סקר חדש

favor

New member
מיותר לטעמי

תיקו קורה ב-UFC פעם ב-500 קרבות. חוץ מטיטו-ראשד איזה קרב נגמר בתיקו בשנים האחרונות? וסוג ההכרעה מאוד חשוב ומעניין אבל יותר מעניין "מי מנצח" ולא "איך מנצח" ובגלל זה רציתי להתמקד בשאלה הזאת. ולא לתת 6 אופציות בחירה שיהיו מחולקות בצורה כנראה דיי שווה ולא מלמדת.

KriptonKnight

New member
גם בעזרת 6 אופציות

אפשר די בקלות להבין מי לדעת האנשים ינצח. אני לא חושב שמישהו ישנה את הדעה שלו לגבי המנצח ברגע שתכניס סוג הכרעה למשוואה.

favor

New member
אבל זה לא יבוא ליידי ביטוי

בפורום שמס' הממוצע של עוני הסקרים עומד על 25. הם היינו פורום של 1000 אז היה לזה משמעות. בכל אופן זה לא ממש קריטי.

זה לא מה שחשוב

לשניהם יש יכולת לסיים את הקרב בכל דרך שקיימת אבל לא זה האישו ולא זה מה שיושיב אותי מסטול מעייפות בחמש בבוקר, בקיצור מי ינצח זה מה שחשוב

Indego

New member
Bj Penn

סיבות - פירטתי לא מעט למטה, אבל בקצרה : 1.עמידה טובה יותר. 2.BJJ טוב הרבה יותר. 3.רצון ענק, אל תשכחו שפן הוא זה שיזם את הReMatch, פן רוצה את הניצחון הזה יותר מכל דבר אחר בעולם.

favor

New member
שמע

מקווה שלא תיעלב. אבל להגיד שבי ג'יי ינצח כי עמידה יותר טובה, BJJ יותר טוב.. זה נאיביות (ואם כבר, זוכר שאת הקרב הראשון הוא הפסיד בגלל נתון קטנטן שלא ציינת וזה היאבקות?). כנראה שבי ג'יי באמת יותר טוב בקרקע (על סטרייקינג ממש לא נראה לי) אבל לקרב יש נקודות מפתח וזה לא קשור למה שכתבת או "לא הכי חשוב" מה שכן יותר חשוב זה: א. יכול התיפקוד של סנט פייר במצב לחץ ב. התגוננות של בי ג'יי נגד הטלות, לחילופין כיצד מנטרלים. ג. אם הקרב מגיע לסיבובים 4-5 מה מצב הקארדיו של פן? עם כל הכבוד לסיבוב השלישי נגד שרק הקרב לא ירד לקרקע והם "טיילו" באוקטאגון אז מין הסתם שהחיים מול GSP יהיו מעט קשים ומפרכים יותר. דיברת על רצון, לא מבין מאיפה הבאת את זה שהרצון שלו גדול יותר מהרצון של GSP ואיך זה בכלל מסתדר עם העובדה שהוא "יזם" את הקרב. הרי GSP אלוף והוא לא אמור לתאם לעצמו יריבים ופן אלוף הוולטרווייט לשעבר והוא זה שגם הפסיד ל-GSP אז מין הסתם שהוא רוצה בקרב יותר אבל מי רוצה בניצחון זאת השאלה ולא מי רוצה בקרב. התשובה לדעתי תמונה באימונים. ושוב, גם פה לדעתי יש מעט נאיביות בחשיבה. וכדי להקדים תרופה למכה אז GSP ניצח את הקרב הראשון כשהוא לוקח את סיבובים 2-3 בצורה ברורה. אתה מוזמן לצפות בקרב שוב, אף פעם לא הבנתי על מה היה שם ספק.

Indego

New member
GSP ניצח מסיבה אחת עיקרית,

נטו היאבקות, כל הטלה שלו על הקרקע העניקה לו נקודות חשובות שבסופו של דבר העניקו לו את הניצחון, אני מקווה שאתה מסכים איתי שמאז אותו קרב פן נראה הרבה יותר טוב בכל הנוגע להגנה שלו מהורדה לקרקע, אני בטוח שבשלב כלשהוא הקרב הזה יירד לקרקע, השאלה איך הוא ייגמר. אם ננסה להשוות בין 2 הלוחמים על בסיס הקרבות האחרונים שלהם, אז הרי שפן מרשים יותר, אומנם בקרב האחרון שלו הם לא ירדו לקרקע (בגלל ההגנה המעולה של פן), אבל הם בהחלט החליפו לא מעט מהלומות עד הסיבוב ה3, אל תשכח גם את כל הבעיטות הנמוכות של שרק. לעומת זאת, בקרב האחרון של GSP, ראינו אותו פחות נוצץ, לא מנצל מצבים טובים, ואפילו מגיע לנקודות חלשות מול היריב שלו. GSP הוא חיית אימונים, והוא לוחם שמסוגל להלחם בקלות 5 סיבובים בלי לשפוך לאגר, אבל בקרב, במיוחד כשעומד מולך לוחם עם יכולות סטרייקינג גבוהות יותר, ההיתרון ההתחלתי מאבד את ערכו ככל שהקרב מתפתח. אמרת שהתחלת להתאמן נכון? אני מקווה שכבר התחלת לעבוד על השלב של הורדות לקרקע, ואני בטוח שאתה יודע עד כמה זה מעייף לנסות להוריד לוחם אחר לקרקע, ולהכשל. אז בשורה התחתונה, המפתח לניצחון של GSP זה האבקות, אם הוא ייכשל בזה, אני לא רואה אותו מצליח לנצח. אגב, אכפת לך לומר לי למה אתה חושב שGSP טוב יותר בעמידה? מי לדעת טוב יותר בקלינץ', ואיגרוף? ובנוגע למי שיזם את הקרב, אני מקווה שאתה זוכר שפן הוא זה שצעק לאוהדים שלו אם הם רוצים את GSP לאחר הקרב מול שרק, ועשה זאת שוב לאחר הקרב של GSP נגד פיץ', ככה שהוא לא התיר לו הרבה סיכווים, אם GSP היה מתחמק מזה הוא היה נחשב לפחדן, או לכזה שמפחד להתמודד עם פן, ייאמר לזכותו של GSP שהוא יצא גבר, ובלי קשר לתוצאת הקרב, אני אמשיך להעריץ אותו, ובעיקר להעריך אותו (כמובן רק אחרי ליוטו
.

favor

New member
כמו הרבה אחרים

אתה מסתמך על דברים שיכולים להטעות ולא בדיוק נותנים סוג של אסמכתא. יש לי גם שאלה, את יכולות ההטלה אתה לוקח בחשבון בעמידה? לשרק היה גיים פליין טיפשי והוא שילם על זה ביוקר, אם היה רוצה לקחת את פן לקרקע כנראה זה היה קורה אבל הוא ידע שזה יכול לעלות לו בהכנעה ובסוף הפסיד בעמידה, אין שום מקום להשוות את זה ל-GSP. רק תזכור ש-GSP הרג את שרק מהר יותר ממה שפן עשה אז אם מישהו נמצא בשיא זמן רב יותר ומראה יציבות זמן רב יותר זה רק אחד מבין השניים. לגביי הקרבות האחרונים? קשה להשוות כי הרמה ש-GSP נלחם יותר גבוהה. פן לקח את פולבר, דדי ושרק. כולם בצורה מרשימה. אבל GSP ניצח את קושצ'ק בהיאבקות, חנק את יוז, מעך את סרה ופיצץ את פיץ' 5 סיבובים. לא יודע איך אפשר להגיד משהו רע על GSP אחרי הקרב עם פיץ' רק כדי להבין פיץ' הוא המדורג מס' 2 בעולם בוולטרווייט שניצח את כל העולם ואישתו כולל את אלבס ב-TKO למי ששכח. הפער בין מס' 1 בעולם למס' 2 בעולם היה עצום הרי את כל הסיבובים GSP לקח, שלט בכל מימד של הקרב וגרם לפיץ' להיראות טוב רק כי הוא שרד את הקרב ולא עשה משהו מעבר.. זה באמת היה הוכחה עד כמה הוא טוב. להגיד אחרי קרב כזה משהו רע על GSP זה חוסר כבוד לדעתי הרבה יותר מחוסר הבנה. GSP מתאבק גדול מידי בשביל פן והוא יוריד אותו מתי שיתחשק לו למרות שגם זה הימור ככה שהקרב יתחיל בעמידה ומישם הדברים יתפתחו עבור GSP. לפן יש ג'ב טוב, ל-GSP יש קומבינציות ובאופן כללי לא הוכח מי יותר טוב מביניהם באזור הזה. הקלינץ' זה אזור של מתאבקים ככה שלא הבנתי איפה היתרון של פן. אחרי הכל פן זה פן וברור שהוא יכול לנצח כל אחד בעולם אבל הדברים תלויים יותר ב-GSP מאשר בו.

אני מהמר על GSP

אומנם אני משוחד כי אני מחבב את GSP ולא ממש מחבב את פן אבל גם אם אני משאיר את האהדה בצד אני נותן יתרון לGSP בקרב. איך שאני רואה את זה אז לGSP יש יתרון קל בעמידה בזכות הבעיטות המצויינות שלו והעובדה שפן לא בועט בכלל. בקרקע נטו לפן יש יתרון אבל בקרקע של MMA בשילוב GNP והעובדה שכמעט בוודאות GSP יהיה בטופ פוזישן בזכות ההאבקות, אני שוב נותן את היתרון לGSP. ובאספקט של הקארדיו אין מה להשוות. מה שכן, לפן יש יותר חוסן מנטאלי או במילים אחרון ביטחון עצמי לעומת GSP שפעמיים הראה חולשה מנטאלית (מול היוז וסרה). בקיצורGSP פייבוריט דיי מובהק ונקווה שהוא יוכיח לפן ולשאר העולם למה. הימור: GSP בTKO סיבוב רביעי.

talhorm

New member
הלב - BJ, הראש - GSP

BJ בLW נראה הרבה יותר מפלצתי ממה שהוא היה בWW,אבל גם בWW הוא היה מעולה... ההחלטה מול GSP הייתה מאוד מאוד צמודה לדעתי, אבל מאז GSP השתפר פלאים, השתפר יותר מBJ שגם השתפר בגדול, אבל GSP השתפר פשוט מקרב לקרב בצורה מפתיעה ומדהימה, יכולת היאבקות שלו היא הטובה ביותר בMMA כיום, עם כל הכבוד ללינלנד,הנדרסון ושאר החבר'ה. GSP הוא מלך הWW הבלתי מעורער , אבל למרות השיפור האדיר שדיברתי עליו, מי שיותר הרשים אותי מבין ה2 בקרב האחרון שלהם ספציפית זה פן, הוא ריסק את שרק. GSP גם הביס את פיטש אבל בהחלטה של 5 סיבובים, למרות שהוא לקח את כולם בשליטה מלאה. GSP ינצח לדעתי , אני מקווה שאני טועה ושפן יקח אותו. אני בכל אופן יהמר עם הלב, אני יהמר על פן עדיין לא יודע באיזה דרך לבחור.

גיא ע

New member
הלב- GSP, הראש - GSP

אני חושב ש-GSP שידרג את עצמו בענק מאז ההפסד לסרה.

GSP

קרב צמוד. אני לא בטוח לגמרי מה יהיה. הבעיה של PEN היא שהוא יותר מתאים למשקל 70 קילו. במשקל 77, יש לו כמה הפסדים. אני צופה שGSP ינצח בהחלטה.

gsp vs bj../images/Emo197.gif

שלום לכולם אני לא יכול לחכות כבר אני כל כך מתרגש לקראת UFC 94, תשמעו GSP ו BJ כל כך מפוצצים בכישרון, אך לגבי מה שאמר אינדיגו על ה JJ העדיף של BJ על פני GSP הוא נכון אך יכולת ההאבקות של GSP והGNP שלו טובים פי כמה משל BJ להוסיף שGSP חזק פיזית ואתלט הרבה יותר מBJ אני חושב שBJ יהיה מסוכן לGSP רק אם יהיה למעלה כי מלמטה בתוך הגארד אני חושב שGSP מספיק חזק ומנוסה בשביל לא ליפול לידי JJ של BJ לגבי יכולות הסטרייקינג שלהם אני חייב להודות שהאיגרוף של BJ מלחיץ הוא תכליתי ומדוייק ואין לי מושג מאיפה יש לו עצמה כזו בידיים הוא פשוט מפרק, GSP לפי דעתי בכל מה שקשור לידיים לא ברמתו של BJ ואם יהיה חכם הוא ימצא את ה-RANGE הנכון שלו כי כמה שאני פריק של GSP הגמד הקרח הזה BJ רוצח שכיר!!! אך לטעמי הקרדיו של BJ הוא המבחן האמיתי כי להיות גלוי כל הקרבות של bj היו שקולים על הנייר ובפועל הוא הרג אותם אחד אחד ואף אחד לא לחץ אותו כמו שGSP עושה אם GSP יעביר את הקרב בקצב מהיר הוא יוכל לנצח ואם הוא ינסה לעשות מש'פידור' עושה זאת אומרת לנצח את היריב במה שהוא חזק בו הרי שיהיה לנו אלוף חדש,תכלס אני חושב שBJ הוא כישרון גדול יותר ואצל GSP כח ההקרבה גדול יותר בדרך כלל ההקרבה מנצחת את הכישרון,מקווה שGSP ינצח. לגבי ליוטו וסילבה תשמעו ליוטו הוא מציק ומעצבן עם כל הנצחונות בהחלטות אבל אי אפשר להתכחש לזה שהוא דומה לברוס לי פשוט קשה קשה לתפוס אותו ובכנות אני אוהב את טיאגו כי הוא אגרסיבי והכל אבל לא ראיתי ממנו KO פאוור שיכול לגמור קרב ברגע והקרדיו של ליוטו בהרבה יותר טוב משל טיאגו אני חושב שמי שמסוגל לנצח את ליוטו אלו רשאד ורמפייג' בגלל הKO העצבני שלהם ולא בגלל שהם לוחמים טובים יותר ליוטו הוא לוחם ברמות גבוהות מאוד ובין הטובים ביותר שהיו בMMA מבחן הזמן יגיד.(בין היחידים שאני חושב שהוא ברמת הלחימה של ליוטו זה אנדרסון סילבה לראות את אנדרסון סילבה מול ליוטו זה קרב מעניין בלשון המעטה למרות שאני חושב שאנדרסון ינצח ב TKO).

favor

New member
ברוך הבא לך

באופן כללי מסכים עם מה שכתבת, מקוה לראות אותך פעיל

Indego

New member
שלום אמיתי,

אתה לא הולך לראות בזמן הקרב את ליוטו VS אנדרסון, גם בגלל שהם חברים טובים לאימונים, וגם בגלל שאנדרסון סילבה אמר בכבודו ובעצמו שתואר ה205 מגיע לליוטו (אנדרסון לא נלחם ב205 כשאיפה לזכות גם בחגורה הזו). סגנון הלחימה של ליוטו משלב עמידת קראטה שוטוקאן שהוא התאים במיוחד לMMA, בשביל צופה מהצד זה יכול להראות קצת מוזר, אבל מי שמבין את המהלכים, והמשמעויות שלהם, מבין עד כמה גדול ליוטו כלוחם, אני מסכים איתך שהאתגרים הגדולים של ליוטו יהיו מול סטרייקרים איכותיים (ראמפייג'/אבנס)אבל שוב, הוכח כבר שלליוטו יש קארדיו רציני מאוד, ויכולת אדירה להתחמק מהתקפות היריב. שים לב שלראמפייג' יחסית קשה להתמודד עם יריבים שנלחמים רחוק ממנו, הוא מעדיף כאלה שחותרים למגע מלא ישר בתחילת הקרב. אני מאמין שבקרב הבא של ליוטו נראה אותו מנצח את טיאגו בTKO, או הכנעה, כמו שאמרתי בעבר, קשה לי להאמין שזה יגיע להחלטה, ליוטו יודע שניצחון מרשים בקרב הזה יזכה אותו כמועמד מוביל לטיטל.

אינדיגו אח שלי../images/Emo197.gif

אני מסכים שליוטו טוב יותר מראמפייג' ואבנס ואם הם ינצחו אותו זה בגלל הKO שלהם וזה גם לא נראה סביר, לגבי אנדרסון וליוטו התכוונתי שהם לוחמי MMA ברמה דומה מעל כל השאר, אבל תודה שזה קרב חלום.

Indego

New member
בהחלט,

שניהם נחשבים לדעתי ללוחמים עילאים - כלומר כאלה שלא נלחמים בצורה המקובלת, או בעלי כישרון יוצא דופן. כמו שאמרתי לא מעט בעבר, אין שום סיבה שבעולם שליוטו לא יהיה הטוב ביותר, אבל בשביל זה הוא חייב לנצח שם גדול, ואז את האלוף, אני בעבר חשבתי שאחרי הקרב מול טיאגו הוא ייקבל את ראמפייג', ומשם המנצח את הטיטל, אבל עכשיו שראמפייג' מקבל את ג'ארדין, זה אומר שליוטו ייקבל טיטל כבר אחרי טיאגו, או שפשוט ראמפייג', (בתקווה שהוא יינצח) ייקבל קרב ממש בסמיכות לניצחון שלו, מול ליוטו. כי לא הגיוני שאבנס ימתין עוד 7-8 חודשים לקרב ההגנה שלו. (בכל מקרה אני מקווה שלא נקבל כולנו שוק מטורף בסוף החודש, כשחאס וחלילה טיאגו איכשהוא ישיג ניצחון, בMMA אסור לזלזל באף יריב, ובטח לא ברמות כמו של UFC) בשורה התחתונה והחשובה ביותר: אם ליוטו יילחם כמו בעבר, ויהיה קטלני וחד יותר בהורדה שלו לקרקע ובקלינץ', אין שום סיבה שבעולם שטיאגו אפילו יהיה קרוב לניצחון.

דברים כדורבנות../images/Emo197.gif

עקרונית אני לא מוצא אפילו יתרון אחד של טיאגו על ליוטו ואני אוהב את טיאגו יותר מליוטו אבל הסיגנון שלו בסטרייקינג הוא 'בראולינג', ומול חמקן כמו ליוטו הוא יענש על כל טעות וחשיפה והוא גם יותש לבסוף,בכלל אני רוצה לראות את ליוטו נגד יריב ראוי כי טיאגו שקול על הנייר ולא בזירה ואני לא חושב שליוטו לחם עם לוחמים מהטופ חוץ מפרנקלין,הייתי רוצה לראות אותו מול יותר תותחים כמו מממ....... בעצם ישר לאבנס. אבל אגיד לך את האמת רשאד אבנס מפחיד חזק וחמקן אמנם לא ברמתו של ליוטו אבל KO יש לו מה שעושה אותו לטעמי פייבוריט מעט,אני לא אוהב את אבנס כל כל אבל הוא מרשים מאוד ואני לא מצליח חשוב הרבה על אנשים שיכולים לנצח אותו אחד האנשים שחשבתי הוא שוגון אבל אחרי הפייט מול קולמן נראה לי שהוא יפסיד ממוות פתאומי(התקף לב)
באמצע הזירה, כך שליוטו הוא כנראה תקוותי האחרונה לפחות לשנה הזאת מממ.... שכחתי יש גם את ראמפייג' אבל אני לא מת עליו למרות שהוא חביב.

למעלה