סקר חדש!

Yvaine

New member
זו הייתה דוגמה מופלאה לציניות ../images/Emo3.gif

(ואם אני זיהיתי את זה, אז בהחלט וואו.)

רצף של כל ימים.. מלאים בהרצאות.

הרצאות על ה"פ, שה"ט, באפי וכד'... מד"ב ופנטזיה.
'אייקון' בחנוכה. 'עולמות' בפסח. 'מיתופיה' בחופ"ג. ואל תשאלי אותי למה צריך 3 שמות לדבר הזה.

למה צריך 3 שמות בשביל זה?

חח אבל זה כאילו , מה? מי מרצה? כל מי שרוצה..? או רק אנשים מסויימים? זה עולה כסף? איפה זה?

The T Shirt

New member
אה, זה כמו עולמות? באסה

בזמנו ראיתי את התוכנית של עולמות (זה היה במדיטק בחולון, ואני גר בחולון. זה 25 דקות ברגל ממני אז חשבתי אולי ללכת) וגיליתי שזה מתמקד על הכל חוץ מהארי פוטר. בחייאת, היה שם אולי איזו הרצאה אחת על הארי פוטר, וכל השאר על פנטזיה אחרת, חפרו בעיקר על באפי. בכל מקרה, חבל שאין משהו בסגנון שמתמקד אך ורק בהארי פוטר. לדבר כזה הייתי הולך בשמחה.

חח..

כל קהילת באפי מארגנים ת'דברים האלה, ו.. קהילת באפי = ברק.
נחמד שאפשר לצחוק עלזה עכשיו. ובכלאופן, ל'יודע בדיוק את ההבדלים, אבל בכלליות שלושתם אותו הדבר. על אותו עיקרון של הרצאות.

ToryMaster

New member
זה לא כמו עולמות

זה מתמקד במספר מאוד מצומצם של נושאים [בהתחלה בהתחלה זה היה בכלל ממוקד הארי פוטר ושרה"ט בלבד], זה גם קצר בהרבה, אבל מאפשר להרחיב יותר על כל נושא.

Yvaine

New member
זה לא בדיוק כמו עולמות

ובעולמות האחרון היו בערך 15 הרצאות שקשורות לה"פ! (הערכה גסה. היו הרבה) חוץ מזה, מיתופיה מתמקד בעיקר בה"פ.

Yvaine

New member
../images/Emo31.gif

א. אייקון בסוכות. ב. זה לא רק הרצאות. ג. זה לא אותו הדבר.

Yvaine

New member
אלו שלושה כנסים

כולם כנסי מד"ב ופנטסיה. עולמות הוא אחד משני הכנסים הגדולים (השני הוא "אייקון", אבל הוא נחשב פסטיבל או משהו כזה), והוא כולל את כל הנושאים מלבד משחקי תפקידים - אם מישהו רק מציע אותם, ונמשך כמה ימים. מיתופיה הוא כנס שעוסק ב: הארי פוטר, חומריו האפלים, שיר של אש ושל קרח, שר הטבעות, ופנטסיה כללית (קהילות הפנטסיה של MSN), ונמשך רק יום אחד. בכל הכנסים הללו יש הרצאות, סדנאות, הקרנות של סרטים ופרקים מסדרות וכו'. עכשיו הכל מובן?

למעלה