סיכום שבועי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo124.gifסיכום שבועי../images/Emo124.gif

משום מה זאת מסורת שקצת הוזנחה בביתנו בזמן האחרון, וסתם עד שנחליט לאן יוצאים ומה עושים היום החלטתי להתחיל מחדש את המסורת אז מה היה לנו השבוע
כמובן שהסקופ של השבוע הוא הקמבאק של כל הזמנים, תחיית המתים באל איי- חזרתה של טיילור פורסטר לחיינו אז רק היום ראינו אותה באמת וצפינו באיחוד המרגש בינה לבין רידג'. ברור שהכל עוד לפנינו ומכאן המצב רק ילך ויהיה מעניין ומסובך יותר, הצופים בפרקים המתקדמים יותר אומרים שיש למה לחכות
queensheila דיווח לנו את כל הפרטים העסיסים על חזרתה של שילה קרטר לצח"מ, ורובנו מקווים שיבוא יום ויהיה גם איזה קרוס-אובר קטן אלינו
Witchcraft פתחה במשחק קטן בו שידכנו חיות ליפים והאמיצים שלנו, היו הצעות רבות אבל אני חושבת שכולם הסכימו לבסוף רק על תפקיד הלביאה
לסטפני
שירן חגגה יום הולדת השבוע, אז שוב
טלי הודיעה לנו שהיא שוב נוטשת לשבוע וצפניה נשאר אחראי, אז בבקשה להתנהג יפה
ההודעות על פרקי השבוע התמקדו בהתחלה בכמעט- חתונה של ניק וברידג'ט אשר נקטעה שניה לפני שנאמר ה"איי דו" המופרסם, בשיגעון הזמני של רידג', בעומאר (או שמא עליי להגיד שון קונרי
) שצץ פתאום בחיינו, בטיילור ששבה מן המתים
. מן הסתם אני לא אדבר כאן על ספוילרים (גם כי אני לא קוראת אותם
, אבל בעיקר בגלל שהסיכום נועד לכולם) אז שתהיה לכולכם שבת נפלאה, תהנו ותשמרו על עצמכם
וכמובן, אם כבר החזרתי את המסורת הזאת מן המתים
אני אמשיך ואעביר את הכתר למי שיעשה זאת שבוע הבא-Indiman1, יש לך שבוע להתכונן
, אין פטורים, אין שחרורים ואין תירוצים

girlontop

New member
כל הכבוד סיגל ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

נראה לי שסתם חיפשת תירוץ להמשיך לחגוג את חזרתה של טיילור, לא?
גיא, אתה הבא בתור!

Indiman1

New member
אחלה סיכום, סיגל !../images/Emo13.gif

וואי, אני ממש בלחץ עכשיו..
אחרי הסיכום הזה שלך, צריך יהיה לספק סטנדרטים גבוהים
האמת שיש לי תירוץ טוב למה לא לעשות: רציתי לפרסם את זה רק מחר, אבל בגלל העיתוי הנ"ל אני אגיד את זה כאן ועכשיו - אני נמצא החל מיום שני הבא בהכנות ואימונים לקראת משימת ההתנתקות שתהיה באוגוסט (כן, כן, אני הולך לפנות מתנחלים...
וכן - אני חייל) . אבל אני אחזור בסופ"ש ככה שאני אוכל לכתוב את הסיכום, אז אל דאגה - יום שישי הבא תתכוננו לסיכום שבועי חדש ואני מקווה גם מהנה כמו זה של סיגל!

S c a r l e t t

New member
תודה לכולכם../images/Emo24.gif

טלי, את מכירה אותי יותר מידי טוב
, עלית עליי LOL
גיא, אמנם יש לך תירוץ טוב, אבל אני שמחה שאתה חוזר אלינו בסוף השבוע (בדיוק בזמן) ואני בטוחה שהסיכום שלך יהיה מעולה ושיהיה בהצלחה עם כל האימונים וההכנות, מקווה שיעבור לך מהר והכי קל שאפשר

raz the 1

New member
בקשר ..

לחזרתה של שילה וצח"מ ובתקווה גם שתחזור אלינו... צרפתי תמונה המעלה זכרונות מתקופת שילה...

taylor18

New member
למה אתם כל כך רוצים ששילה תחזור?

אתם רואים היפים והאמיצים בשביל אקשן מסוג רציחות וחטיפות ? זה מה שעושה לכם את זה...?

Indiman1

New member
הבעיה ביפים והאמיצים

היא שאין דמות בסדרה שהיא "רעה" באופן אולטימטיבי. בדר"כ בסדרות כאלו יש דמות אחת או יותר (תלוי בגודל הקאסט) שידוע שהן הדמויות חורשות הרע, התככניות, המניפולטיביות שעושות את מעשיהן מסיבותיהן שלהן אבל זה בדר"כ ייעודן . וגם אם אין דמות כזאת קבועה, אז יש דמויות "רעות" שמתחלפות מדי פעם. מורגן למשל היוותה מעין "תחליף" די טוב למשך די הרבה זמן
לעומת זאת ביפים ןהאמיצים אין כבר הרבה זמן מישהו או מישהי כזאת (וכשאני מתכוון הרבה, אז זה מגיע למס' שנים טובות!!). ולכן, ישנו הגעגוע לשילה שידעה לעשות את תפקיד הרע במשך הרבה זמן בסדרה ולפני זה בצח"ם. כשהיא היתה בסדרה באופן קבוע ולא בהופעות אורח האחרונות שלה (חטיפת רידג', ומקרה אריקה) זאת היתה, נראה לי, התקופה הטובה ביותר בסדרה... וזה ממש חסר כשאין דמות כזאת (וסאלי למשל שמנסים לעשות אותה יעני תככנית, יותר מזכירה לי דודה טובה מאשר מישהי רעה). למרות שיש משהו במה שאת אומרת, כי כרגע הסדרה די מעניינת גם בלי שילה... אבל שוב, זה תמיד נחמד שיש רע בסביבה

taylor18

New member
הבנתי, אז כאן אני חולקת על דעתך

וכנראה גם על דיעת כל הפורום שילה הייתה פסיכופטית. אני לא נהניתי לראות איך היא חטפה את אמבר, ירתה בטיילור בסטפני , ניסתה לשדך את הבת המעצבנת שלה לריק והתקרצצה לאריק. אני מעדיפה דווקא שלא יהיו "רעים" כמו באיזה טלנובלה מרגיזה ש150 פרקים בה מבוזבזים על מלא שקרים עד שמגלים אותם יש רגע אחד טוב בסדרה והיא נגמרת. כמובן שהאופרת סבון שלנו היא בהחלט לא טלנובלה וטוב שיהיו לה אינסוף פרקים (אני מקווה מאוד מאוד מאוד לפחות) אבל בכל זאת כל הקטע הזה של ה"רעים" מאוד מטומטמם ולא מציאותי ומעצבן לדעתי. כל השטויות האלה עם מורגן- סתם פסיכופטית דפוקה. אני יודעת שאתם לא מסכימים איתי אבל אני הייתי מעדיפה שיוותרו על ה"אקשן" הזה. דרך אגב אני אוהבת טלנובלות :) תמיד מרגיז אותי האיבוד זיכרון, חטיפת האנשים ועוד מסיבות מטומטמות..

taylor18

New member
עוד הערה

אוהבת טלנובלות אבל תמיד מרגיז אותי הקטע של ה"רעים"

Indiman1

New member
האמת,

שגם אני לא אוהב כל כך פסיכופטים. בגלל שכמו שאמרת, כשמביאים דמות כזו זה בדר"כ לכמות מוגבלת של פרקים כי הרי בסופו של דבר יתפסו את אותו פסיכופט וישימו אותו בכלא/הוא יברח וכו' ... ולכן גם אני לא אהבתי את הגיחות האחרונות של שילה כי הן היו אך ורק בשביל להקפיץ את הרייטינג של הסדרה. אני בעד החזרה של שילה, אבל כשהיא היתה מתונה יותר כמו פעם - מה שאיפשר לה כאמור להישאר לאורך זמן. כנראה שזה לא יהיה אפשרי, כי שילה הפכה להיות מה שהיא עכשיו וכנראה שאין כל כך דרך חזרה... את דמותה של מורגן, למשל, נראה שאפשר "להציל" ו"להחזיר בתשובה" (למי שרואה את כל ילדיי ראו לדוגמא את מקרה ג'נט גרין) אבל כמובן שבסופו של דבר, הכל תלוי בגחמות התסריטאים והמפיקים. נ.ב. לגבי מה שאמרת שהסדרה לא מציאותית, אז היא אכן כך - חזרה לתחייה של דמויות (ואני דווקא אוהב מאוד את החזרה של טיילור
) לא עושה אותה יותר מציאותית...

taylor18

New member
כן אבל טיילור זה בכל זאת

יוצא מן הכלל ! ! לא משנה מה יעשו כדי שהיא תחזור זה יהיה טוב מצידי שיחזירו את שילה כל עוד היא לא תירה בה (:) הייתה תקופה ששילה הייתה הרבה זמן בסידרה שהיא הייתה עם אריק . . זוכר?

Indiman1

New member
זוכר טוב ../images/Emo13.gif

זו בדיוק התקופה עליה דיברתי. איזו נוסטלגיה ...
ולגבי טיילור - אני איתך ! לא משנה איך מחזירים את טיילור, אני אסכים לכל דבבר !

למעלה