סקר חדש

henhen88

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש../images/Emo124.gif

שלוםלום!! יש לי סקר חדש!! מי לדעתכם לא היה צריך להיות באקדמיה מלכתחילה
ו... אל תשכחו להסביר למה
לדעתי, אבל רק לדעתי (אז לא להתעסבן....
) - נחמן ישראל מועמד אשר לאורך כל התקופה בה היה באקדמיה, לא משך את תשומת לב הקהל אליו ולא נתן הופעות טובות... אז יאללה... הצביעו והשפיעו כמו שאומרים....

רויטל ולילך!

כל כך גרועות... רציתי לבכות מרוב שהן היו גרועות...! מזל שהעיפו אותן בהתחלה! הן עשו מערכונים לגמרי לא מצחיקים!!!

humm

New member
כעע והם גם היו ממש מפונקות

איך הם בכו\ " כולאים אותנו פה... ועכשיו לוקחים את הפלאפונים" 2 בהמות שחשבו שיש להם עתיד

דווקא בקליפים שאפשר להוריד מהאתר

מהאודישנים הם היו דווקא יותר מצחיקות וכן מבטיחות.... לא יודעת מה קרה בתוכנית..

H i L o L a

New member
אמממ...

אולי לילך ורויטל? לא ברורות,הומור לא משו, לא השתלבו יפה בין שאר המתמודדים, ועובדה שצמד ושלישיה אחרים השתלבו יפה, לא פלא שהן עפו ראשונות. אולי גם מירב, היא תיעבה את התוכנית גם ככה,ולא שכחה להגיד את זה בכל הזדמנות,ולאחר צאתה מהלופט לא שכחה להשמיץ את ההפקה, אז עדיף שהיא לא הייתה נכנסת לזה מלכתחילה...

קליפס

New member
צחי אירני.

טיפש כמו נעל, הומור כיתה ד' ירוד (הייתי נותנת לו להופיע בטקסים של בצפר יסודי)... מקומו להיות המצחיק של החבר'ה ותו לא. לא מבינה מה כולם נדבקו אליו. גם אבי לוי לא היה מצחיק ולא היה קשור. הגבר התלאביבי החדש אלק. אהה ודופה. מה הם עושים שם??? איך זה שעוד לא העיפו אותם? בכל הופעה שלהם יש להם אולי פאנץ' אחד מצחיק וגם אותו הם מצליחים להרוס... (אני מרגישה כלכך שלילית בעקבות ההודעה הזאת...)

ran110

New member
כמעט כולם לא

היחידים שראיתי מהם הברקות הם נחמן, הדר וקצת צחי

ופרס "הגרוע ביותר" הולך אל...

לילך, רוויטל ומה שביניהן (אם יש שם בכלל משהו). אין ספק - הכי גרועות.

hadas 5

New member
רויטל ולילך...

פשוט לא מצחיקות... אחת שקטה.. ואחת תמניה מעצבנת - ועיצבן אותי בה שמתי שהם עפו היא התחילה להגיד:"אתם לא האמנתם בי..."

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif רוויטל ולילך

שנאתי אותם..כאן זה האקדמיה לצחוק ומי שלא מצחיק, לא יהיה פה!

EVANESCENCEGIRL

New member
טוב... טלי...

לא רק שהיא לא ממש הצחיקה אותי... היא גם עושה בעיות באקדמיה!!! מה לא?? ביכלל... לא הבנתי למה היא אמורה להיות פו....?? כדי ליהיות עם פורמן ובאותו הזמן אם מישהוא אחר!!! אהבתי אותה מאוד... באמת... אבל היא הרגיזה אותי בזמן האחרון... למרות שכשה היא סידרה ת'מיטבח בימקום גילעד... זה הייה מעשה טוב....
אבל משהיא אמרה על הדר לנוסבהום
.... (חחחח צחי צחי... אתה גדול!)ובסוף ביגללה נוסבהום עף הביתה.... ניהייה יבש באקדמיה... אבל צחי יוסי וטירן עדיין שם! וזה משה טוב....! טוב... הבאתי את דעתי.....

קוקידלה

New member
מיי גרועים-ות

תרשו לי להיות מ-א-ו-ד מקורית ולהגיד שלילך ורוויטל היו עלאפנים, לא הייתה להם כימיה על הבמה, המערכונים (שהם היו עצובים מרוב שהם לא הצחיקו) שלהם לא זרמו והיה נשמע כאילו הם הקריאו אותם מהדף, לא היה להן טיימינג בכלל... בקיצור עלא פרצוף... ועוד משהו- לא כל מי שהוא מניאק או רכלן או סתם צומי אוטומטי הוא מצחיק יותצר וצריך להישאר, וזה שנחמן-דופה(חוץ מסיפור פורמן-טלי)-אורבך האליל לא היו צומים ורדפו את המצלמות, לא אומר שהם לא היו מצחיקים!

aYaLoLy

New member
רויטל ולילך

אבל בכל זאת יכול להיות שהמערכון ההוא היה גרוע, וזה מה שדפק ותן

henhen88

New member
וואי כמעט כולם

חושבים שלילך ורויטל.. אני חושבת שפשוט לא ניתן להן מספיק צ'אנס.... לא הכרנו אותן מספיק ולא ראינו מערכונים שלהן... אולי בגלל זה..

n no name

New member
כמו שהרבה אמרו...

לילך ורויטל! פשוט גרועות,מערכונים ממש לא מצחיקים,המערכון שלהם בשישי בערב היה פשוט גרוע,שיחה של 2 נשים משועממות שיושבות על הספה ומדברות על הדברים הכי לא מעניינים בעולם נו טוב,זו רק דעתי..

למעלה