סקר חדש עלה

../images/Emo124.gifסקר חדש עלה../images/Emo130.gif

מה הסכום הכי גבוה שהוצאתם על שחקן? אתם מוזמנים לתת פה פרטים, וגם לכתוב את המחיר המדויק, אם הוא לא מופיע באפשרויות. אם אפשרי תמונוה, בכלל יהיה מרגש.

sok777

New member
איברהימוביץ'

24 מיליון ליש"ט. שזה יוצא בערך 34 וחצי מיליון יורו.

JoHnYmYsTeR

New member
ג'ילארדיניו

קניתי אותו בבאירן מפארמה תמורת 61 מיליון יורו,החתמה ענקית ומוצלחת אחרי 2-3 עונות הוא אחד החלוצים הכי טובים במשחק

The Bz

New member
רוביניו 40 והחלפתי את ברגאמפ איתו

הנרי קרספו ורוביניו זה חוד שבזכותו לקחתי טריפל אם ארסנל=)

inko

New member
סניידר ב-50

מיליון יורו,פשוט זה היה סעיף השיחרור שלו בברצלונה ולא ממש היה לי כוח לנסות להשיג איתם הסכם על המחיר אז ישר הלכתי על זה.

sok777

New member
מה? למה?

קניתי את סניידר ב-16 מיליון ליש"ט. שזה 126 מיליון שקל. ואם אני הופך את זה ליורו זה 23 מיליון יורו. ככה ששילמת יותר מפי 2 ממה שאני שילמתי עליו. בשקלים- אני- 126.4 מיליון שקל. אתה- 275 מיליון שקל. למה לעזעזאל? ד"א אני עם ברצלונה:p אולי אתה בהשמך של השמירה שלי?

inko

New member
לא היה לי כוח...

לדבר איתם והייתי צ'לסי אז לא היה לי ממש אכפת.

100 מיליון דולר על חואקין

ואני חושב שקניתי גם את אדריאנו ב150 או 160 מיליון דולר עם אסנל, אבל אמשחק בדיוק נתקע לי, כך שאני לא זוכר אם זה יצע לפועל.

inko

New member
זה היה אז שבנית את...

האימפריה הספרדית בברצלונה לא?(כאילו רק עם שחקנים ספרדיים)

positive energy

New member
פחות מ10 מיליון

כמו יהודי טוב וקמצן, אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על קניות, הקנייה הכי גבוהה שלי הייתה בסביבות ה8-9 מיליון, גם אני מעדיף לשחק עם קבוצות מליגות בינוניות או קבוצות אמצע-תחתית מהליגות הגדולות אולי במנג'ר 01/02 שיחקתי בהתחחלה עם מנצ'סטר ויכול להיות שקניתי איזה שחקן בכמה עשרות מיליונים, אבל לא זוכר כבר

שומו

New member
40 מיליון על הארי קיואל עם ליברפול.

מלידס יונייטד במנג'ר 2001\2002 של EA Sports.

למעלה