סקר מחזור

galigal33

New member
../images/Emo124.gifסקר מחזור

האם המחזור שלכם השתנה אחרי הלידה? האם הוא יותר ארוך? קצר? כואב יותר או פחות? סדיר ? אשמח לשמוע מאלו שלא לוקחות גלולות ואלו שכן.

GAL L1

New member
המחזור כרגע

נהפך לקצת אבל קצת יותר ארוך והרבה יותר מסיבי מבחינת הדימום, אבל לדעתי זה בעקבות ההתקן ולא הריון עצמו. ולפי מה שאני זוכרת את רק 3 חודשים לאחר לידה אז זה עדיין לא מייצג כי מחזורים ראשונים יכולים להיות שונים ואחר כך זה מסתדר

אנה מ

New member
השתנה - קשה יותר ../images/Emo10.gif

לפני הלידה - ביום הראשון מעט התכווצויות בבטן התחתונה וזהו. כיום - ביום הראשון של המחזור כל אזור התפרים כואב (שנה וחודש אחרי הלידה), עד כדי נטילת משכך כאבים. דבר חדש שהתווסף - כאב בביוץ. לא היה לפני כן, ואילו כעת, ביום הביוץ כאבים חזקים בעצם הזנב, כמו צירי לידה.

lulyK

New member
מאד ההריונות

יותר מורגש וכבד. תמיד היה סדיר ואף פעם לא כואב. גלולות אני לא לוקחת כבר 5 שנים (עם גלולות אין באמת מחזור, כי אין באמת ביוץ, כך שזה לא ממש רלוונטי לשאלה שלך).

yam74

New member
... וזה אמור להיות ככה?

גם אני 3 חודשים+ מהלידה (ולוקחת גלולות שמתאימות לאישה מניקה) וטרם קיבלתי מחזור. זה תמיד ככה? או שיש נשים שמניקות וכן מקבלות מחזור...

s h i R 1 2 3

New member
זה לא תמיד ככה

יש נשים שמניקות שמקבלות מחזור. רופא הנשים שלי אמר שאין לי מה לדאוג וכשאפסיק להניק, אקבל שוב...

p a s h o s h

New member
קיבלתי אחרי חצי שנה בדיוק

ואני עדיין מניקה. היה קצת יותר כואב מלפני ההריון אבל לא נורא...

rosina1

New member
ים, גם אני בדיוק כמוך

אבל איך אפשר לדעת אם קיבלתי או לא? הרי הגלולות מסדרות את המחזור החודשי?

ornak

New member
לצערי הרב

קיבלתי פחות מחודש לאחר הדימום המאסיבי של הלידה, היה דימום קליל. ועכשיו אני עם התקן ושוב אני מדממת לי "להנאתי"...

אילנית03

New member
לא לוקחת גלולות

וכל מחזור הוא ניתוח קיסרי מחדש גם מבחינת הכאבים וגם מבחינת הדימום

../images/Emo10.gif

קיבלתי בפעם הראשונה כשבוע-שבוע וחצי לאחר שפסק הדימום של הלידה (שארך כשישה שבועות). לא הייתי בטוחה שאכן קיבלתי כי לשמחתי היה זה דימום קל במשך כמה ימים, לסירוגין, כמעט ולא מורגש (הסתפקתי במגן תחתון!). התחלתי לקחת גלולות, והנה, היום, כבר 4 ימים אני בתוך תוכו של מחזור מעיק ומעצבן, ממש כפי שהיה לפני הלידה - מחזורים ארוכים (דימום של כ- 8 ימים ועוד יומיים של דימום חלש). הפעם גם היו טיפ טיפה כאבים. מציק.

אוצה

New member
עונה:

מאוד השתנה. נשעה ארוך יותר וחזק יותר (נו, לפני לקחתי גלולות והיו לי מחזורים בני יומיים עם מגן תחתון קל.) המחזור סדיר, אני בלי גלולות, התחיל חודש אחרי שהפסקתי להניק. ניסית לקחת סרזט באמצע תק' ההנקה אבל זה שיגע לי את הגוף (היה לי דימום באמצע החודש) אז הפסקתי. בקיצור- ארוך, כואב לא אבל מרגישים אותו....

yoyo10

New member
לפני ההריון הייתי שנים עם גלולות

ולפני הגלולות סבלתי מכאבי מחזור איומים ומחזור כבד ארוך ולא סדיר מיד איך שהפסקתי גלולות נקלטתי להריון ו4 חודשים אחרי הלידה קיבלתי שוב לרוב הוא סדיר וקצר וללא כאבים

yoyo10

New member
ושחכתי לציין אני עדיין מניקה

ולא לוקחת גלולות

השתנה מאוד לטובה

שששששש שמרפי לא ישמע!
לפני ההריון היה לי מחזור איום ונורא עם כאבי תופת ודימומים איומים שהצריכו לקיחת תרופות למיתון הדימום...כיום קצר בלי כאבים כמעט והדימום מאוד קל...מצד שני 10 ימים לפני אני על תקן רוצחת סידרתית...מסוגלת לרצוח מישהו מרוב עצבים

למעלה