סקרררררר

Cגלית

New member
../images/Emo124.gifסקרררררר

מזמן לא היו פה סקרים. תכניסו שאלות שלכם ונעשה סקר ארוךךךך . אני מתחילה: כל כמה זמן אתם מאוננים? האם הפנטזיות באוננות שוות להשתוללות שלכם במציאות? משתמשים באביזרים, סרטים וכו? (הולכת לבדוק תעניין מקרוב וחוזרת לענות
)

G I R L P

New member
כן כן וכן

והשאלה שלי מה מעדיפים? לגמור עם בנ הזוג או לבד???

G I R L P

New member
האאאאאאאא

כל יום לפעמים משתווה לפעמים המציאות מתעלה.... ומשתמשת בכל מה שיש... במיוחד סרטי פורנו... גרררררררררר

לרוב

מעדיפה לגמור עם בן זוג, לפעמים מספיק שהוא רק מסתכל או שומע בלי לגעת. שאלה שלי: מה צעצוע המין האהוב עליכם?

א פרח

New member
צעצוע המין האהוב ביותר

הוא המוח, האצבעות ושותף מעולה. עוד לא מצאתי צעצוע מכני שממש מצא חן בעייני.

לולה 123

New member
סי יקירתי

מה זה אומר שעוד לא חזרת לענות ? שאת עדין בודקת את הענין מקרוב ?

Cגלית

New member
הייתה בדיקה פיצוץ../images/Emo6.gif

ועכשיו יש לי חשק לטייל, לאכול ולגרגר ולהזדיין גררר

מה מעניין אתכם מה אני עושה?? ../images/Emo2.gif

טוב נו, אז אני אגלה לכם בערך.. 1. בממוצע כל יום. ממוצע... 2.הפנטזיות שלי והמציאות שלי שונות (לפחות בינתיים) אני לא כזה טיפוס זורם... ממש לא כמו שחושבים שאני. 3. אביזרים חח אפשר לומר סרטים... מעולם לא אהבתי פורנו. אהבתי מאוד אירוטיקה (ויש הבדל עצוםם!!!!!). ובאמת מזמן לא יצא לי לראות כלום.. אני חושבת שסיפורים התחילו להתחבב עלי הרבה יותר. הפתעתי אתכם?.. אולי..

amy3373

New member
מאוננת לרוב כל כמה ימים

הפנטזיות גדולות מהמציאות. לא משתמשת באביזרים או בסרטים.

nerissa

New member
באיזה MOOD את תופסת אותי.. טפי!

כל יום. מפנטזת לרוב על סיטואציות שאני מכירה. מהעבר. שעשו לי טוב.. ומפתחת אותן עוד קצת.צריכה טעם וריח ומגע מוכרים כדי לממש את המעשה
משתמשת ברוקי2 (הפוקט רוקט), לפעמים בשאר החבר'ה (מנשה ו-ויבי). כחומר מילוי. כמעט תמיד עם ברק צמוד. ב98 אחוז מהפעמים.

nerissa

New member
יש לך משו נגד מנשה??? ../images/Emo46.gif

זהרי לך! הוא עצבני! מעצבנים אותו ישר הוא נכנס לויברציות ונדלקים לו הורידים ! כן! הוא צריך אור!! חשוך שם!

G I R L P

New member
ממש לא

צחקתי על זה שהורידים נדלקו לו.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה