סקר חדש בפורום!

SaintJohn

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש בפורום!

לפני שנגיע אל הסקר החדש, הנה תוצאות הסקר הוקדם: שאלת הסקר הקודם היתה - לאיזה אלבום הכי הייתם רוצים שאירוסמית` יוציאו DVD של The Making of? האלבום שקיבל את מירב הקולות בסקר (4
) הוא Rocks. אל המקום השני עם 3 קולות מתוך סך 13 הקולות הגיע אלבום הבכורה, Aerosmith. את המקום השלישי והרביעי חולקים DTL ו-NL, עם 2 קולות כ"א. PV ו-JPP קיבלו קול אחד כל אחד, ושאר האלבומים נותרו בלי אף קול לטובתם. ועכשיו - לסקר החדש: הנה קיצור דרך בשבילכם, אתם מוזמנים לפרט פה בשרשור את הבחירות שלכם ולציין אם בא לכם, איזה מדינות בנוסף הייתם בוחרים.

AeroTom

New member
בחירתי הייתה חד-משמעית ../images/Emo9.gif

אנגליה...פשוט בגלל הזכרונות והחוויה המדהימה שהייתה לי שם בשנה שעברה (עוד מעט עברה כבר שנה! מטורף). אני מאוד אוהב את לונדון, אחרי שהייתי שם גם ב-99. אבל פשוט בשנה שעברה לונדון הפכה כנראה למקום האהוב עלי בעולם
, בגלל החוויה שם. זו גם אחלה עיר. לא הייתי מתנגד כמובן להופעה בעיר אחרת באנגליה... ואם להיות ספציפיים אז אני רוצה הופעה של אירוסמית' ב-Shepherd's Bush Empire בלונדון, אנגליה, לעיני 2000 צופים באולם הישן המקסים הזה
. מקום כזה דורש הופעה מיוחדת...כ"כ חבל לי שהלהקה חוזרת השנה לאנגליה אחרי 8 שנים וכל מה שהיא תעשה שם זו הופעה אחת ענקית במקום פתוח. זה ממש איכזב אותי.

AeroSlash

New member
נו מן הסתם רוסיה..

חוץ מזה שאני אראה את אירוסמית' אני גם אראה את הקרובים שלי וכמובן את אחי שיוצא לי לראות אותו פעם בשנה בגלל שהוא חיי כ"כ רחוק. וגם בגלל שכל השורשים שלי באים משם [טוב נו, חלקם מאוקראינה, אבל זה הכל בריה"מ של פעם אז נוותר], ואני מאוהבת בארץ הזה. ובלי קשר כי באמת יש הרבה מה לראות שם. אבל הבחירה השנייה כנראה הייתה אנגליה. אחת הסיבות זה כי אני מחובבי היסטוריה מושבעים ושתי המדינות הללו, כאמור רוסיה ואנגליה, הן שתי הארצות שההיסטוריה שלהן מאוד מעניינת אותי והיא מאוד מאוד עתיקה. אז כאמור בלי קשר להופעות [שזה מאורע היסטורי בפני עצמו] יש יותר מדי מה לראות וממה להתפאל במקומות האלה. ובלי קשר, הייתי נוסעת בשמחה לפולין, כי המקום הזה השאיר בי רושם יותר מדי חזק והייתי חוזרת לשם בשמחה. והייתי נוסעת לאוסטריה כי אני מתה כבר די הרבה זמן לבקר במדינה הזו. קיצר, אני רוצה יותר מדי....

SaintJohn

New member
בחרתי את אירלנד

בעיקר בגלל שזאת תהיה ההופעה היחידה של הבריטים שהיא לא פסטיבל, כך שסביר להניח שהיא תהיה איכותית למרות שאי אפשר לדעת בוודאות. בנוסף הייתי בוחר את גרמניה, בתאריך שאחרי אירלנד, כי גם שם בקלן אין פסטיבל, וזאת גם תהיה הזדמנות לחפש את התקליט הנכסף. אם לא היה פסטיבל בצרפת אז הייתי בכיף מגיע גם לשם.

AeroFan

New member
הולנד ../images/Emo99.gif

בחרתי בהולנד, הייתי בשמחה חוזר לשם במיוחד להופעה, אבל מכיוון שהתאריך לא מסתדר לי אז העדיפות השניה שלי היא אירלנד...

בָלבָל

New member
ררררר

הצבעתי גרמניה כי שם לדעתי ההופעות הכי "אינטימיות" שאפשר למצוא בסיבוב הזה אם מדובר על הופעה לאוו דווקא כמו שהן מתקיימות היום, אז הייתי בוחרת בהולנד כמובן (אבל זה לא בעדיפות ראשונה עכשיו כי מדובר על פסטיבל שם) באירלנד גם מדובר במופע ענקי בפארק ענק... זה יהיה דיי דומה להיידפארק לפי מה שהבנתי, רק בלי שאר הלהקות. סה"כ אני מעדיפה לנסוע לכל מקום שלא הייתי בו עדיין, אני אוהבת לראות מקומות חדשים... ולא ממש אכפת לי לאן. ולענייננו... אז בחיפוש שעשיתי הבנתי שנגמרו כל הכרטיסי "זהב" להיידפארק.... אולי אולי יעלו למכירה באיביי לדעתי זו תהייה הדרך היחידה להשיג אותם ובטח במחיר מטורף. אני לא יודעת כבר מה לעשות ולאן כדאי ללכת/לקנות.... מתחרפנת!

מרי לי

New member
הי לכולם../images/Emo70.gif

הבטחתי לבוא לבקר
הצבעתי צרפת- כי שם יש איכות סאונד מעולה שאני בוטחת בה.

SaintJohn

New member
אהלן מריה../images/Emo140.gif

טוב לראות שקפצת לביקור. השלב הבא - להישאר ולכתוב קבוע

מרי לי

New member
הנה כתבתי../images/Emo9.gif

מקווה שאני לא מסבכת אוכתם יש לי המון שאלות על סאונד

ninelives99

New member
אנגליה בהחלט!

מעוז התענוגות וכיף החיים. מפלט התה ושעת הנמנומים בין 2 ל 4. הופעה טובה שם תהיה אלוהית בשבילי.

למעלה