סקר קטן

S c a r l e t t

New member
../images/Emo124.gif סקר קטן

טוב, אני די משועממת ועובר עליי יום נורא (והשעה רק 10! אוף
) טוב, זה לא העניין.... השאלות שלי להפגת השעמום הן, את מי מהדמויות הכי הייתם רוצים לשחק? (מאז תחילת הסדרה, ובלי תשובות בנאליות!) ואת מי מהדמויות הייתם בוחרים בתור חבר/ה הכי טוב/ה? אז אני אתחיל.... האמת היא שיש לי דילמה בין שלוש דמויות- לורן, סטפני ושילה. אבל נראה לי שאני אלך על שילה, לורן אמנם בקלאסה שלה, ואי אפשר שלא להתגעגע אבל בתכלס העלילות שלה היו די משעממות ביפים (להוציא כמה קטעים מעניינים). סטפני היא סטפני, ה
אין מה להוסיף. היא מנהלת לכולם את העניינים שם, וזה תמיד טוב אבל בזמן האחרון היא נהייתה סתם זקנה מרירה שאף אחד לא שם עליה. אז זה משאיר אותי עם הרעה האולטימטיבית-שילה קרטר!
כולם מפחדים מממנה, גם כשהיא לא נמצאת מדברים עליה אין תפקיד יותר טוב מזה! בתור חברה טובה, בלי לחשוב אפילו התשובה היא טיילור, יודעת לתמוך, לתת עצות ולשתוק כשצריך, מה אפשר לבקש יותר מחברה?

Guy K

New member
השתגעת? להיות חברה של טיילור?

את יודעת כמה זה שוחק להיות חבר של מישהי כל כך מושלמת, שמה שלא תעשי תמיד ייראה זוועה לעומת המלאכיות שלה? אני מעדיף להיות חבר של מישהי כמו שילה. ככה אני תמדי אצטייר כבחור טוב, לא חשוב מה אני אעשה. גם אם אני כבר אעשה כמה דברים מזעזעים, כל מה שאני אצטרך לעשות זה להשוות את עצמי לשילה וכולם ישכחו מהכל מרוב הזוועה ממה שהיא עשתה
ואיזה דמות הייתי הכי רוצה לשחק? נראה לי שדיקן. הוא מקבל את העלילות הכי מגניבות.

S c a r l e t t

New member
שילה?!?

ראית פעם מישהו שהחזיק מעמד בתור חבר של שילה?? צריך כל הזמן לעמוד על המשמר עם הפסיכית הזאת

Guy K

New member
../images/Emo6.gif אין לי בעיה לעמוד על המשמר

ותדעי לך שברוק רק הרוויחה מהחברות שלה איתה. אם היא לא היתה מנתקת איתה את הקשרים בגלל אריק, אז היו קורים שני דברים: קודם כל שילה לא היתה כל כך מבודדת אז היא גם לא היתה מתחרפנת כל כך, ודבר שני - אף אחד לא היה מעז להתעסק עם ברוק עם שומרת ראש כזו. את יכולה לדמיין את סטפני מתעסקת עם ברוק כל עוד שילה לצידה? חחחח.. ישר היא מקבלת הרעלה בטעות

S c a r l e t t

New member
עם זה אני מסכימה

אבל ברגע שברוק והיא כבר לא היו חברות תראה מה קרה, איזו ממורמרת שילה נהייתה.... תאר לך שאתה קובע איתה ומאחר
או חס וחלילה מבריז....הלך עלייך

girlontop

New member
../images/Emo6.gif אשכרה

העונשים של שילה לחברים שלה: אי החזרת טלפון - כליאה במרתף לשבוע קובע ומאחר - איום ממשי בסירוס (עם הדגמות) קובע ומבריז - יריה בראש להתחיל עם מישהו שהיא שמה עליו עין - מוות בעינויים קשים שכחת את היומולדת שלה - חוטפת לך את התינוק וכן הלאה...

לינה18

New member
בקשר לחברה הכי טובה

הייתי בוחרת ב... אף אחת! כי כל אחת בסידרה הזאת היא קודם כל אויבת פוטנציאלית/יריבה על בן-זוג של כל אחת אחרת-ולא חברה.

יניב1

New member
שילה יכולה להיות כלב שמירה מעולה!

אבל אני אישית, על הכלב הספציפי הזה, הייתי מוותר. ואם מותר לכופף קצת את הכללים ולבקש חברה ולא חבר, אז הייתי מבקש את ברוק. אני מת על טיילור והייתי מעדיף אותה בתור חברת נפש, אבל את ברוק הייתי לוקח בשביל הפאן (וגם בשביל עוד כמה דברים
). ואם אי אפשר לכופף ואני צריך לבחור חבר טוב, אז אני חושב שהייתי רוצה את ריק. גם כי הייתי דוחף אותו להיות עם אמבר, גם כי הייתי קצת מסדר לו את השכל, וחוץ מזה, הוא יורש העצר של פורסטר, לא? לא מזיק חבר כזה עשיר, וגם בגילי, זה בטוח, מה רע בזה שהוא ישלם על כל היציאות שלנו, אה?
אני חושב שאפילו הייתי מוכן לגלם אותו, בטוח הייתי עושה את זה יותר טוב מג'סטין טורקילדסן, עם כל הצניעות!

girlontop

New member
איזה כיף לקום עם כ"כ הרבה הודעות!

סיגל - אני מקווה שהיום הרע משתפר
אז כמו שכבר אמרתי בעבר, לחברה הייתי לוקחת את סאלי - נאמנה, אכפתית, חמה וקורעת מצחוק. אין ספק שעם סאלי ירוצו הקטעים הכי טובים, אם זה במטוס, בהתחפשות או סתם במועדוני חשפנות. סאלי בחיים לא תתקע לי סכין בגב ולא תהיה עסוקה כל היום בעצמה. אם הייתי צריכה לשחק מישהי הייתי רוצה להיות סאלי, סטפני או שילה, אך לצערי הנעליים האלה "קצת" גדולות עליי, אז אני אלך על ברידג'ט של פיניגן, שגם מתאימה לי יותר מבחינת גיל. היו לה דרמות עם הבעל ועם אמא, היא רופאה והיא עכשיו בחו"ל - מה רע?

NarihS

New member
אני אני!!

אוקיי אז בתור חברה, אני כמו טלי גם אקח את סאלי ובתור דמות שהייתי רוצה לשחק זאת ברוקי!!!!! כי הוא שוכבת עם כל הבנים השווים!!(לא כולל את אריק
)יש יותר טוב מזה??
חחח, וגם.. שככה הייתי יכולה להיות האישה הכי יפה שיש

SupeRonit

New member
הייתי רוצה לשחק את התפקיד של.......

הסדינים של ברוק-אף פעם לא משעמם להם
וחברה של מאסימו * חבר עם כסף * חבר נאמן - ראיתם כבר למה הוא מסוגל !! * ברגע שהוא מעצבן אפשר לשסות את ניק ורידג' אחד בשני-הוא ירוץ להפריד ושלושתם ... (אני אדאג להציל את ניק
) .. שניהם יעלו השמימה

למעלה