S c a r l e t t
New member
../images/Emo124.gifסיכום שבועי../images/Emo124.gif
משום מה זאת מסורת שקצת הוזנחה בביתנו בזמן האחרון, וסתם עד שנחליט לאן יוצאים ומה עושים היום החלטתי להתחיל מחדש את המסורת אז מה היה לנו השבוע
כמובן שהסקופ של השבוע הוא הקמבאק של כל הזמנים, תחיית המתים באל איי- חזרתה של טיילור פורסטר לחיינו אז רק היום ראינו אותה באמת וצפינו באיחוד המרגש בינה לבין רידג'. ברור שהכל עוד לפנינו ומכאן המצב רק ילך ויהיה מעניין ומסובך יותר, הצופים בפרקים המתקדמים יותר אומרים שיש למה לחכות
queensheila דיווח לנו את כל הפרטים העסיסים על חזרתה של שילה קרטר לצח"מ, ורובנו מקווים שיבוא יום ויהיה גם איזה קרוס-אובר קטן אלינו
Witchcraft פתחה במשחק קטן בו שידכנו חיות ליפים והאמיצים שלנו, היו הצעות רבות אבל אני חושבת שכולם הסכימו לבסוף רק על תפקיד הלביאה
לסטפני
שירן חגגה יום הולדת השבוע, אז שוב
טלי הודיעה לנו שהיא שוב נוטשת לשבוע וצפניה נשאר אחראי, אז בבקשה להתנהג יפה
ההודעות על פרקי השבוע התמקדו בהתחלה בכמעט- חתונה של ניק וברידג'ט אשר נקטעה שניה לפני שנאמר ה"איי דו" המופרסם, בשיגעון הזמני של רידג', בעומאר (או שמא עליי להגיד שון קונרי
) שצץ פתאום בחיינו, בטיילור ששבה מן המתים
. מן הסתם אני לא אדבר כאן על ספוילרים (גם כי אני לא קוראת אותם
, אבל בעיקר בגלל שהסיכום נועד לכולם) אז שתהיה לכולכם שבת נפלאה, תהנו ותשמרו על עצמכם
וכמובן, אם כבר החזרתי את המסורת הזאת מן המתים
אני אמשיך ואעביר את הכתר למי שיעשה זאת שבוע הבא-Indiman1, יש לך שבוע להתכונן
, אין פטורים, אין שחרורים ואין תירוצים
משום מה זאת מסורת שקצת הוזנחה בביתנו בזמן האחרון, וסתם עד שנחליט לאן יוצאים ומה עושים היום החלטתי להתחיל מחדש את המסורת אז מה היה לנו השבוע