רות'י
S SoldieRonit New member 15/8/05 #23 אני שמחה ../images/Emo9.gif בתקווה להגיע לטאג ../images/Emo8.gif
S SoldieRonit New member 15/8/05 #22 סיום - עד כאן עונה 5 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נתקע לי המחשב עד עכשיו - אז רק כעת אני זוכה לרשום את זה
סיום - עד כאן עונה 5 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נתקע לי המחשב עד עכשיו - אז רק כעת אני זוכה לרשום את זה
Y yonco New member 15/8/05 #24 זה לא היה עונה רביעית? קודם עונה חמישית, אחר-כך שמת תמונות מהפתיח של העונה הרביעית - לא? (לפי השיער הקצר של סיימון).
זה לא היה עונה רביעית? קודם עונה חמישית, אחר-כך שמת תמונות מהפתיח של העונה הרביעית - לא? (לפי השיער הקצר של סיימון).
L LiTal666 New member 16/8/05 #27 יש לי תמונות מהפתיחה של ה8 וה9 לשים אותם או שאתם לא רוצים לראות איך הם יראו?
S SoldieRonit New member 16/8/05 #29 ../images/Emo45.gif אני רוצה ../images/Emo9.gif נגיד שזה ../images/Emo58.gif
Y yonco New member 15/8/05 #5 נחמד שעדכנת ../images/Emo51.gif, נצל"ש פרק המאה - ה-12 בעונה החמישית - שבו מרי חוזרת לביקור בבית ועורכת לאריק מסיבת הפתעה מרגשת. אז הנה תמונת "מאחורי הקלעים" קטנה מצילומי הפרק הזה - עם העוגה המיוחדת שהכינו לצוות השחקנים המסור והנפלא.
נחמד שעדכנת ../images/Emo51.gif, נצל"ש פרק המאה - ה-12 בעונה החמישית - שבו מרי חוזרת לביקור בבית ועורכת לאריק מסיבת הפתעה מרגשת. אז הנה תמונת "מאחורי הקלעים" קטנה מצילומי הפרק הזה - עם העוגה המיוחדת שהכינו לצוות השחקנים המסור והנפלא.