סקר מחזור

yoyo10

New member
ליאתי אני בדיוק אבל בדיוק כמוך

המחזור באמת השתנה מאוד לטובה הן מבחינת הדימומים והן מבחינת הכאב אבל לפני מחזור יש לי PMS שחבל על הזמן בעלי כבר יודע להזהר

אנה מ

New member
ליאתי, יש שמן טבעי שממתן את הPMS

קוראים לזה "גלנולין" , וגם ניתן להשתמש ב"שמן נר הלילה". במשך שנים נטלתי, פעם ביום כדור כזה (כדור שמן, כמו בועות שמן לאמבטיה), ואיכות החיים שלי השתפרה לעין שיעור: ירדו עד למינימום ההתקפות הרצחניות שלי על הסביבה והתקפי הרעב, במיוחד למתוק. מה שכן, צריך לקחת את זה כל החודש, ולא רק לפני המחזור, כי הוא ממתן את רמות ההורמונים בגוף.

a t g n

New member
בנתיים עוד לא קיבלתי מחזור

אני 3 וחצי חודשים אחרי לידה ועוד לא קיבלתי מחזור (מניקה). 6 שבועות אחרי הלידה התחלתי סרזט ואחרי כמה ימים התחיל דימום לא סימפטי. הפסקתי את הגלולות על דעת עצמי והפסיק גם הדימום ומאז נעלמו עקבותיו של המחזור...

עדיין לא קיבלתי מאז הלידה

שהיתה לפני ארבעה חודשים. מניקה מלא. אמצעי המניעה שלנו בינתיים הוא קונדומים (איכסה), ובעתיד אשקול התקן.

ניליא

New member
שנה וחודש אחרי לידה, טרם קיבלתי

מחזור מניה בסוף כל ארוחה וגם הנקות לילה. לפני ההריון עם גלולות מחזור סדירומעט כאבים,ללא מחזור לא סדיר וכואב. משתמשת בסרזט, כרגע

ayala26

New member
שלי חזר לקדמותו

3 חודשים אחרי שהפסקתי להניק לגמרי ולא קיבלתי חזרתי לקחת גלולות מליאן ואז אחרי החפיסה הראשונה הוא חזר בדיוק אותו דבר כמו שהיה לפני מבחינת הכאבים. בינתיים רק פעם אחת והיה קצת יותר ארוך מהרגיל. כשאני לא לוקחת גלולות הוא כואב מאוד!! (לפני ההריון - 3 חודשים קיבלתי בלי גלולות עד שסוף סוף הריתי - רק נגד הכאבים רציתי כבר שיצליח

galit74

New member
סקר מחזור

כחודשיים אחרי לידה קיבלתי מחזור ושמתי התקן, מאז הכל "סבבה". לפני זה אחרי כל לידה מחזור קשה ודימום רב (כך היה גם לפני ההריונות) עכשיו אין כאבים ודימום קל.

boniem

New member
לא קיבלתי..

אני שבעה חודשים היום בדיוק אחרי הלידה, לא מניקה כבר 3 שבועות ועדיין לא קיבלתי.... ?!!

Kesem_

New member
השתנה בהחלט

האורך לא השתנה <3 ימים> סדיר - תמיד היה ונשאר
לפני הלידה היו לי תמיד ביום הראשון כאבי תופת, הייתי ממש בוכה מכאבים וכדורים לא עזרו - היום כמעט ולא כואב, ואם כן אז ממש מעט, ואם אני לוקחת אקמול - אז הכאבים עוברים לגמרי <מה שלא היה קורה לפני כן> PMS - היה גם קודם, וגם עכשיו.... לא כדאי להתקרב אלי בשבוע שלפני המחזור
לא לוקחת גלולות.

גילילי2

New member
קבלתי רק פעמיים מאז הלידה (עדיין

מניקה) - אבל ממה שהיה בפעמיים האחרונות - אורך המחזור לא השתנה (4-5 ימים), דימום בינוני (גם אין שינוי), מה שכן הכאבים ביום הראשון והשני חזקים יותר וכן כאבי הביוץ מורגשים ממש (מה שלא הייתי מרגישה קודם).

tunalover

New member
מחזור נהיה ארוך אבל זה עקב אי נטילת

גלולות. כאשר הייתי לוקחת גלולות היה לי מחזור של 3 ימים. לפני שהתחלתי עם גלולות (וגם עכשיו) היה לי מחזור של 5-6 ימים.

תשובתי

המחזור שלי אחרי הלידה של בתי הפך להיות לא סדיר (זה כשהוא החליט להופיע אחרי שנה מהלידה). הוא נהיה יותר ארוך אבל פחות כואב. הפעם עוד לא קיבלתי שוב מחזור (כבר 3.5 חודשים, מניקה מלא).

למעלה