סקר חשוב יש לכם סתימה בשיניים? ואם כן כמה? ובאיזה צבע? שבוע טוב
R RachelVa New member 23/12/07 #1 ../images/Emo124.gifסקר חשוב../images/Emo70.gif יש לכם סתימה בשיניים? ואם כן כמה? ובאיזה צבע? שבוע טוב
../images/Emo124.gifסקר חשוב../images/Emo70.gif יש לכם סתימה בשיניים? ואם כן כמה? ובאיזה צבע? שבוע טוב
S SPIDER PIG New member 23/12/07 #2 ../images/Emo121.gifסתימות יש לכם סתימה בשיניים? כן ואם כן כמה? נראה לי שתיים או אחת, אני לא זוכרת ובאיזה צבע? כסף וד"א, אם אתה צריך לדעת ושחכת: אני בת 14.
../images/Emo121.gifסתימות יש לכם סתימה בשיניים? כן ואם כן כמה? נראה לי שתיים או אחת, אני לא זוכרת ובאיזה צבע? כסף וד"א, אם אתה צריך לדעת ושחכת: אני בת 14.
A anna the best New member 23/12/07 #3 סתחמות ../images/Emo105.gif יש לכם סתימה בשיניים? כן ואם כן כמה? המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ובאיזה צבע? מקדימה בלבן ומאחורה באפור
סתחמות ../images/Emo105.gif יש לכם סתימה בשיניים? כן ואם כן כמה? המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ובאיזה צבע? מקדימה בלבן ומאחורה באפור
נ ניבאמגניב New member 23/12/07 #4 ../images/Emo9.gif יש לכם סתימה בשיניים? ואם כן כמה? ובאיזה צבע?אין לי מ ו ש ג שבוע טוב
R Rain must fall New member 23/12/07 #5 ../images/Emo112.gif יש לכם סתימה בשיניים? כן. ואם כן כמה? 2, נראה לי. ובאיזה צבע? לבן.
I I R i T 94 New member 23/12/07 #6 ../images/Emo220.gif שום סתימות ../images/Emo9.gif שיניים בריאות ../images/Emo3.gif
מ מגרד לי בפופיק New member 23/12/07 #7 סתימות יש לי כמה, לא יודעת כמה. ונראה לי שאמורה להיות איזו אחת לבנה.. אין לי מושג
נ נעלורודה New member 23/12/07 #8 חחח סתימות ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif יש איזה כמה... 3 נראה לי.. ונראה לי הן לבנות
ד דנטל New member 23/12/07 #12 סתימות יש לכם סתימה בשיניים? כן ואם כן כמה? 5 שעשו לי ביסודי ואולי עוד אחת מלפני כמה שנים ובאיזה צבע? כשהייתי ביסודי היו רק בצבע כסף ואם עשו לי גם לפני כמה שנים (אני לא זוכרת מה עשו לי) היא לבנה
סתימות יש לכם סתימה בשיניים? כן ואם כן כמה? 5 שעשו לי ביסודי ואולי עוד אחת מלפני כמה שנים ובאיזה צבע? כשהייתי ביסודי היו רק בצבע כסף ואם עשו לי גם לפני כמה שנים (אני לא זוכרת מה עשו לי) היא לבנה
ע עדן גפן New member 24/12/07 #14 אין!../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס| לא הייתי אצל רופא שיניים מגיל 3.. מואהאהאהה:] יאייי^-^
אין!../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס| לא הייתי אצל רופא שיניים מגיל 3.. מואהאהאהה:] יאייי^-^
M Mami Girl 4 Ever New member 25/12/07 #15 סתימות יש לכם סתימה בשיניים? לא .. אבל צריך לעשות לי אחת קטנה ואם כן כמה? ^^ ובאיזה צבע? אמרו ש לבן .. כי אפור זה מגעיל ..
סתימות יש לכם סתימה בשיניים? לא .. אבל צריך לעשות לי אחת קטנה ואם כן כמה? ^^ ובאיזה צבע? אמרו ש לבן .. כי אפור זה מגעיל ..
א אספיר85 New member 25/12/07 #16 אני די בטוחה שעשו לי שתיים../images/Emo54.gif שהייתי קטנה. בצבע לבן