סקר חדש

Angelus

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש../images/Emo70.gif

וכמובן, כהרגלנו, קודם לכן תוצאות הסקר הקודם
אז מה.. מייקל ושרה. טי-באג ואברוצי נלחמו יפה, חייבים להודות [בהתחשב בתוצאות המפגש האחרון שלהם, לא חושב שניתן יהיה להצמיד אותם בזמן הקרוב..
] וכמובן, סקר חדש עלה! יהיה נחמד אם כולם ישתתפו בסקר הזה ויעלו תשובות מקוריות [ושנונות!] משלהם. נוכל לטגלן זאת מאוחר יותר.
שיהיה לכולנו המשך שבוע ונעים והמשך שהייה נעימה בפורום.

Freemee

New member
הצבעתי תודה!

אני מקווה שאף אחד לא יצביע כחלק מספוילר מהעובדה שהוא יודע מה יקרה ביניהם..

נצל"ש..

היי... קורא סמויה.. חיחי .. אתם יודעים מתי יהיה אפשר להשיג באינטרנט את העונה ה2 אני מתה פה אההה.. .:(..

עלק!! זה פול זמן

לאאאאאאא מה אני יעשה עד אז... אני לא כמו אילה שחייו משבוע לשבוע ככה 22 פרקים!!... ראיתי הכול ב 3 ימים.. אז זה ממש שובר אההה... אוף..שיצא כבר!!

Edgar Davids

New member
../images/Emo10.gif

כולם סובלים מבטיח לך כולל אותי.
תחזיקי מעמד.

adielfr

New member
גם אני מצטרף לפה ../images/Emo13.gif

סיימתי את כל הפרקים בשבוע. לפי התרשמות ראשונית מהפרומו של העונה הבאה (שרשור אחד למעלה) לדעתי דרכיהם של כל הבורחים יפרדו ומייקל ישאר עם לינק, או שמקסימום הם ישארו עם סיינוט וסוקרה את אמברוצי הם יהרגו או יפקירו (אחרי המקרה עם המטוס של החברים שלו) אל תשכחו שיהיה להם בקרוב בכיס 5 מליון דולר!

LoKa18

New member
דעתי (המופרעת)

הם ילכו מלחמת בוץ סוערת, והמנצח יזכה בבחירת ליבו (הממ....אני לצוך העניין)
או הם יפגשו בתוכנית של ריקי לייק שעוסקת בנושא "שותפי לבריחה הוריד לי ת'יד סיסטההה, אבל לפני כן ניסיתי לרצוח אותו". חחחח בדימיון שלי זה כל כך משעשע!!!

bingo2003

New member
אני הלכתי עם המצופה....

מעניין מה הם יכרתו אחד לשני בפעם הבאה

LoKa18

New member
בתכלס...

אם הם יפגשו בשנית אחד מהם הולך להיפצע קשות (ואני מסרבת בתוקף לדבר על מוות של אחת הדמויות האהובות עליי!)

למעלה