סקר חדש!!

AdamINC

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש!!../images/Emo41.gif

הערוצים עלו, וכבר עבר יותר מחודש מאז, הגיע הזמן להחליף את הסקר. הסקר הקודם:רגע לפני עליית הערוצים החדשים: מה דעתכם על המיתוג החדש של Yes לסדרות הרכש? התוצאות: 50% (15 מצביעים) מחברי הפורום שהצביעו לא יכלו לחכות יותר לערוצים.. 46.67% (14 מצביעים) מחברי הפורום שהצביעו חשבו שהמיתוג ופיצול הערוצים יעשה רק בלאגן בין הסדרות 3.33% (מצביע אחד) חשב שהמיתוג הזה גרוע מאוד. הסקר החדש: אחרי שדשנו בנושא הזה רבות והרבה הסכימו בנושא הזה, הגיע הזמן לבדוק האם זה באמת עבד לחברת יס. והשאלה שנשאלת - היה ברור כי מהלך פיצול הערוצים נועד לשיווק מחודש של מכשיר הYES MAX. האם בעקבות פיצול הערוצים והחפיפה בין הסדרות השונות, רכשתם את המכשיר? הצביעו והשפיעו! אתם גם יכולים לפתח פה דיון בנושא הזה אם אתם ממש רוצים

LeRanch

New member
לא רכשנו

הייתי בטוח שאני אצטרך אבל ההתנגשויות לא נוראיות ואני מספיק להשלים הכל ביום שאחרי/בסופ"ש.. אבל לא אכפת לי לקנות בלי קשר לערוצים. סתם כדי להשלים מתי שבא לי ולא מתי שיש ש.ח (השעות לא תמיד נוחות)

lir972

New member
הממ....אז ככה

לא רכשתי את yes max, כי זה נראה לי ממש בולשיט, וזה יהיה עוד דבר בבית שהאחים היקרים שלי יוכלו לשחק בו כל היום, ואם יש משהו שאני ארצה לראות באלפיים שידורים חוזרים, אני אשתמש בוידאו שלי ואקליט....יש לי את כל סדרת "מכושפות" מוקלטת, כך שזה ממש לא בעיה בשבילי. אבל חוץ מזה, ערוצי yes stars הם הדבר הטוב ביותר שyes עשו אי פעם, והם יעשו עבודה עוד יותר טובה, אם הם יאפשרו לצופים מכורים כמוני לראות שוב את "מגרש ביתי" ו"מחוז אורנג'", כל העונות, מההתחלה. פעם ביום, פעם בשבוע. לא איכפת לי באיזו שעה, רק שישדרו. ואם זה יקרה, זה יהיה גן-עדן של ממש.

LeRanch

New member
מג"ב והאו.סי כבר שודרו בשידור יומי

בחודשיים שלפני עליית שלושת הערוצים יס שידרה את שלושת העונות של מגרש ביתי והאו.סי בשידור יומי.

lir972

New member
אני יודעת

לא אמרתי שום דבר על זה שהם ישדרו שוב. אמרתי שאני מקווה מאוד שהם ישדרו. יש הבדל.

TheLost

New member
רכשתי.

שידורים חוזרים זה נחמד אבל הכי טוב מקס, אפילו שבאמת לי יש לא המון סדרות שאני רואה, עדיין הMAX נותן לך הטבות נוספות, שבמקרים אחרים לא היית עושה, כמו למשל לשמור את כל הפרקים של "החמישייה הקאמרית" או לראות את השידור היומי של "וויל וגרייס" וכו'... למרות כמה תקלות שהיו לי, בינתיים אני דיי נהנה (וכבר צברתי לעצמי סטאש עצום של דברים לראות שם
)

sweet fairy

New member
לא רכשתי

כי ממילא את רוב הסדרות שם ראיתי בקצב של ארה"ב כמו שכתוב.. לא רכשתי ואני לךא מתכוונת לרכוש

רציתי,אבל ההורים לא הסכימו

או שלא באמת הקשיבו. אבל בינינו-ככה או ככה הם לא היו קונים.

snier1991

New member
רכשתי מקס לחדר שלי עוד לפני

שנתיים. זה פשוט נוח מאד ומקל על החיים אתה שולט על הטלוויזיה ומתי לצפות(מה שמזכיר לי שיש לי שתי פרקים של 30 רוק במקס שמחכים)

מלך6

New member
רכשתי

אני תמיד רציתי יס מקס, והפעם הייתה לי סיבה טובה. הסדרות לדעתי משודרות בשעות ממש לא נוחות, היתי חייב ובכלל זה ממש נוח כל פעם שאין לי מה לראות, אני יכול לראות הפיג'מות :) אני ממליץ מאוד למי שעוד מתלבט (זה גם לא יקר כמו אז) אגב בקשר לשאלה על המיתוג החדש אני עדיין חושב שזה היה רעיון מצוין, זוהי אחת ההחלטות הטובות ביותר שיס קיבלו בתקופה האחרונה.

fireman

New member
חס וחלילה

עד שYES MAX לא ינתן בדיוק באותו מחיר כמו מפענח סטנדרטי הם יכולים לחפש אותי בסיבוב

יש עכשיו מבצע עליו

25 שקלים לחודש על היס מקס. פעם אחרונה שבדקתי, ההתחייבות למקס הייתה 36 חודשים, מה שאומר - 900 שקלים. זה בדיוק חצי ממה שאני שילמתי על המקס שלי. ככה שלדעתי המבצע שווה ביותר !

fireman

New member
כשהוא יעלה בדיוק כמו מפענח

רגיל הוא יוזמן להכנס אליי הביתה עד אז...שיחפשו.

nickname321

New member
עם כמות השידורים החוזרים

אני לא ממש צריכה את המקס הזה:/ ואם אני לא מספיקה תמיד יש את הוידאו=]

למעלה