סקר חדש!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש!

תוצאות הסקר הקודם: סקר משוב- מה דעתכם על תפקוד הפורום? פורום נהדר, אחלה פורום, אחד הטובים בתפוז.- 11 קולות פורום נחמד, אך יש מקום לשיפור. [יש לפרט בפורום את ההצעות לשיפור].- 3 קולות פורום לא משהו, יש הרבה מקום לשיפור. [יש לפרט בפורום את ההצעות לשיפור]-- 0 קולות חרא פורום, חרא מנהלים, פשוט חרא- קול אחד אין דיעה בנושא.- קול אחד בנושא חבל שלא קיבלנו הצעות ייעול... שמחים שאתם אוהבים את הפורום
סקר חדש! רוצו להצביע! כי מי שמצביע- משפיע

aYaLoLy

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif אוקה ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

aYaLoLy

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo34.gifמנצלת שנית../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

אנשים... אני היחידה שממש שונאת לעשות שופינג

crazy4tc

New member
../images/Emo124.gif קבלו במחיאות כפיים את....

[URL='target=_blank']דת הדרוריזם!!![/URL] דרור-אלוהים דרור ג'וניור- "ישו" לאה- מריה הקדושה\בתולה\האם הגדולה (של דרור ג'וניור כמובן) צליל- צביה מוצצת (על משקל כוהנת) יולי-הרבנית קוקויולי (מנדה) איתמר-איתמשה אלכס- עורך המיסות (קורא תפילות ביום השמינית וגם מבצע בריתות) טל-המסיונלית (מקרבת אנשים לדת) אהרון- אח של איתמשה (הם הוציאו את בני הדרוריים מעזה) איילת- דוברת (מקשרת בין דרוריזם לדתות אחרות) אורי- מוצץ (כהן) חוקים: חוק ראשון: יש להתפלל יום יום, פעם ביום, בשעה הנבחרת מספר הפליקט (הספר הקדוש לדרוריזם) חוק שני: יש לכבד את דת הדרוריזם ואת המכובדים לה חוק שלישי: אין לסגוד למורדים, ליורדים ולשאר הטרנדים הארגנטינאיים חוק רביעי: אסור לאכול בשר וחלב ביחד חוק חמישי: יש לתלות דרורוזה על משקוף דלתכם בתוך הדרורוזה יהיה קלף עם מילות ההמנון כל מי שיעבור על החוקים הדרורקוויזיציה תעלים אותו…
תפילה: קריאת שני שירים מהלהקה הנסגדת דה קולינג כל יום שירים חדשים ולא לשכוח להביא את הפליקט וכל יום את unstoppable ההמנון יום א: נוט'ינג ציינג'ד יום ב: וואראבר יו וויל גו יום ג: קוד איט בי אני הארדר יום ד:פיינל אנסוור יום ה: אדריאן+וויר פורגיבן יום ו: ת'ינגס דונט אולוואיז טורן אוט דאת' וואי +ג'אסט דאת'גאד
שבת: אנסטפבול שמינית: ת'נק יו + סטיגמטייזד התפילה נערכת בבית הדרורזת שזה בספריה הקרובה אליכם ארץ: דרוזיה חגים: חג החגגת- חג שחוגגים את צאת השמינית (מבצעת: יולי המנדה) 21.9- יום הולדת לאלוהים… 27.7 לאולדת צפח-אוכלים אצות ושרידי גבינות 1.8 צום שנקרא יום פיכור דת הדרוריזם האירה את עיננו

taltal girl

New member
את זה אני אמרתי! ../images/Emo25.gif

את "דת הדרוריזם האירה את עיננו". ^^ אמ, כתוב שמ שטל מקריאה את סטיגמזיידט? אגב, דרור, יש לי כאלה, אבל אני מפחדת לשאול, כי אני על תנאי

crazy4tc

New member
חחח נכוןןן

ואני אמרתי ש: כל מי שיעבור על החוק הדרורקוויזיציה תעלים אותו... וכולנו אמרנו עוד הרבהההההה שטויות...
כן, טל-טלוש מקריאה.... חחחחחח רואים... צליל שאלה יותר מדיי ועכשיו היא על תנאי... הדרורקוויזיציה לא מבזבזת זמן... וגם לא יולי המנדה...

aYaLoLy

New member
80* שני...../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

לא רוצה להיות בדת
מה זה אמור להביע

aYaLoLy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif../images/Emo95.gif

שכחת את תפקידי כמספקת הארטיקים של הכת!

למעלה