סיגליהיא

../images/Emo124.gifסיגליהיא

כפי שאתם יודעים, סיגליהיא חוזרת היום לעבודה, מאחלת לה המון בהצלחה, ושתהיה רגועה, כי הודיה בידיים טובות. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

סיגליהיא, בהצלחה, תנסי להתגבר

על הקושי, אני מאמינה שאם את כמוני, זה רק יקל עלייך יותר לחזור לשגרה נורמאלית, אני יודעת שזה לא קל, אבל תאמיני לי שהכל יהיה בסדר. אמן. סיגל.

sovlanit

New member
סיגליהיא,

מצטרפת לדברי נויה וסיגי המקורית. מאחלת לכולכם המון בריאות אושר ועושר...

תודה נשמות שלי../images/Emo24.gif

קמתי מאוחר יחסית (6:20 השעון לא צלצל!) והאכלתי את הודיה מהר וארגנתי אותה. אני התקלחתי והתלבשתי בחופזה רבה והבטן התהפכה לי. יש לציין שהודיה התנהגה יפה מאוד (אולי בגלל שזו השעה שהיא תמיד חוזרת לישון אחרי ארוחת בוקר?) וירדה מהמונית בקלילות אם כי בפליאה משהו. אני כאן התחלתי לרכז את כל הניירת שהתפכה במשך כל חודשי העדרותי וכעת מתלבטת (עפ"י טלפון מאחותי אם הכל בסדר) באם להמשיך את היום עד הסוף או לחצות את היום וללכת ב 13:00 הביתה. מה דעתכן? להשאר עד הסוף או ללכת?

rrina

New member
אני בעד ללכת מוקדם

כיון שזה היום הראשון שחזרת. אל תדאגי, העבודה תחכה... ומחר כבר ודאי תהיי רגועה יותר...

תודה נשמות שלי../images/Emo24.gif

קמתי מאוחר יחסית (6:20 השעון לא צלצל!) והאכלתי את הודיה מהר וארגנתי אותה. אני התקלחתי והתלבשתי בחופזה רבה והבטן התהפכה לי. יש לציין שהודיה התנהגה יפה מאוד (אולי בגלל שזו השעה שהיא תמיד חוזרת לישון אחרי ארוחת בוקר?) וירדה מהמונית בקלילות אם כי בפליאה משהו. אני כאן התחלתי לרכז את כל הניירת שהתפכה במשך כל חודשי העדרותי וכעת מתלבטת (עפ"י טלפון מאחותי אם הכל בסדר) באם להמשיך את היום עד הסוף או לחצות את היום וללכת ב 13:00 הביתה. מה דעתכן? להשאר עד הסוף או ללכת?

סיגל בהצלחה ../images/Emo24.gif

עבודה נעימה שתיהיה לך שם בכל אופן הרחוונו כי נראה אותך עכשיו קצת יותר

הנה אנחנו בבית../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ואוווווווווו, כל הלחץ שלי ירד פחאים ופתאום אני מרגישה עייפות של אושר עילאי. הודיה הייתה מ ק ס י מ ה!!!!!!!!!!! אחותי שיבחה אותה ואמרה שלמעט פעם אחת שרצתה כנראה לישון אז בכתה וזהו. הייתה רגועה וחייכנית ובאתי ב 13:00 והיא הייתה ישנה. חיכיתי שתתעורר והיא חייכה כשראתה אותי. האכלתי אותה וישבתי קצת עם אחותי בכדי לשמוע מה קרה ובאנו הביתה. האינטרנט בעבודה היה היום על הפנים ומאוד איטי ולכן היה קשה לי להיכנס. מקווה שמחר יהיה יום טוב ואכנס יותר.

למעלה