סקר חדש!

adi121

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש!

קודם כל תוצאות הסקר הקודם: איזה סדרה לדעתכם הכי מצליחה והכי פופולארית בערוץ? מקום 1 - THE OC
מקום 2 - הישרדות מקום 3 - סמולוויל (חשוב לציין שהסקר התייחס לערוץ yes weekend) הסקר החדש: חודשיים לאחר פתיחת הערוץ יס סטארס ומה אתם חושבים? אתם מוזמנים להצביע וגם לתת סיכום קצרצר על הערוץ לאחר חודשיים מפתיחתו.

Xtra cute

New member
../images/Emo13.gifחח יש אני הצבעתי ראשונה../images/Emo13.gif

טוב אז אני בחרתי בתשובה:רוב הערוץ מצויין אך יש כמה סדרות שהייתי מורידה או כמה סדרות שהייתי מצרפת. אבל ככה הערוץ מדהים, באמת שזה הערוץ שאני רואה הכי הרבה כי יש בו מלא סדרות מעולות והוט נ-ד-פ-ק-ו!!!

קובי221

New member
../images/Emo127.gif הצבעתי.

את האופציה ה- 3. יש כ"כ הרבה סדרות טובות אבל יש לי גם כ"כ מעט זמן. אגב, יש גם סדרות לא משו
או סי אחת מהן, ולא חסר...(הרוק...) איפה המירוץ למליון??? בעעע, בא לי אקשן.

סיכומי הקט :)

אני מאוד אוהבת את הערוץ וזה אחד מהערוצים שאני הכי אוהבת. יס השקיעו בנו,והביאו לנו סדרות איכותיות במיוחד,שכולם נהנים מהם. דרמה,ריאלטי,קומדיה,ועיצוב. הכול מצוין!

TheLost

New member
בחרתי באופציה השלישית.

הערוץ באמת נורא טוב, yes מעולים ומדהימים עם כמויות הרכש שהם מספקים. יש כמה דברים שם שאני לא יכול לנשום אם אני מפספס את הפרק, כמו למשל "מגרש ביתי", "האנטומיה של גריי" ו- טוב נו- "The OC", אבל מצד שני יש כמה דברים שאיכזבו אותי נורא כמו "פלישה", "על טבעי" ו"נמלטים" (מה לעשות
זה לא כזה מיוחד לדעתי). ויש גם את "סמולוויל" שאני אוהב נורא - אבל לא ממש מצפה לכל פרק בקוצר רוח, הקומדיות "החיים הפשוטים" ו"איך פגשתי את אימא" שהן פשוט מאוד הנאה הנאה הנאה.

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo127.gif

בחרתי באפשרות ה-2.. רוב הערוץ מצויין אך יש כמה סדרות שהייתי מורידה או כמה שהייתי מצרפת!

LeRanch

New member
בחרתי באפשרות השנייה

למרות שגם השלישית נכונה לגביי
ערוץ מעולה תוכניות מעולות ושעות שידור מעולות

vand

New member
בחרתי באפשרות הראשונה

יס, ויססטארס בפרט, מעולה! הרכש אדיר ולא הייתי משנה כלום. הדבר היחיד שטיפה אכזב אותי הוא השידור החוזר של מספרים עונה 1 במשבצת של 21:30 אבל ברגע שזו תסתיים ובהנחה שתתחיל העונה ה-2 או כל רכש חדש אחר אז הערוץ פשוט יהיה מושלם!

Ulong

New member
כל הסדרות נוער זכו

בכל מקרה, לגבי הערוץ - אני מרוצה במידה סבירה. זאת אומרת שסיפרו על הערוץ יותר התלהבתי את כמעט את הכול אני מוריד כך שזה לא משנה במילא. כרגע אני רואה רק את האו-סי בקצב שלה הערוץ ובקרוב גם את סמולוויל שאגיע לקצב שלכם (או שאחליט להמשיך מהר יותר, נראה כבר). במידה ולא הייתי מוריד זה היה ערוץ חלומי בשבילי כי אני רואה ממנו את מגרש ביתי, האנטומיה של גריי, הישרדות, נמלטים וסמולוויל.

למעלה