סיכום ביניים

chayahd99

New member
../images/Emo124.gif סיכום ביניים

שלום לכולם
במקום לסכם את הנעשה השבוע בפורום בחרתי להתמקד בשני נושאים אחרים. בשבוע שעבר, שאלתי מספר שאלות ובקושי קיבלתי עליהם תשובות/תגובות. מכיון שהנושא חשוב ביותר, אני בוחרת לחזור על אותן שאלות ואשמח אם תגיבו.
איך אתם רוצים לראות את הפורום
מה אתם מצפים למצוא בו
מה חסר לכם בפורום
הפורום קיים בשביל הגולשים בו, כדי שיהיה להם נוח, נעים והכי חשוב מעניין. אשמח אם כל אחת תגיד מה חסר לה, מה היא רוצה שיהיה יותר וכדו'. רק כך נוכל להפוך את הפורום ל-
האמיתי של כולנו
בנוסף, אני מחפשת מתנדבת שתהיה אחראית פעם בשבוע, לדעתי עדיף בסוף שבוע, לסכם מה היו לנו בפורום בשבוע שחלף. בעצם, מדובר על אותו דבר שאני עשיתי עד כה ועקב עומס הייתי שמחה אם מישהי מחברות הפורום תוכל לקחת את האחריות על הנושא. אנא הגיבו בפורום או במסר. שבת שלום וכל טוב ולכולן

יאמה

New member
לא בדיוק תשובות...

רציתי לומר תודה על הקמת הפורום והניהול שלו. מיום שהוקם הוא מספק לי המון ידע, גם בזכות הגולשות וגם בזכות הקישורים שנותנים פה. אני חושבת שהרעיון שלך על כתיבת מאמרים בנושאים שונים כדי שיהיה מאגר מידע בעברית הוא רעיון נהדר, ואני גם אנסה לתרום את חלקי.

כרמלה2

New member
הייתי רוצה להכיר יותר את אמני הקווילט בחו"ל.

לדוגמא פעם בשבועיים לתת פוקוס על אמנית קווילט. קצת שיספרו עליה בעברית, סגנון העבודה שלה, לציין אם השתתפה בתערוכות, קטפה פרסים, קישורים לאתרים עם עבודות שלה. אם יש ראיון מעניין שהיא נתנה אפשר לכתוב דברים חשובים שהיא אמרה. אין צורך לתרגם ראיונות מילה במילה. חיה רוצה להגיד לך תודה על הפורום ועל מה שאת עושה.יופי של פורום. נעים להיות כאן.

zivziv10

New member
אומנים בחו"ל

אני עוסקת בטלאים כבר הרבה מאד שנים פה בארץ. ומדגישה כי יש בארץ הרבה מאד אומניות רציניות של קווילט כמו כן ישנה " אגודה ישראלית למעשה טלאים "מאד מאד פעילה אשמח להוסיף עוד פרטים - רק שאלו

chayahd99

New member
../images/Emo140.gifנעים מאוד

כמדומני שאת חדשה בפורום - אז נעים מאוד
שמחה לראות שאת עוסקת בתחום הרבה זמן, אשמח גם אם תתרמי מידיעותיך ונסיונך. את לא חייבת לחכות שישאלו, את יכולה ואני אפילו ממליצה שתיזמי בעצמך דיונים בנושאים שנראים לך חשובים או שמעניינים אותך בתחום הטלאים. גם בעניין האגודה, את מוזמנת לכתוב הודעה חדשה שתספר קצת רקע ופרטים ואני בטוחה שהתגובות והשאלות לא יאחרו לבוא. להתראות

chayahd99

New member
רעיון מעולה../images/Emo70.gif

אני בעד
אני אפרסם בהקדם בנפרד מודעת דרושים כדי למצוא מתנדבת שתהיה אחראית על הנושא.

chayahd99

New member
גם זה טוב ../images/Emo13.gif

ובאמת כיף לשמוע. עד לא מזמן חשבתי שפידבקים זה לא דבר מי יודע מה חשוב ורק עכשיו אני מגלה כמה זה קריטי. לפעמים אני יכולה להשקיע שעות בענייני הפורום ואני בקושי מקבלת תגובות מהגולשים כך שאין לי מושג מה קורה איתם, אם הם נכנסים לפורום ופשוט אין להם מה לכתוב או שהם בכלל לא נכנסים. הכי טוב זה שאנשים יגיבו, אפילו אם זה רק במילה או שתיים של תודה, גם אם אין להם מה להוסיף. ולגבי המאמרים, אשמח שתתרמי מידיעותיך ואני בטוחה שיש לך המון לתת. אם יש לך התלבטויות, את מוזמנת להתייעץ.

moron1205

New member
../images/Emo39.gifמה הייתי רוצה שיהיה בפורום

ראשית כל הכבוד ליוזמה. הייתי רוצה קצת יותר פירוט איך להתחיל. בעבר עשיתי טלאים ולא נראה לי שזאת השיטה. האם תופרים את הטלאי בפני עצמו? האם מדביקים פליזלין, אולי בד לבן חלק שמתחבר לטלאי? אם הסברים כאלה גם נשים שמתעניינות והן חדשות/ישנות יצטרפו ותהיה התלהבות שתרים את הפורום. תודה על תשומת הלב .

punkspark

New member
שלום!

אני חדשה בפורום ומציצה מדי פעם על העבודות הנפלאות שלכן! כל הכבוד! כל פעם אני מתרשמת מחדש... אין לי ניסיון באומנות הקווילטינג אבל התחום מושך אותי הייתי רוצה מאוד ללמוד אותו או לפחות לקבל מושג כללי על החומרים ועל איך להתחיל. כאן נכנס לתמונה השירשור המצויין הזה! אני מחזקת את מורון בבקשתה על פירוט איך להתחיל אשמח אם תוכלו לתרום מהידע שלכן למאמר או שיעורים וירטואלים בנושא "איך מתחילים" (שיעורי בית כייפים) למשל: -איזה חומר מתאים למילוי שמיכה? -איך יוצרים דוגמאות בסיסיות? -איך מכינים מסגרות לטלאים? זהו סתם סיעור מוחות לדוגמה אני בטוחה שאתן יודעות טוב ממני איך ניגשים למלאכת הקוילטינג. תודה רבה על השירשור הזה שנותן במה גם למי שהיא קצת clueless :)

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

שלום punkspark, קראתי את המילים הכנות שלך ואני אעשה כל מאמץ שהפורום יענה גם על דריישותיך. איך שאת רואה את הפורום ואת מה שחסר בו חשוב מאוד כי מדובר בנושאים ש - "מומחים" לא תמיד רואים או חושבים עליהם. חלק נכבד מהדיונים בנושאים שאת מציינת יבוא בעקבות שאלה/הודעה של גולש אז תרגישי חופשי לפתוח את הדיון בנושאים הללו וכמובן אני ושאר הגולשות בפורום נעשה מאמץ לענות ולהשלים את הידע שחסר. אשמח לראותך הרבה כאן בפורום.

איך להתחיל

יש המון טכניקות והמון אפשרויות בעיקרון עבודת קווילט חייבת להיות מורכבת משלוש שכבות טופ מילוי וחלק אחורי ובכוונה אני כותבת חלק אחורי כי ראיתי עבודות עשויות משלוש שכבות של נילון בתערוכה קווילט של האגודה הטופ יכול להיות מורכב מטלאים מחוברים אחד לשני בתפירה או חלקי בד מדבקים על פליזלין כרגע אני עובדת על מאמר/הדרכה מצולמת לפורום על טכניקה שניקראת ויטרז קווילט שזה בדים מדבקים על פליזלין אבל מאחר ואני רואה שיש כאלה שרוצות להתחיל מהבסיס אנסה לכתוב מאמר בנושא אשתדל להעלות אותו במהלך השבוע הזה

chayahd99

New member
תשלחי../images/Emo70.gif תשלחי../images/Emo70.gif

אני מחכה בקוצר רוח. הכי טוב שתעבירי לי את זה במסר ואני אעלה את זה למאגר המאמרים.

chayahd99

New member
רשמתי...

...ואני כבר חושבת מה תהיה הדרך הכי יעילה לעשות זאת
בינתיים, אני ממליצה שתציצי בדפי הקישורים בקטגוריה "מדריך למתחיל". אגב, למה בדיוק התכוונת כשכתבת - "ולא נראה לי שזאת השיטה"

תשובות

הייתי רוצה לראות את הפורום פעיל יותר ושהחברות בו יעלו עבודות זה מאד מדרבן לעשות יותר ויותר מזה נחמד היה להעלות עבודות שנתקעים איתן כדי לקבל רעיונות איך להמשיך לי נראה שאלה לפחות חלק מהמטרות של הפורום אותי אישית מאד משמח למצא לינקים לאתרים של קווילט כי אני קוראת מאד לאט אנגלית ומאבדת את הסבלנות ולכן קשה לי למצא אתרים בעצמי אז כאן הפורום ממש עוזר כמו שאמרתי חסר לי שיתוף גם בעבודות גמורות וגם בכאלה שלא הרעיון של מאגר מאמרים בעיברית מעולה ואני אתרום את חלקי בשימחה שבת שלום

chayahd99

New member
אמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מסכימה איתך במאה אחוז, אך זה תלוי רק בחברות הפורום. בזה אני כבר לא יכולה לעזור יותר מדי (חוץ מלעלות עבודות שלי, כמובן). אני חושבת שהודעת דירבון/מוטיבציה שתכתבי בפורום (בשרשור חדש) יכולה להועיל. אולי זה אפילו יותר יעיל מזה שאני אבקש, כי זה מגיע "מהשטח". אשמח אם תסייעי בזה

ayala26

New member
גם אני מסכימה

אך יעבודות טלאים וקווילט הן דבר שלוקח זמן בניגוד למשל לשרשאות חרוזים או הדבקת מפיות או דפים לאלבומים מעוצבים ולכן הגיוני שלא כל שבוע ואפילו לא כל שבועיים תהיינה לחברות הפורום עבודות להראות

ayala26

New member
תודה רק שכחתי להוסיף את ההקשר../images/Emo163.gif

רציתי לומר שהעבודה הזו מעסיקה אותי כבר שבועיים לפחות והיא עדיין לא גמורה (אבל מתקדמת יפה
) וזו הסיבה שלעוסקים בטלאים, קווילט, רקמה וכדו' אין אפשרות להעלות כל יום עבודה חדשה...

למעלה