סקר חדש!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש!

הסקר החדש: מה דעתכם על תפקוד הפורום עד כה?. הסקר הוא סקר משוב על הפורום, כיוון שאני בטוח שאם מישהו חושב שהפורום חרא לא יהיה לו נעים לכתוב לנו את זה מול הפנים. אז אנא ענו על הסקר בכל הרצינות ובכל האמינות, הסקר חשוב. תוצאות הסקר שעבר: מה אתם הולכים לעשות בחופש?: חו"ל- 1 אילת- 1 לישון- 2 סתלבט- 7 ללמוד- 2 1+2+3+4- 3 כל התשובות- 2 נשמע שהחופש עובר בכיף לא?
יאללה אז תצביעו כי מי שמצביע- משפיע
. דרור

Drorrrrrr

New member
רק תשעה הצביעו לסקר החדש.

שניים הצביעו ל: "נחמד, אך יש דברים לשפר" מה צריך לשפר?

Adrienne

New member
מי חושב שהפורום חרא?

ודרור לא מנהל חרא! זה רק אני...

Drorrrrrr

New member
נראה אם למי שהצביע יש את האומץ

להגיד שזה הוא, ולהסביר גם למה... לדעתי זה סתם אחד שביקר בפורום, והחליט להצביע בלי להכיר את כולם פה
.

mayjen

New member
אני אוהבת את הפורום!../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

למרות שלא בקרתי כאן שנים:) דרורי ממוש
אני לא מצליחה לתפוס אותך באייסיקיו...התגעגעתי
יש לי עוד שבוע לטירונות ואז אני יהיה בבית שבוע שלם!:) אז נדבר...בינתיים תיהנו כולם מהחופש שלכם

Drorrrrrr

New member
מעיני! חשבתי שסיימת כבר ../images/Emo4.gif

בכל מקרה: איזה יופייייייייייייייייייי תחזרי אלינו

vogue15

New member
לי יש תגובה

אמממ הפורום חמוד מאד ואני אוהב אותו. השיחות פה ממש קורעות והאנשים ממש חמודיםםםםם.
(מתמוגג) הבעיה פה היא של הממפגש לדעתי מפגש הפורום תוכנן רעעע... גם המנהל(או המנהלים) לא מגיעים שזה דבר אחד רע לעצמו ודבר שני לא כל כך מובן מה הולך להיות במפגש... אני מנצל"ש ואומר שכנראה אני לא אבוא - סורי לא יצא לי לדבר עם אפאחד מכם היום שיכול להיפגש איתי בתחנה המרכזית וגם אני לא ארגיש נוח עם כל כך הרבה בנות... (אםילו שאני חולה עליכן אחת אחת
)

T a L L L

New member
תראה..

אני מסכים שהמפגש תוכנן לא כ"כ טוב, אבל לא עד כדי כך גרוע. אתה צריך להיות יותר ספונטני. זה שאתה יכול להגיע אז כבר יש לך מזל, זה שלא יצא לך לדבר עם מישו להיפגש זה לא צריך להפריע, תגיע לבד, או שמישו יראה את ההודעה עכשיו ויפגש איתך. וזה די שטויות שלא תרגיש נוח עם כ"כ הרבה בנות, סתכל איזה בנות יש פה! משוגעות, חמודות, יפות, חולות נפש
...איך אתה יכול להרגיש לא נוח עם כזאת חבורה?

Drorrrrrr

New member
לאה מוכנה אפילו לתת שירותים מסוימים

עבור מחיר מוזל עד מאוד.

crazy4tc

New member
דרור זה היה רק בשבילך...

אני לא מוכנה לכתוב לאלכס מכתבי אהבה בשמך יותר... במיוחד הקטע עם הפילים... באמת דרור, אני חוששת לבריאותך....

Drorrrrrr

New member
הלו! יא זונההההה! ../images/Emo12.gif

אופס לא התכוונתי להעליב
אני יודע שזה רק המקצוע שלך
ואת תעשי הכל בשביל כסף
אני יודע שהמצב קשה
מצטער
. סתם לאה מוכנה לשיר ולרקוד שירים של בריטני ספירס וכריסטינה מגעילרה.

crazy4tc

New member
אני??????. דרור יא סוטה!!!!!!!!

נראה לכם שא-נ-י אעשה דבר כזה??????. בחיים לא!!!!! איזה מין סוטה אתה שאתה חושב שאני אהיה מוכנה לעשות דברים כאלה????? ועוד בשביל כסף???????????????????????? זזה מה שאתה חושב עליי???? אני בחיים אבל בחיייייייייייייייייייייייייייייים לא אשיר וארקוד שירים שלהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב ומין הסתם גם ההאשמה השניה לא...

crazy4tc

New member
אממממממ...

שאלה לי אליכם... למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שהמפגש לא תוכנן טוב? כאילו, איך אתם הייתם מתכננים אותו יותר טוב?

T a L L L

New member
אממ...

דבר ראשון, לא תוכננו שום פעילויות או דברים כאלו למפגש... דבר שני, היו בערך 50 שרשורים לבחירת מקום ושעה וכל זה...

taltal girl

New member
תאמין לי... ../images/Emo25.gif

הארגון של המפגש הזה היה מעולה. פשוט ארגון מעולה. ארגון גרוע זה הארגון שמארגנים בבנוט. היו איזה 50(ואני לא מגזימה.) שרשורים לבחירת התאריך, והוא עדיין לא קבוע. תאמין לי, הארגון הזה היה פשוט מעולה.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

דבר ראשון: מה אכפת לך? אתה לא בא. דבר שני: כששאלתי אמרו שלא צריך. דבר שלישי: נכון, זה נעשה כדי לקבוע מקום ותאריך שיהיה לכולם נוח. סליחה, פעם הבאה אני אקבע על דעת עצמי.

T a L L L

New member
דרור..

תירגע, אין לי שומדבר נגדך. מה איכפת לי? אני לא בא בגלל שאני לא רוצה, בגלל שאני לא יכול, וזה צריך להיות איכפת לכולם. ולא יודע מי אמר שלא צריך...מי שיהיה במפגש יגיד אם היה צריך או לא היה צריך. והיה צריך להיות שרשור אחד שייקבע, כל פעם שפתחו שרשור חדש זה סתם בלבל.

taltal girl

New member
בלתי אפשרי שיהיה ../images/Emo25.gif

שרשור אחד שיקבע את תאריך ומיקום המפגש. פשוט בלתי אפשרי.

למעלה