סיכום שבועי!

מיוש94

New member
../images/Emo124.gifסיכום שבועי!

שיר השבוע: משו טוב: משו רע: תמונה(חייבים להוסיף,למה אם לא אני יבוא לתת מכות!
): משו שהתחדשתם בו: משו שאתם רוצים לספר: איך עבר סה"כ השבוע(1-10): שבת שלום

מיוש94

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

גברת לא חזרת אלי! מה רצית?

roey406

New member
עונה

שיר השבוע:מדונה וג'סטין-4 דקות kelly rowland-work משו טוב:סופסוף עבר המבחן במדעים
משו רע:היה מבחן :| תמונה(חייבים להוסיף,למה אם לא אני יבוא לתת מכות!):חח אין משו שהתחדשתם בו:חולצות משו שאתם רוצים לספר:עוד 35 ימים,5 שעות ו41 דקות מתחיל החופש הגדול(בשבילי לפחות) איך עבר סה"כ השבוע(1-10):9

עונה באיחור D:

שיר השבוע: מורן גמליאל - יום אחד משו טוב: דיייייברתי עם חןן בטלפוווון , יום שני טייייול שנתי :) משו רע: שאני עומדדת למות מכככל המבחנים יום אחרי יום ואין זמממממן ללמוד !!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונה(חייבים להוסיף,למה אם לא אני יבוא לתת מכות!): אני וחברתי משו שהתחדשתם בו: בגדייםם , מלאלאלא חטיפיפיים D: , ודברים לטטיול=] משו שאתם רוצים לספר: אממ..... זה חפירה אני יכתוב הודעה לבד D: איך עבר סה"כ השבוע(1-10): 8 שבת שלום

עוונה : ]]

שיר השבוע: קרובים מעכשיו- מורן גמליאל משו טוב: קניתי מלא בגדיםם D; ושבועעע הבא טיול שנתתתי :) משו רע: ריב עם אבא! תמונה(חייבים להוסיף,למה אם לא אני יבוא לתת מכות!): לה לה לה אני לא מפחדת ממך
משו שהתחדשתם בו: בגדיםםם : ]] ומשקפי שמש משו שאתם רוצים לספר: אין לי מספיק בגדי ג'יפה לטיול D= איך עבר סה"כ השבוע(1-10): 8

danieli skaat

New member
עונה. 8]

שיר השבוע: מוניקה סקס- גשם חזק/ סאן חוזה. משו טוב: לא למדתי 4 שעות מתמטיקה. משו רע: שבוע משעמם אעש~~" חוץ מיום ראשון שהיה מגניב8) תמונה(חייבים להוסיף,למה אם לא אני יבוא לתת מכות!): תמיד אני שמה. D: משו שהתחדשתם בו: אמ. כלום. נראלי.O: משו שאתם רוצים לספר: יום חמישי ל''ג בעומר, אין לנו קרש אחד, ויש לנו ריבים בלי סוף. >>" איך עבר סה"כ השבוע(1-10):

roey406

New member
גם לנו..

בקושי אספנו קרשים כל אחד עם הדעות החכמות שלו צריך לעשות ככה וצריך לעשות ככה יש להם מזל שאני שם P:

למעלה