סקר

GrEeN AliEn

New member
../images/Emo124.gifסקר../images/Emo124.gif

טוב, זה סקר שמי שאין לו קצת דמיון שיסתלק! הנה: עכשיו, כשיש לנו הפסקה של הסדרה, בואו ננסה לחשוב מה יקרה בעונה הבאה
תדמיינו לכם ותכתבו כאן
בוודאי שלמי שיש ספוילרים או שהוא ראה את העונה או כל דבר אחר יועיל בטובו לא להפריע לדמיון שלנו ולא יכתוב את הספוילרים פה! תודה! ולמי שלא הבין אני אסביר כמו למישהו עם קשיי קליטה(כמו)
זה שיר שאני מסבירה בו מה השאלה של הסקר.. לה לה לה.." סתם.. הנה: טוב אז תראו בגלל שיש לנו הפסקה של התוכנית אני עושה סקר שכל אחד ידמיין מה יקרה בהמשך של הסדרה (העונה הבאה) ויכתוב את זה פה.. אני מקווה שתשתפו פעולה כי זה יכול להיות אחלה!

dont worry

New member
../images/Emo42.gif

מממממממממ ג'קי תהיה עם הייד אבל בסוף תחזור לקלסו פז ולורי יחיו יחד... רד ימות, וקיטי תתחתן עם בוב.

BiRd Of PrEy

New member
האמ..

לורי תתגלגל במדרגות ותמות אריק ודונה יעברו לגור ביחד.. אבל בחדר של אריק הייד יסע להופעה של לד זפלין וימצא שם גרופית של הלהקה ויצרף אליה במסע ההופעות של הלהקה לפני שהייד יסע הייד יביא לקלסו מכה בעין וקלסו יהיה עיוור בעין אחת וכל הזמן ידפק בקיר ג'קי תרצה לחזור להייד והוא לא ירצה אותה אז היא תתפשר על קלסו ותהפוך למין כלב נחיה שלו

cRaZY 9irL

New member
שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo108.gif

לורי ופז יעברו לגור בבית של לורי דונה ואריק יחזרו לביתו של אריק ויעברו לגור שם הייד וג'קי יחזרו להיות יחד לחבורה תצטרף מישהי חדשה ועוד שני בנים, קלסו והשני בנים האלה יריבו על המישהי עד שלבסוף יתגלה משהונורא עליה, ובעקבות עזיבתה שני הנערים האחרים יעזבו וזהו

Amber4Ever

New member
../images/Emo56.gif

לורי מתחתנת עם פז אצל הכומר חברה של בוב תחזור הביתה עם שקים בוב ישאל אותה מה זה.. והיא תתנפל עליו ותכעס עליו.. רד מתעלף.. והולך לבית חולים אריק נלחץ ודונה שמחה אחרי שיקולים רבים הם נשארים שם.. ג'קי תבחר בקלסו.. והם יהיו ביחד בלילה בוב יחטט בחדר השינה למצוא את השקים של חברה שלו.. והוא לא ימצא אותם.. הוא לא יבין לאן הם נעלמו פז ולורי יהיו מאושרים ביחד.. גם ג'קי וקלסו הייד יהיה שבור אבל הוא ימצא לו מישהי בינתיים ברדיו מופצת שמועה שלפני כמה חודשים ברחה פושעת מבית הכלא בשם טניה.. נינה תבוא אל פז ששכח ממנה.. הם יתנשקו.. לורי בדיוק תכנס Hi honey ותראה שם את נינה היא תשאל מה היא עושה פה? פז יתחמק היא תודיע לו שהיא רוצה לעשות רשיון לאופנוע למחרת הוא ילך אל נינה ויצרח עליה.. נינה תבכה ותגיד פז אני אוהבת אותך.. הם יתחבקו.. לורי בדיוק תכנס ותברח משם.. הרדיו מעדכן שטניה הפושעת נמצאה מתחבאת בעיר וויסקונסין.. וכולם לשמור על קור רוח אריק כמובן מפחד.. קלסו גם הייד אומר זה סתם שטויות הייד יהיה עם חברה שלו אבל עדיין יתגעגע לג'קי לורי ופז יתרגשו.. פז יעבור עיר.. נינה תעבור איתו.. הם ישלחו מדי יום ויומו גלויות עד כמה הם נהנים באיטליה אריק ודונה יתחתנו.. קיטי תרגע מהמדפוס הם יקנו בית משלם.. וקיטי תשפץ את המחסן לחדר שינה ותאמץ תינוק היא תלך אל רד ותספר לו את זה (בזמן שהוא מעולף) פתאום הקצב מתחיל לעלות.. ורד פוקח את העיניים.. קיטי קוראת לרופא האחחראי עליו המחסן בשיפוץ.. לכן הם נפגשים אצל דונה הייד יביא את חברה שלו בדיוק תכנס חברה של בוב.. ותראה את חברה של הייד חברה של הייד תצעק אמא(אווווו מרקו!) הם יתחבקוו היא תשאל מה את עושה פה הייד יגיד שהוא חייב לעוף כבר שבוע שגלויות לא מגיעות מפז ונינה.. פתאום מגיעה גלויה ריקה בצבע שחור מאז לא מגיעות יותר.. אףחד לא יבין מה קרה.. הרופאים יגידו לקיטי להתרחק מין המקום.. ויגידו שזה מוקדם מדי להתעוררות שלו.. יש מנקה מטומטם אחד שעשה סדר בארונות המרפאה והחליף כדור הרדמה עם רעל עכברים חברה של בוב מגיעה עם עוד ועוד שקים.. ואת כולם בוב לא מוצא הייד וחברה שלו יעשו אהבה.. והיא בתולה קיטי תלך מהמרפאה.. בתקווה שהם יטפלו בו טוב אומרים שבנקים נשדדו.. וחושדים בטניה.. המשטרה ממשיכה לחפש חברה של בוב וחברה של הייד נפגשות.. ומספרות דברים.. היא מספרת שהיא שכבה עם הייד.. ואמא שלה כועסת החבורה מתכנסים בבית של דונה רכב מסתורי מגיע לוויסקונסין.. בינתיים דונה קולטת משו אדום מהחלון "פייר פפיר" (אש) היא צועקת הם יוצאים החוצה ורואים את חברה של בוב עושה מדורה.. הייד שואל אותה מה את עושה? הרכב המסתורי חונה בחנייה של בוב מישהי יוצאת ממנו חברה של בוב אומרת "אתה.. נגעת בבת שלי" דונה היתה מאחוריו.. האישה מהרכב המסתורי מתקרבת לבית.. ושהיא רואה את הייד היא מתקרבת לכיוון המדורה חברה של בוב דוחפת את הייד לכיוון המדורה לכיוון המדורה הייד רץ היא פוגעת בדונה שצורחת ונופלת למדורה האישה המסתורית צועקת "דונה" ורצה.. היא מוציאה מהרכב גז.. ושמה על המדורה.. היא נכבית דונה שואלת "אמא?! אמא" בוב בדיוק מגיע או מיי גאד.. מה הלך פה? מתחת לשריפה יש אדמה בולטת.. שממנה מבצבץ משו נוצץ אריק עושה 1+1 ואומר : 2! 2! 2! סתם
או מיי... הוא מזיז את האדמה חברה של בוב לא נותנת לו דונה תופסת אותה בוב קולט את אמא של דונה אריק מגלה זהב שחברה של בוב ניסתה לשרוף.. ותעודת זהות מזויפת בשם שבוב מכיר אותה + תעודת זהות אמיתית ששמה הוא טניה.. אריק צורח ומשתין במכנסיים בוב בוכה בגלל אמא של דונה ובגלל חברה שלו הוא מתקשר למשטרה.. אמא של דונה רצה אל דונה.. בינתיים.. במרפאה.. הרופא שואלא תה מנקה סיימת? הוא אומר כן הוא לוקח סם הרדמה.. והולך הרופאה מודיעה שזה מוקדם להתעררות של רד ועדיף שהוא ישן כמה ימים הרופא מגיע עם "סם ההרדמה" ונותן לו כמה כדורים.. (סם הרדמה? אני לא חושב..) אחרי כמה זמן.. הרופאה צועקת דוקטור דוקטור לחץ הדם של רד יורד יורד ומגיע לאפס.. "איבדנו אותו"
סוף מה דעתכם?

למעלה