סטטיסטיקות

Mystic Circle

New member
../images/Emo124.gifסטטיסטיקות

עשרת הפורומים המועדפים על גולשי הפורום ערפדים (כמה צפוי
) מיניות נשית (חשבתי שאנחנו לא מיניים?) שאלה קטנה מלחמת המינים (חשבתי שדיברנו על זה שלא הולכים לשם לריב?!) אופנה חוק ומשפט פמיניזם תמיכה נפשית למבוגרים אופנה אלטרנטיבית לסביות - גאווה נשית הודעות יולי 2009 - 1031 מקום שני מכול החודשים של קיום הפורום! מקום ראשון היה במרץ 2009 עם 1301 מספר כותבים - 44. השיא היה במאי עם 51. תמשיכו ככה
ו
לכול הערפדים

Mystic Circle

New member
10 האנשים הכי פעילים

inbardaf -253 98 -המבורגר76 Mystic circle - 90 83 - מיס דייזי הופקינס Berethor -81 snoopytush -58 amb2 - 46 Larik - 38 queen helen - 33 32- נטע 523

snoopytush

New member
עינבר הכי פעילה כמה צפוי...

משום מה חשבתי שדייזי תהיה אחרי המבורגר....

snoopytush

New member
../images/Emo140.gifכל הכבוד

אבל איך את יודעת מה הפורומים המועדפים ?

inbardaf

New member
המורגר רק הגיע וכבר כבשה את הפסגה

אם המקום השני! 'צעמם בעבודה, אה?

זו לא הכמות, זו האיכות... ../images/Emo8.gif

מזל שאין לי אינטרנט בעבודה! אבל למען האמת, מסקרן יותר לבדוק לא כמות הודעות אלא כמות תווים... לדעתי בספירה כזו אני מתקדמת לפחות דרגה אחת במעלה הסולם (אבל אין לי ספק שאת תישארי במקום הראשון, גם כשאני כותבת מגילות אני לא יכולה להתחרות בך...).

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

כל עוד יש לאנשים כוח לקרוא..
וזה גם טוב בתור הרגעה לכל החדשים שכותבים מגילונת וחושבים שהם צריכים להתנצל

מקמיקא

New member
../images/Emo6.gif

באחד הפורומים שניהלתי בעבר, הוספתי פיצ'ר שנותן לך לבדוק את ממוצע התווים של אנשים להודעה. זה היה להיט, וישר השתמשו בזה כדי לבדוק מי ספאמר שכותב הודעות קצרות ומי חפרן שכותב מגילות... אז נוצר איזה מצב שבו אנשים התחילו להתחרות, ואנשים שהיה להם ממוצע יותר גבוה נחשבו ליותר 'איכותיים'. האמת - אני חושב שזה רק שיפר את רמת הפורום

למעלה