אתם חבורת ***** תגידו לי?!?!?
מה אתם רוצים ממנה לעזאזל? אנשים כמוה הם האנשים שגורמים לה לבעיות הערכה עצמית ולכך שהיא חושבת שמשהו פסול במה שהיא עושה. אם היה נכנס לכאן נער בן 15 שמספר על כך שהיו לו 8 פרטנריות אז כל שורת המאצ'ואיסטים-שובינסטים בפורום הזה היו מתגאים בו ואומרים כמה הוא כלי ושאר בבל"ת... אבל בגלל שזו נערה אתם מגיבים ככה? מי נותן לכם את הזכות לשלוט לה במיניות? מי נותן לכם את הזכות להגיד לה מה בסדר ולא בסדר לעשות? אתם כל כך צבועים שזה לא ייאמן - היא אישה, אז אסור לה ליהנות מהמיניות שלה, היא צריכה להיות צנועה וחסודה ולהוריד פרופיל... ולבת-אל, את לא צריכה להרביץ לאף אחד מהאנשים שמרכלים עלייך, ואת בטח לא צריכה לעשות ניתוח להחזרת קרום הביתולין - תחיי את החיים שלי, תעשי מה שגורם לך הנאה - ותמצאי חברים ואנשים שיקבלו אותך בתור מי שאת: אישה שנהנית מהמיניות שלה. ומי שלא מכבד אותך, אוהב אותך ומקבל אותך בתור מי שאת יכול ללכת להזדיין ולא שווה אפילו יריקה ממך... הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך, מתוך הניסיון האישי שלי, וייתכן שתחלקי עליי
וזה בסדר גמור, זה שסקס מזדמן נמאס מהר מאוד - ופשוט מפסיקים ליהנות ממנו באיזשהו שלב - אני יודע שאני לא נהנה היום מסקס כאשר הוא לא מלווה ברגשות - אני אמנם ממשיך עם סקס מזדמן כדרך פורקן שכזו - אבל אני לא באמת נהנה ממנו... נסי פעם באמת לנסות להכיר אנשים, ולא לשכב איתם, זה הרבה יותר מאתגר, מעניין וכיף. וגם הסקס בסופו של דבר מוצלח יותר... בשבילך,
אלון