתיחת גבה עם 2 תפרים.

urbanrider

New member
אני הולך לים כול יום כמעט

בשביל ליגלוש לצלול סקימ בורד וקייטסרף פתחתי תראש תרגל ועוד מלא שיפשופים חתחים מאבנים

למעלה