סקר חדש באיזו תדירות אתם שומעים את האלבומים הישנים של גלי?
ו ולנטינו לוי New member 22/12/04 #1 ../images/Emo124.gifסקר חדש../images/Emo39.gif באיזו תדירות אתם שומעים את האלבומים הישנים של גלי?
נ נטעלי4 New member 22/12/04 #2 לך לישון!!!!!!! מה אתה עושה פה מותק????? יש צבא עוד כמה שעות חחח לילה טוב
ו ולנטינו לוי New member 22/12/04 #3 מה קורה?? איזה יופי שאת עכשיו פה יותר אני פשוט לא עייף מחר אני אהיה ממש עייף, זה תמיד ככה מה את עושה פה? אין ביה"ס? לילה טוב
מה קורה?? איזה יופי שאת עכשיו פה יותר אני פשוט לא עייף מחר אני אהיה ממש עייף, זה תמיד ככה מה את עושה פה? אין ביה"ס? לילה טוב
ש שרית7 New member 22/12/04 #7 שתהיו לי בריאים שניכם אתם לא רוצים לדעת באיזו שעה אני הזקנה הלכתי לישון ב22:00!!!! אני לא מבינה מה יש לי זה כנראה בגלל שעות העבודה הרבות מול המחשב... העיניים שלי גמורות האמת אני מחפשת תרוצים העיקר לא להודות באמת הכואבת שפשוט הזדקנתי
שתהיו לי בריאים שניכם אתם לא רוצים לדעת באיזו שעה אני הזקנה הלכתי לישון ב22:00!!!! אני לא מבינה מה יש לי זה כנראה בגלל שעות העבודה הרבות מול המחשב... העיניים שלי גמורות האמת אני מחפשת תרוצים העיקר לא להודות באמת הכואבת שפשוט הזדקנתי
ו ולנטינו לוי New member 22/12/04 #11 ../images/Emo46.gif את לא זקנה../images/Emo122.gif../images/Emo88.gif אני שהייתי בביה"ס הייתי חוזר הביתה ויושן איזה 4 שעות זה תקופות... עכשיו אני פשוט לא מצליח להירדם
../images/Emo46.gif את לא זקנה../images/Emo122.gif../images/Emo88.gif אני שהייתי בביה"ס הייתי חוזר הביתה ויושן איזה 4 שעות זה תקופות... עכשיו אני פשוט לא מצליח להירדם
ר רינה7 New member 22/12/04 #6 שלום לכולם!!!! מזמן לא כתבתי, ואני מה זה מתגעגעת לגלי. מישהו יודע משהו על הופעות?
ש שרית7 New member 22/12/04 #9 לצערי אני לא יכולה לעזור אני מבטיחה לנסות לתפוס את אסף מקווה שאצליח. הרבה יותר קל לתפוס את גלי מאשר את אסך אבל גלי לאיודעת תמיד את לוח ההופעות שלה
לצערי אני לא יכולה לעזור אני מבטיחה לנסות לתפוס את אסף מקווה שאצליח. הרבה יותר קל לתפוס את גלי מאשר את אסך אבל גלי לאיודעת תמיד את לוח ההופעות שלה
ו ולנטינו לוי New member 22/12/04 #10 היי רינה!!! לאן נעלמת? ברוכה השבה גם אני מחכה כבר ללוח הופעות...